עזרה בקשר לshure e2c
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה
אני טס לפולין עוד 8 ימים מהיום ואני ממש צריך אוזניות נורמליות לטיול.. אני משתמש בבית בaudio-technica ATH A900 ואני ממש מרוצה, קניתי לא מזמן iaudio X5L ובנתיים דיי בבושה אני עם אוזניות של 50 שקל של סוני. אני רוצה להביא אוזניות טובות לנגן הנייד וכרגע השור e2c נראות לי הבחירה הכי טובה (הם עולות 570 בבאג מחשבים)
האם יש עוד אפשרויות בארץ באותו טווח מחיר?
האם יש חנות באיזור המרכז שהשור יותר זולות בו מאשר בבאג? אני גר בכפר סבא ומוכן להגיע לתל אביב או משהו באיזור.
והאם יש את הetymotic er6i בארץ ובכמה?
תודה רבה לכל העונים
אני טס לפולין עוד 8 ימים מהיום ואני ממש צריך אוזניות נורמליות לטיול.. אני משתמש בבית בaudio-technica ATH A900 ואני ממש מרוצה, קניתי לא מזמן iaudio X5L ובנתיים דיי בבושה אני עם אוזניות של 50 שקל של סוני. אני רוצה להביא אוזניות טובות לנגן הנייד וכרגע השור e2c נראות לי הבחירה הכי טובה (הם עולות 570 בבאג מחשבים)
האם יש עוד אפשרויות בארץ באותו טווח מחיר?
האם יש חנות באיזור המרכז שהשור יותר זולות בו מאשר בבאג? אני גר בכפר סבא ומוכן להגיע לתל אביב או משהו באיזור.
והאם יש את הetymotic er6i בארץ ובכמה?
תודה רבה לכל העונים
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני רוצה אוזניות in ear ועדיף כמה שיותר מבודדות.. אחריי קצת התיעצות עם חברים ואחריי שהסתכלתי קצת בהד פיי נראה לי אני הולך על השור.. אומנם ה etymotic er6i נראות יותר לטעמי אבל אני בספק אם יש אותם בארץ ואם כן אז בתקציב שלי.
ביי הלכתי לקנות את הshure
ביי הלכתי לקנות את הshure