שאלה בקשר לנגן I7
טוב אחרי הרבה הטלבטויות אני חושב שהחלטתי עליו אני אתפשר על הניידות של סאנסה קליפ לעומת האיכות
הבנתי שהוא מנגן FLAC שזה אמור להיות טוב, אבל אני לא ממש מבין בדברים האלה
יש לי דיסקים, אני רוצה להעביר מהדיסק לנגן איך אני יכול להעביר בFLAC במדיה פלייר אין אופציה כזאת
וכמה קובץ כזה בממוצע תופס, כי יש לי רק 420 שקל שזה מספיק רק ל4 ג'יגה, וזה *** כל פעם יהיה למחוק שירים
האם ההבדל בין הFLAC לWMA או MP3 כזה גדול?
אגב קניתי בשביל נגן אוזניות AKG ל330K במחיר טוב, אני רוצה לדעת אם הן יותר טובות מJBL 220
תודה מראש, אני חדש כאן
הבנתי שהוא מנגן FLAC שזה אמור להיות טוב, אבל אני לא ממש מבין בדברים האלה
יש לי דיסקים, אני רוצה להעביר מהדיסק לנגן איך אני יכול להעביר בFLAC במדיה פלייר אין אופציה כזאת
וכמה קובץ כזה בממוצע תופס, כי יש לי רק 420 שקל שזה מספיק רק ל4 ג'יגה, וזה *** כל פעם יהיה למחוק שירים
האם ההבדל בין הFLAC לWMA או MP3 כזה גדול?
אגב קניתי בשביל נגן אוזניות AKG ל330K במחיר טוב, אני רוצה לדעת אם הן יותר טובות מJBL 220
תודה מראש, אני חדש כאן
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אתה יכול לבצע המרות עם תוכנה חינמית בשם מונקי מדיה
או עם EAC שאמורה להיות יותר מדויקת.
אני נשברתי מה EAC, המונקי מדיה מספקת אותי מאוד
לגבי גודל, משתנה מדיסק לדיסק
בין 200 ל500 מגה ללדיסק
הFLAC דוחס אבל לא כמו MP3 ולכן האיכות היותר טובה.
לא בטוח שFLAC אמור להוות שיקול עבורך
הוא בדרך כלל מהווה שיקול עבור מי שכל ספריית המוזיקה שלו כבר הומרה לפורמט זה
אוזניות, לא מכיר את הדגמים שציינת, אחרים יענו
בין 200 ל500 מגה ללדיסק
אוזניות, לא מכיר את הדגמים שציינת, אחרים יענו
העם דורש..... כל מיני דברים
אז לאיזה קובץ להמיר את הדיסקים שלי כשאני אסנכרן עם הנגן?sam22 כתב:אתה יכול לבצע המרות עם תוכנה חינמית בשם מונקי מדיה
בין 200 ל500 מגה ללדיסק
אוזניות, לא מכיר את הדגמים שציינת, אחרים יענו...
והאם ההבדל בין דחוס ללא דחוס עד כדי כך גדול?
תודה על התשובה ביינתים
בנגנים טובים , ואני מבין שהנגן הזה הוא טוב, ובאוזניות טובות , ובהקלטות טובות ההבדל הוא כמעט שמיים וארץ , במיוחד בג'אז וברוק רך . בסגנונות מוסיקה אחרים ועם הקלטות עם ארטיפקטים , שמעתי שאנשים לא שומעים הבדל גדול
פשוט תעשה נסיון , תעשה המרה לMP3 בביטרייט שלך והמרה לFLAC ותבדוק בעצמך
פשוט תעשה נסיון , תעשה המרה לMP3 בביטרייט שלך והמרה לFLAC ותבדוק בעצמך
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
לאוזני, ההבדל בין MP3 ואפילו בביטרייט גבוה לבין FLAC הוא לא פחות מאשר ע-צ-ו-ם. אם אתה לא שומע הבדל או שההבדל זניח עבורך, קנה את הנגן שיספק לך יותר נפח.
אם את לא שומע הבדל אולי כדאי גם שתחסוך כסף על אזניות ותקנה את הזולות יותר שנשמעות לך מספיק טוב.
לפעמים אני מקנא באלה שלא מרגישים בהבדלים. עבורם החיים יותר פשוטים וזולים.
אם את לא שומע הבדל אולי כדאי גם שתחסוך כסף על אזניות ותקנה את הזולות יותר שנשמעות לך מספיק טוב.
לפעמים אני מקנא באלה שלא מרגישים בהבדלים. עבורם החיים יותר פשוטים וזולים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
אפשר לדעת למה פסלת אוזניות INEAR ? מה באוזניות פתוחות יותר טוב ?denis29 כתב:למה לך להיות מוגבל אז ב4GB יש לך את ה fuze של סנסה בגרסת 8GB בכ 490 שקל או תלך על גרסת ה 4 ,תלוי עם משנה לך צבע הנגן ,כי כסוף יש רק של 8GB, בכל מקרה אתה מקבל מסך גדול יותר ,אפשרות להרחיב זכרון והוא לא נופל באיכות מ I7, הוא אמנם בעל פחות טוויקים ב EQ שלו אך הוא נשמע מצויין מבין כל הנגנים בתקציב לא גדול
, גם יש לך מבחר גדול של נרתקים לנגן ב ebay בגרושים ,שלא כמו ה I7 שאי אפשר להשיג לו שום נרתיק (לי זה לפחות חשוב) לא יודע איך לך ,ולגבי AKG ,לא יצה לי לשמוע אבל אני מזמן וותרתי על אוזניות IEM ,אין כמו אוזניות פתוחות
, אני גם הייתי עד לא מזמן בהטבלטות בין ה שניים ,בסוף הלכתי על ה fuze ,כי אני לא סובל להטעסק עם בעיות של משטחי מגע וכו' , וגם המסך לפחות גדול יותר ,אז גם אפשר לפחות לראות סדרות באיכות נחמה
,ו כרטיסי זכרון כיום עולים גרושים .
...
ד"א אם אין הבדל גדול באיכות שמע בין הI7 ובין הפיוז (לא בדקתי את זה ), אזי הייתי הולך על הפיוז , רק בגלל העובדה שניתן לשדרג את הזכרון ע"י קניית כרטיס נוסף . ואם יש לך קורא כרטיסים תומך , אתה למעשה כמעט לא מוגבל 0אתה יכול לסנכרן כמה כרטיסים שאתה רק רוצה
אם לא הI7 אז היתי הולך על הקליפ, הוא יותר נוח
אנלא צריך MP4 אני שומע רק מוזיקה ואני צריך משהו קומפקטי
מישהו יודע מתי יוצא הסאנסה קליפ פלוס בארץ שאפשר להריב זיכרון
הAKG נשמעות לי מעולות
הבדל של שמיים וארץ בין אוזניות של סאנסה
תודה לכולכם שענתים לי
אנלא צריך MP4 אני שומע רק מוזיקה ואני צריך משהו קומפקטי
מישהו יודע מתי יוצא הסאנסה קליפ פלוס בארץ שאפשר להריב זיכרון
הAKG נשמעות לי מעולות
הבדל של שמיים וארץ בין אוזניות של סאנסה
תודה לכולכם שענתים לי
- denis29
- חבר ותיק

חח להגיד את האמת שקודם כל זה צובר שעווה ולא קל לנקות את זה , דבר שני הוא שפשוט יש לי אוזניים רגישות ובכללי בלי קשר לזה, הם בנויים די דומה ל רמקולים כי יש לאן לצאת לאוויר והכל נשמע מעוד מפורט, בכל מקרה בעקרון הסיבה היא שזה נראה לי יותר מקצועי
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

ו ה fuze באמת לא נופל בהרבה באיכות הצליל, אבל סים לב שיש לו רק 24 שעות נגינה, ביחס ל 60 ל i7, תחשוב גם כיוון ה d2 , תלוי עם תוכל להסתדר עם מסך המגע.
1 - מנקים את האוזנייםdenis29 כתב:חח להגיד את האמת שקודם כל זה צובר שעווה ולא קל לנקות את זה , דבר שני הוא שפשוט יש לי אוזניים רגישות ובכללי בלי קשר לזה, הם בנויים די דומה ל רמקולים כי יש לאן לצאת לאוויר והכל נשמע מעוד מפורט, בכל מקרה בעקרון הסיבה היא שזה נראה לי יותר מקצועי...
2 - יש מכשיר שמנקה את המשטח של הNOZLEE (או איך שתקרא לו )מהשעווה
3 - יש המון אפשרויות שונות לאוזניים רגישות , כמו כן אפשר ללכת למקצוען ולעשות מעין העתק של מבנה האוזן שלך , ואז אתה יכול לקבל אוזניה מותאמת אישית וזה נקרא CUSTOM
4 - האוזניות המובנות אישית , הטובות שבהן , ע"פ פירסומים ברשת , משתוות לטובות ביותר של הסגורות והפתוחות גם יחד , ועולות פחות
5 - אפשר לעשות כיסוי מותאם לאוזן גם לאוזניה שאינה CUSTOM
בקיצור אני חושב שאתה טועה לגבי IEM ולא חקרת את זה מספיק טוב , האוזניות החדשות שיש בטווחים של 250-400 דולר עדיפות מהרבה אוזניות אחרות שאתה מכיר , ובמיוחד אם אתה משתמש בחוץ , שאז האטימה שלהן לרעשים חיצוניים , היא טובה עד מצויינת