שאלות בסיסיות בקשר ל NAS
אם אני מבין נכון בשאלה 2 הכוונה היא: האם אתה יכול לגשת אל ה NAS מהאינטרנט, כלומר ממחשב שאינו ברשת הביתית.
והתשובה לכך היא כן. ע"י הגדרת VPN בין הרשת הביתית למחשב, שדרכו אתה רוצה לגשת לNAS
לדוגמה: במידה ויש לך נייד, שאותו אתה לוקח לכל מיני מקומות ורוצה לגשת לקבצים שנמצאים על ה NAS בבית, זה אפשרי ע"י הגדרת VPN
שבוע טוב
איתי
והתשובה לכך היא כן. ע"י הגדרת VPN בין הרשת הביתית למחשב, שדרכו אתה רוצה לגשת לNAS
לדוגמה: במידה ויש לך נייד, שאותו אתה לוקח לכל מיני מקומות ורוצה לגשת לקבצים שנמצאים על ה NAS בבית, זה אפשרי ע"י הגדרת VPN
שבוע טוב
איתי
המשך ברור פרטים לגבי ה NAS
בתור אחד שמתחיל להכנס לחתחום ממה שהצלחתי להבין עד עתה לגבי מהות ה NAS בתחום של ק"ב הוא בעיקר לצורך הורדה ואגירה של קבצים לשידור , (סרטים מוזיקה ותמונות) .
במקרה שקיים מרחק פיזי בין ה NAS למזרימדיה, ואין אפשרות לחבר ביניהם חוטית , האם ניתן לנתק זמנית את ה NAS מהראוטר , להצמידו לסטרימר ובעזרת חיבור USB להעביר את המידע בין המכשירים כפי שניתן לבצע עם דיסק קשיח חיצוני ?
תודה
במקרה שקיים מרחק פיזי בין ה NAS למזרימדיה, ואין אפשרות לחבר ביניהם חוטית , האם ניתן לנתק זמנית את ה NAS מהראוטר , להצמידו לסטרימר ובעזרת חיבור USB להעביר את המידע בין המכשירים כפי שניתן לבצע עם דיסק קשיח חיצוני ?
תודה
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
Re: המשך ברור פרטים לגבי ה NAS
השימוש העיקרי של NAS בקולנוע ביתי הוא לא הורדות מהרשת אלא אגירת הסרטים, מוזיקה ויתר קבצי המולטימדיה במאגר מרכזי שנגיש לכל המחשבים בבית דרך הרשת הביתית.camir1 כתב:בתור אחד שמתחיל להכנס לחתחום ממה שהצלחתי להבין עד עתה לגבי מהות ה NAS בתחום של ק"ב הוא בעיקר לצורך הורדה ואגירה של קבצים לשידור , (סרטים מוזיקה ותמונות) .
תודה...
אם יש לך רק מחשב אחד בבית שאינו מחובר לרשת ולכן אתה צריך לטלטל את ה NAS אליו ולחברו ב USB אז אין לך שום צורך ב NAS מלכתחילה.
Re: המשך ברור פרטים לגבי ה NAS
Catskinner כתב:camir1 כתב:
השימוש העיקרי של NAS בקולנוע ביתי הוא לא הורדות מהרשת אלא אגירת הסרטים, מוזיקה ויתר קבצי המולטימדיה במאגר מרכזי שנגיש לכל המחשבים בבית דרך הרשת הביתית.
אם יש לך רק מחשב אחד בבית שאינו מחובר לרשת ולכן אתה צריך לטלטל את ה NAS אליו ולחברו ב USB אז אין לך שום צורך ב NAS מלכתחילה....
המצב בביתי הוא כזה : קיימת רשת ביתית בין שני מחשבים , אחד שלי והשני של הילדים , הראוטר ממוקם פיזית במרחק שווה משניהם ומרוחק יחסית מהסלון שם המערכת של הק"ב . בהנחה שהסטרימר יהיה ממוקם בקרבת המגבר , לא מובן לי איך ניתן להעביר את הסרטים שנאגרו על ה NAS לסטרימר לצורך ניגון, פרט להעברה אלחוטית, שכפי שהבנתי אינה מספיקה לצורך העברת קבצים HD , ולכן למיטב הבנתי הפתרון הוא טעינת המידע מה NAS לכונן חיצוני או DOK והעברתו פיזית לסטרימר מה שהופך את כל העסק לדי מסורבל , הלא כן .
האם אני מפספס משהו שהופך את ה NAS ליותר אטרקטיבי או פרקטי ?
השאלות שאני מעלה מטרתן אחת: אני מתכנן להזמין את ה xtreamer בקרוב וצריך להחליט אם ללכת גם על ה NAS שהם מציעים (הבנתי שמדובר במחיר מציאה) ולכן אני מנסה להבין עם ב SETUP הנוכחי שקיים אצלי , יהיה אפשר לנצל את ה NAS , לצורך העברת תכנים לסטרימר .
תודה אמיר...
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me