ובאמת יש שם סינכרונים לגירסאות HD שאין באתר סרטים
מה דעתכם על Torec החדש?
בהתחלה היה קצת קצה להתרגל וניראה כאילו חסר משהוא.
אבל עכשיו דווקא אני מאוד מרוצה ממנו. במיוחד מהאפשרות של "הסדרות שלי" , בעבר זה היה מוגבר ל 7 סדרות והיום זה לא מוגבל ובאותו דף של הסדרות שלי מופיעים התרגומים שיצאו הקשורים רק לסדרות שבחרתי וככה מאוד קל לראות איזה תרגומים יצאו לסדרות שאתה עוקב אחריהם.
אבל עכשיו דווקא אני מאוד מרוצה ממנו. במיוחד מהאפשרות של "הסדרות שלי" , בעבר זה היה מוגבר ל 7 סדרות והיום זה לא מוגבל ובאותו דף של הסדרות שלי מופיעים התרגומים שיצאו הקשורים רק לסדרות שבחרתי וככה מאוד קל לראות איזה תרגומים יצאו לסדרות שאתה עוקב אחריהם.
אני מאוד מרוצה מאתר החדש שלהם. גם במחינת פרקטית וגם מבחינת כמות התרגומים.
קחו לדוגמא תרגום של flashforward באתר סרטים רק עוד 3 ימים יהיה, באתר טורק כבר יש אותו.
ואני עוקב אחרי זה מהפרק הראשון.
קחו לדוגמא תרגום של flashforward באתר סרטים רק עוד 3 ימים יהיה, באתר טורק כבר יש אותו.
ואני עוקב אחרי זה מהפרק הראשון.
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
NBA אני לא מזלזל במתרגם של הפרק אבל אני די בטוח שמהירות באה על חשבון איכות. אי אפשר להוציא תרגום כזה מהר בלי שגיאות מציקות. אני אישית מעדיף לחכות עוד יום יומיים ולקבל תרגום קצת יותר איכותי.
לי יותר מפריע עניין החיפוש, בטורק הקודם אם הייתי רושם חלק משם הסדרה או את שם הסדרה עם נקודה בין מילה למילה (הדבקה מאתרים אחרים) לדוגמא FLASH.FORWORD היה מוצא בלי בעיה, היום זה לא קורה מה עוד שלפעמים גם כשאני מכניס את שם הסדרה בצלואו ועם רווח בין מילה למילה לפעמים לא נמצא כלום.
היום בצהריים לדוגמא ניסיתי לחפש את Defying Gravity ולא נמצאו תוצאות, עכשיו עשיתי חיפוש שוב על אותו שם וכן נמצאה הסדרה.
היום בצהריים לדוגמא ניסיתי לחפש את Defying Gravity ולא נמצאו תוצאות, עכשיו עשיתי חיפוש שוב על אותו שם וכן נמצאה הסדרה.