בעיה עם נתב siemens SL2-141
-
yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
הנתב מסוגל לתמוך ב 4 חיבורי רשת חוטיים 10/100 ועוד 3 או 4 חיבורים אלחוטיים בפרוטוקולי a/b/g
הנתב אמור להיות מסוגל לשמש גם כ SWITCH בנוסף לאספקת חיבוריות לאינטרנט.
בפועל הנתב מחובר למחשב אחד אלחוטית ולעוד שניים חוטית. משום מה מהירות העברת הדטה בין המחשבים באופן חוטי לא עוברת את ה 30KB גם כשאין שום עומס נוסף ברשת. התקשורת האלחוטית תקינה לחלוטין.
למישהו יש רעיון איך לשפר את מהירות התקשורת החוטית?
ניסיתי להחליף כבלים ללא הועיל (CAT5E)
הנתב אמור להיות מסוגל לשמש גם כ SWITCH בנוסף לאספקת חיבוריות לאינטרנט.
בפועל הנתב מחובר למחשב אחד אלחוטית ולעוד שניים חוטית. משום מה מהירות העברת הדטה בין המחשבים באופן חוטי לא עוברת את ה 30KB גם כשאין שום עומס נוסף ברשת. התקשורת האלחוטית תקינה לחלוטין.
למישהו יש רעיון איך לשפר את מהירות התקשורת החוטית?
ניסיתי להחליף כבלים ללא הועיל (CAT5E)
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
yanivol
- חבר ותיק

באיזה ראוטר אתה משתמש וכיצד מחוברים אליו המחשבים בחוטי?pup26 כתב:אצלי זה עובד מצוין על 11MB (כמעט המקסימום של ETHERNET) , באיזה פרוטוקול אתה משתמש?...
ישירות אל שקעי ה LAN או דרך SWITCH/HUB?
אחי אם אתה עדיין מרגיש בעייה כנס לאתר הזה ותוריד עדכון לנתב ובטוח תפתור את הבעייה
http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx
זה יכול מאוד לעזור(אל תכבה את הנתב בזמן העדכון)
http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx
זה יכול מאוד לעזור(אל תכבה את הנתב בזמן העדכון)
-
yanivol
- חבר ותיק

הנתב שלי מעודכן עם הפירמוור האחרון והבעיה לא נפתרה.
בגלישה וב WIFI הכל תקין. כשאני מנסה לנצל את יכולתו כ LAN SWITCH האו פשוט לא מעביר בקצבים העולים על 30K
דיברתי עם בזק. כמובן שהאחריות עליו הסתיימה כשבוע לפני שהתקשרתי אליהם. תמורת 60 שקלים הם הציעו להחליף לי את הנתב לאחד מהבאים: ASUS, ROTAL ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו אך לא לנתב של D-LINK.
איזה מהנתבים נחשב לטוב יותר?
בגלישה וב WIFI הכל תקין. כשאני מנסה לנצל את יכולתו כ LAN SWITCH האו פשוט לא מעביר בקצבים העולים על 30K
דיברתי עם בזק. כמובן שהאחריות עליו הסתיימה כשבוע לפני שהתקשרתי אליהם. תמורת 60 שקלים הם הציעו להחליף לי את הנתב לאחד מהבאים: ASUS, ROTAL ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו אך לא לנתב של D-LINK.
איזה מהנתבים נחשב לטוב יותר?