חיבור לאינטרנט כבלים דרך שקע טלוויזיה רגיל?
אהלן
נבצר ממני להשתמש לתקופה ארוכה בשקע הרגיל שיש לי בבית שדרכו אני מתחבר לאינטרנט (בגלל שיפוץ בקומה העליונה)
בקומה התחתונה יש לי גם שקע טלוויזיה אבל הוא רגיל - רשום רק TV ו RADIO בעוד בשני יש שלושה - TV RADIO ו DATA
יש מקום שאפשר לקנות שקע טלוויזיה עם DATA או שאני חייב לעבור דרך HOT ימ"ש כדי שטכנאי שלהם יסדר את השקע הזה ויקח ממני מחיר מופקע לחלוטין?
סתם כדי להבהיר, יש לי תשתית של HOT בבית, פשוט המחשב עד עכשיו היה בקומה העליונה שנכנסת ממחר לשיפוץ ולכן היא פונתה כליל. אני רוצה לחבר את המחשב בסלון למטה..
נבצר ממני להשתמש לתקופה ארוכה בשקע הרגיל שיש לי בבית שדרכו אני מתחבר לאינטרנט (בגלל שיפוץ בקומה העליונה)
בקומה התחתונה יש לי גם שקע טלוויזיה אבל הוא רגיל - רשום רק TV ו RADIO בעוד בשני יש שלושה - TV RADIO ו DATA
יש מקום שאפשר לקנות שקע טלוויזיה עם DATA או שאני חייב לעבור דרך HOT ימ"ש כדי שטכנאי שלהם יסדר את השקע הזה ויקח ממני מחיר מופקע לחלוטין?
סתם כדי להבהיר, יש לי תשתית של HOT בבית, פשוט המחשב עד עכשיו היה בקומה העליונה שנכנסת ממחר לשיפוץ ולכן היא פונתה כליל. אני רוצה לחבר את המחשב בסלון למטה..
צריך שקע DATA עם תדרים מיוחדים. טכנאי של הוט לטפל בזה יעלה לך 100 ש"ח. אתה מוציא כמה אלפי שקלים על שיפוץ בבית, נכון? אז 100 ש"ח כדי לסדר את השקע נראה לך כמו הוצאה גדולה? העלות היא עלות הגעת המתקין לבית, לא על הטיפול בשקע. לא מבין לפעמים את האנשים - באמת מצפים שאנשים יעבדו בשבילם בחינם?
הקטע שאני צריך את זה לתקופה זמנית (שבועיים שלושה) ובגלל זה אני לא ישר קופץ על להוציא עוד כסף סתם (במיוחד אחרי שמוציאים כל כך הרבה כסף על שיפוץ) למשהו שאח"כ אין לי שימוש אליו (לאחר מכן אין סיכוי שיהיה שם מחשב)
ובגלל זה רציתי לבדוק אם זה משהו שפרקטי לעשות לבד או מחייב שHOT יגיעו אליי ויעשו את זה, ובגלל זה שאלתי.
ודרך אגב, זה נראה לי לגיטימי לחלוטין שבתור לקוח שלהם כבר מספר שנים עם מהירות גלישה גבוהה (7 מגה) אז כן, פעם אחת הם יספגו את עלות שליחת הטכנאי ויארגנו לי עוד נקודה בבית בדיוק בשביל מקרים כאלה.
ובגלל זה רציתי לבדוק אם זה משהו שפרקטי לעשות לבד או מחייב שHOT יגיעו אליי ויעשו את זה, ובגלל זה שאלתי.
ודרך אגב, זה נראה לי לגיטימי לחלוטין שבתור לקוח שלהם כבר מספר שנים עם מהירות גלישה גבוהה (7 מגה) אז כן, פעם אחת הם יספגו את עלות שליחת הטכנאי ויארגנו לי עוד נקודה בבית בדיוק בשביל מקרים כאלה.
אם אתה חושב שאתה יודע מה אתה עושה, אתה יכול לנסות ולהחליף למשך השבועיים הקרובים את השקעים בבית.גיאספס כתב:הקטע שאני צריך את זה לתקופה זמנית (שבועיים שלושה) ובגלל זה אני לא ישר קופץ על להוציא עוד כסף סתם (במיוחד אחרי שמוציאים כל כך הרבה כסף על שיפוץ) למשהו שאח"כ אין לי שימוש אליו (לאחר מכן אין סיכוי שיהיה שם מחשב)
ודרך אגב, זה נראה לי לגיטימי לחלוטין שבתור לקוח שלהם כבר מספר שנים עם מהירות גלישה גבוהה (7 מגה) אז כן, פעם אחת הם יספגו את עלות שליחת הטכנאי ויארגנו לי עוד נקודה בבית בדיוק בשביל מקרים כאלה....
בנוגע לטענה השנייה - אתה לקוח שלהם, אתה משלם להם על האינטרנט והם מספקים לך אינטרנט. למה להם לספוג את העלות? אתה הרי לא משלם להוט סתם, אתה משלם על מוצר שאתה מקבל מהם... אני יכול להגיד אותו דבר: אני קונה במגה כבר כמה שנים. יש לי אפילו כרטיס מועדון. אז למה שפעם אחת אני אחליט לקחת חלב ולא לשלם עליו? אני הרי לקוח וותיק...
מקובל עליי לגמרי שבשורה התחתונה אני לקוח והם נותני שירות, אבל בעסק כזה שיש תחרות כל כך גדולה החברות צריכות כן לבוא לקראת פה ושם..
אבל עזוב, אני מוריד בפניהם את הכובע - הגיע אלי טכנאי HOT שהיה ממש מקצועי, עשה לי את הנקודה הזו בחינם (כי הוא בא בגלל תקלה אחרת ועל הדרך עשה) וגם פתר לי את תקלה שהייתה לי
אז הנה, צריך לתת מילה טובה כשמגיע!
אבל עזוב, אני מוריד בפניהם את הכובע - הגיע אלי טכנאי HOT שהיה ממש מקצועי, עשה לי את הנקודה הזו בחינם (כי הוא בא בגלל תקלה אחרת ועל הדרך עשה) וגם פתר לי את תקלה שהייתה לי
אז הנה, צריך לתת מילה טובה כשמגיע!
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
זה ממש לא עבודה בחינם. עקב אופן הפעילות של הוט לקוח עלול להיתקע בלי אינטרנט ונאלץ לשלם על ביקור טכנאי והתקנת נקודה "חדשה" למרות שבכלל לא עושים נקודה חדשה.levikon כתב:צריך שקע DATA עם תדרים מיוחדים. טכנאי של הוט לטפל בזה יעלה לך 100 ש"ח. אתה מוציא כמה אלפי שקלים על שיפוץ בבית, נכון? אז 100 ש"ח כדי לסדר את השקע נראה לך כמו הוצאה גדולה? העלות היא עלות הגעת המתקין לבית, לא על הטיפול בשקע. לא מבין לפעמים את האנשים - באמת מצפים שאנשים יעבדו בשבילם בחינם?...
הוט צריכים לאפשר למי שרוצה לקבל את השקע עם השלושה חיבורים בחינם ושיחבר אותו אצלו בקיר, ולא לגבות על כך 100 שקלים. אגב, ההחלפה של השקע הזה זה הדבר הכי פשוט בעולם כמעט לכל מי שיודע להחזיק מברג.
הוט לא מאפשרים לך לגלוש בכל נקודה בבית ואתה לא יכול להעביר את המודם שלהם מחדר לחדר (אם יש לך כמה מחשבים בלי ראוטר) לעומת בזק שאפשר לחבר את המודם שלהם בכל נקודת בזק בבית ולהתחבר.