עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP.
כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) דרכו.
כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי היטב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד.
א. תגבה את התיקיה הבאה :
[left]%APPDATA%\Roaming\uTorrent[/left]
ב. תתקין מחדש הכל, תתקין UTORRENT ותכוון את תיקית ההורדה לאותה תיקיה שהיה בעבר.
ג. תייבא מחדש את כל קבצי הTORRENT מהתיקיה שגיבית (אמור להיות שם גם קצבים שהסתיימו\נמחקו), והתוכנה תשאר האם אתה מעוניין להמשיך עם התוכן שבתיקיה או להתחיל מהתחלה.
Chura כתב:א. תגבה את התיקיה הבאה :
[left]%APPDATA%\Roaming\uTorrent[/left]
ב. תתקין מחדש הכל, תתקין UTORRENT ותכוון את תיקית ההורדה לאותה תיקיה שהיה בעבר.
ג. תייבא מחדש את כל קבצי הTORRENT מהתיקיה שגיבית (אמור להיות שם גם קצבים שהסתיימו\נמחקו), והתוכנה תשאר האם אתה מעוניין להמשיך עם התוכן שבתיקיה או להתחיל מהתחלה.
חן
...
תודה על התגובה, חן
אבל אם הבנתי נכון מ- zovirax, היא אינה רלוונית ל- XP. כך שאני מניחה שלחפשת את התקיה הזו לא יהיה יעיל במיוחד מבחינתי. ועדיין, במיוחד לאור העובדה שהתקייה שאמר לי לחפש לא נמצאה, הרצתי אחר התקיה שציית חיפוש בכל ה- C (כאמור שם מותקן ה- XP) ולא מצאתיה. אתה חושב שהיא אמורה להיות על מערכת ה- XP 32?
אגב, אני בחורה
נערך לאחרונה על ידי biss ב 05/12/2009 9:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
zovirax כתב:בגלל שאת על XP, אצלך זה ממוקם במקום אחר.
Documents and Settings\#user#\Application Data
כמובן שבמקום #user# תחליפי את השם המשתמש של המחשב.
יש סיכוי שזה ממוקם כאן:
Documents and Settings\All Users\Application Data
...
תודה על התגובה, zovirax
חיפשתי את התקיה בכל Documents and Settings
לא נמצאה.
לאחר מכן הרחבתי עליה חיפשו בכל C (שם מותקנת ה- XP) שוב העלתי חרס בידי.
לחפש במקום אחר?
הערה: למרות שכבר כתבתי, אני חוזרת ומבהירה שהתכנים היורדים דרך היוטורנט אינם נשמרים ב- C (לא הם, לא הטורנטים ולא כל הורדה אחרת - למשל קובץ וורד ששמרתי מהרשת)
הערה 2: תגובה זו נכתבה עוד טרם התגובה ל - Chura. ומשום מה לא נשלחה (ובדקתי וראיתי את זה רק עתה
תודה חן
חיפשתי בדרך שאמרת ואכן נמצאה תקיה של utorrent שבתוכה עושה רושם טורנטים רבים.
אגבה תקיה זו ואם הבנתי נכון (תקן אותי אם אני טועה) לאחר ההתקנה הנקיה והתקנת 1.85 אכנס שוב לתקיה זו ואעתיק את תוכן הישנה לזו החדשה.
יש לי עוד הרבה עבודה טרם זאת בנושא ההתקנה מחדש, אז אחזור לת'רד הזה במידה ויהיו בעיות או לדווח על ההצלחה במידה והכל ילך כשורה .
בינתים תודה על העזרה ושבת שלום
נערך לאחרונה על ידי biss ב 05/12/2009 9:28, נערך פעם 1 בסך הכל.