שאלה שאולי היא דבילית אבל היא מציקה לי
מה שרשום לך זה 100Mbps שזה 100 מגה ביטים לשניה. יש גם MBps שזה מגה בייטים (גדול בדיוק פי
. כשרשום לך את זה זה בגלל שאתה מחובר דרך חיבור שמאפשר לך בצד המחשב 100 מגה ביט. כרטיס הרשת במקרה הזה כנראה. יכול להיות רשום גם משהו אחר כמו 1000 אם זה כרטיס רשת אחר או 54 אם מדובר בWI FI בתקן G למשל.
אין שום קשר בין זה לבין המהירות האמיתית שלך חוץ מזה שזה המקסימום שהמחשב יכול לאפשר עם כרטיס הרשת הנוכחי שלו.
אין שום קשר בין זה לבין המהירות האמיתית שלך חוץ מזה שזה המקסימום שהמחשב יכול לאפשר עם כרטיס הרשת הנוכחי שלו.
עם חבילת 2.5 אתה אמור להוריד על מקסימום 320 קילו בייטים בשניה. כשאתה משתמש באתרי מהירות אתה בודק מהירות בארץ או בחו"ל? אני מאבד די הרבה מהירות למשל כשאני מוריד משהו מצרפת או ארצות הברית (אלא אם זה חיבור SSL ביוזנט).
http://www.speedtest.net/
תבדוק מול האזור הקרוב אליך בארץ. אם זה פחות, ייתכן ויש לך הפרעות על הקו או שחוסמים אותך.
http://www.speedtest.net/
תבדוק מול האזור הקרוב אליך בארץ. אם זה פחות, ייתכן ויש לך הפרעות על הקו או שחוסמים אותך.
אם אתה בחבילה של 2.5 מגה גם בספק וגם בתשתית ובהנחה והתשתית תקינה (אתה לא רחוק מאוד מהמרכזיה או משהו כזה) אזי הספק בהחלט לא מספק את הסחורה. הכי פשוט להתחבר באמצעות משתמש של מישהו אחר לספק אחר אצלך בקו לבדיקה ולראות האם זה משתפר.truejoker כתב:בדקתי , הוא נותן לי 1.87 MB/S להורדה
פינג 057
ואפלואד 0.15MB/S
האם אני מבין נכון שהספק חוסם אותי ובגדול ?...
מהירות ההורדה שאתה רואה תלויה בעצמת/עומס/מגבלות בשרת ממנו אתה מוריד וציודים בדרך.
המהירות שהםפק מציין היא רק משרתי ה PROXY שלו אליך. לכל הספקים יש שרת לבדיקת ההורדה (כמובן ששרת זה בעל עדיפות כך שתמיד תקבל מספרים טובים). בדוק המהירות מול שרת כזה.
המהירות שהםפק מציין היא רק משרתי ה PROXY שלו אליך. לכל הספקים יש שרת לבדיקת ההורדה (כמובן ששרת זה בעל עדיפות כך שתמיד תקבל מספרים טובים). בדוק המהירות מול שרת כזה.
אלאדין , זה לא ממש מעניין אותי לבדוק לעומת שרת שהם נותנים לו עדיפות ע"מ שישמש חלון ראווה שלהם , וכך יוכלו לומר שהם לא גנבים . מעניין אותי בתכלס , כשאני בודק כמה פעימים באתרי בדיקת מהירות גם של בזק וגם של ספידטסט , ובשניהם אני מקבל מהירות זהה , ובספידטסט אני בודק מול שרת בפ"ת , ואני לא יודע היכן השרת של בזק , אבל לבטח זה בארץ ולכן אין שום סיבה לקבל תחום כזה כול הזמן , ללא תלות אם זה שעות עומס או לא
רק בכוח גבר, מישהו זרק לי מילה שבוע שעבר והופ אני מנסה עכשיו את הקו הביתי של אורנג' וכספק תשתיתtruejoker כתב:ת'אמת , אני לא יודע בעצמי , אני כול פעם אומר לעצמי די נמאס ואיכשהוא אני לא עושה דבר . יום אחד זה יגמר , השאלה היחידה זה מתי...
אני מאוד מרוצה מהם לעת עתה (זה יכול להשתנות), אבל כמו שאמרת גם הספק הקודם שלי היה טוב עד שהוא הפסיק להיות טוב, ככה זה, במיוחד כשלכל ספק יש קיבולת וכשיש הרבה לקוחות ובמיוחד לקוחות גדולים אתה נשאר עם פחות, תוסיף על זה בעיות אחרות וזה רמז קטן לתנסה לעבור, תרים מחר טלפון ותברר, מה רע כבר יכול להיות פשוט תכריח את עצמך