HD בארץ, מתי
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
מישהו מהתעשייה "הודיע" לי היום שב 2007 יחלו שידורי HD בארצנו.
הוא אינטרסנט, כי הוא מוכר לנו ציוד HD, אבל נשמע לי הגיוני.
עופר, יש מצב?
הוא אינטרסנט, כי הוא מוכר לנו ציוד HD, אבל נשמע לי הגיוני.
עופר, יש מצב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

בניגוד לארה"ב, שם השידורים החלו לפי חוק, בתאריך מסוים וידוע, בארץ זה הולך בשושו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
גם DAB וגם DVB-T כמו גם HD צריכים להיות שיקולים עסקיים ולא פוליטיים. הפוליטקיים עושים הכל כדי להקשות על הגופים העסקיים מתוך מניעים של אגו וכח. אם זה לא היה כך כבר יכולנו להנות כאן כמו שנהנים באנגליה, אירלנד ועוד הרבה מדינות.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

מה הסיבה שממשלת ארה"ב דוחפת למעבר ל HD?
קידום טכנולוגי, צמיחה כלכלית וכדומה?
מה שונה בארץ?
אולי צריך להרים טלפון לביבי, או לפרס?

קידום טכנולוגי, צמיחה כלכלית וכדומה?
מה שונה בארץ?
אולי צריך להרים טלפון לביבי, או לפרס?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
ארה"ב דוחפת לכך כי היא דואגת לרווחת התושבים ולאיכות חיים מסויימת. האיכות חיים הזו עושה את החיים בארה"ב למה שהם היום...
אבל די עם הפנטזיות, אנחנו חיים כאן (בינתיים?).
אני אישית לפני כמעט שנה דיברתי עם מקורב ל"עניין"- מאוד מקורב... והוא אמר שהצפי הוא סביבות אמצע 2007. לא מזמן דיברנו על זה שוב, וזה עדיין לא השתנה- הוא אמר שמקווים שאמצע 2007, ואם להגזים אז תחילת 2008 זה כבר בטוח. והכוונה היא לשידורים מלאים בכל הערוצים.
נחיה ונראה (ב-HD)....
אבל די עם הפנטזיות, אנחנו חיים כאן (בינתיים?).
אני אישית לפני כמעט שנה דיברתי עם מקורב ל"עניין"- מאוד מקורב... והוא אמר שהצפי הוא סביבות אמצע 2007. לא מזמן דיברנו על זה שוב, וזה עדיין לא השתנה- הוא אמר שמקווים שאמצע 2007, ואם להגזים אז תחילת 2008 זה כבר בטוח. והכוונה היא לשידורים מלאים בכל הערוצים.
נחיה ונראה (ב-HD)....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איתי,
הממשלה לא בדיוק "דוחפת" את זה שם, הם דוחפים לשידורים דיגיטליים בכדי לפנות את טווח התדרים האנלוגי. באותה הזדמנות הם נותנים תמריצים (בדמות סבסוד ציוד HD) למי שיעבור לשידורים ב-HDTV (זה כבר באמת דאגה לרווחת התושבים). ראינו כבר ש-HDTV לא בהכרח כדאי כלכלית לכל גוף שידור (נפילת VOOM הדגימה זאת יפה). כך שבהחלט צריך לעשות את המעבר הזה באופן חכם ולא פשוט להדליק את השלטר ולהתחיל לגרוף כסף.
י-א,
זה מה שקורה כשפוליטיקאים אחראים על המדינה ועל ה-ETHER. אין מה לעשות, יש כאן חברות עם השקעות של מיליארדי דולרים, הכנסה של גוף חדש לתחום הזה לא יכול לעבור בלי המון המון פוליטיקה.
הממשלה לא בדיוק "דוחפת" את זה שם, הם דוחפים לשידורים דיגיטליים בכדי לפנות את טווח התדרים האנלוגי. באותה הזדמנות הם נותנים תמריצים (בדמות סבסוד ציוד HD) למי שיעבור לשידורים ב-HDTV (זה כבר באמת דאגה לרווחת התושבים). ראינו כבר ש-HDTV לא בהכרח כדאי כלכלית לכל גוף שידור (נפילת VOOM הדגימה זאת יפה). כך שבהחלט צריך לעשות את המעבר הזה באופן חכם ולא פשוט להדליק את השלטר ולהתחיל לגרוף כסף.
י-א,
זה מה שקורה כשפוליטיקאים אחראים על המדינה ועל ה-ETHER. אין מה לעשות, יש כאן חברות עם השקעות של מיליארדי דולרים, הכנסה של גוף חדש לתחום הזה לא יכול לעבור בלי המון המון פוליטיקה.