לא מצליח לשתף דרך השיתוף הרגיל - תמונה בפנים
אני חושב שהודעת השגיאה לא מתייחסת לשמו של המחשב שלך אלא ל SERVICE שפשוט נקרא SERVER שאחראי בין השאר על שיתוף ברשת.
כדי להפעיל את הSERVICE הזה:
1) קליק ימני על "המחשב שלי"
2) בחר "נהל" (או ניהול, אני לא זוכר איך זה בעברית, באנגלית זה MANAGE
3) נפתח חלון חדש - בשורה התחתונה יש אופציה "SERVICES AND APPLICATION", לא יודע איך זה בעברית, משהו כמו " יישומים ושרותים" - תקיש על ה + - העץ נפתח ל 3 אופציות
4) תבחר את האופציה SERVICES, תופיע לך רשימה של שרותים, תגלול בה עד שתמצא SERVICE שנקרא SERVER - קליק ימני עליו, התחל, ואז שוב קליק ימני - מאפיינים - ותוודא שהוא על automatic כדי שהוא יעלה כל פעם שהמחשב עולה.
5) לא יודע למה, יש לי הרגשה שהוא לא יעלה לך ויתן לך הודעת שגיאה (כי זה שרות שתמיד למעלה ורק מישהו שממש לא מבין מה שהוא עושה וגם סקרן מספיק - יעצור אותו. אם תופיע לך הודעת שגיאה, כתוב אותה כאן וניראה אם אפשר לעזור.
כדי להפעיל את הSERVICE הזה:
1) קליק ימני על "המחשב שלי"
2) בחר "נהל" (או ניהול, אני לא זוכר איך זה בעברית, באנגלית זה MANAGE
3) נפתח חלון חדש - בשורה התחתונה יש אופציה "SERVICES AND APPLICATION", לא יודע איך זה בעברית, משהו כמו " יישומים ושרותים" - תקיש על ה + - העץ נפתח ל 3 אופציות
4) תבחר את האופציה SERVICES, תופיע לך רשימה של שרותים, תגלול בה עד שתמצא SERVICE שנקרא SERVER - קליק ימני עליו, התחל, ואז שוב קליק ימני - מאפיינים - ותוודא שהוא על automatic כדי שהוא יעלה כל פעם שהמחשב עולה.
5) לא יודע למה, יש לי הרגשה שהוא לא יעלה לך ויתן לך הודעת שגיאה (כי זה שרות שתמיד למעלה ורק מישהו שממש לא מבין מה שהוא עושה וגם סקרן מספיק - יעצור אותו. אם תופיע לך הודעת שגיאה, כתוב אותה כאן וניראה אם אפשר לעזור.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אגב אם כבר מדברים, נתקלתי בתוכנה שנועלת עם קוד את התיקיות ואתה יכול לקבוע מה יהיה פתוח.
כל זה במידה והסטרימר מחובר גם לאינטרנט וגם למחשב.
פיצ'ר נחמד, מאפשר גישה למחשב אך לא לקבצים אלא רק לקבצים שמשתמש "פתח" אותם.
כל זה במידה והסטרימר מחובר גם לאינטרנט וגם למחשב.
פיצ'ר נחמד, מאפשר גישה למחשב אך לא לקבצים אלא רק לקבצים שמשתמש "פתח" אותם.