כנראה הם לא התקדמו מאז
Xtreamer, מישהו מכיר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
הגיע הזמן באמת ששרשור כזה יוקם.
עדכנו כאן לגבי מצב משלוח ה Xtreamer שלכם
נא השתדלו לרכז בשרשור הנוכחי רק שאלות כלליות לגבי ה Xtreamer. כמובן שאם יש צורך ויש שאלה שעדיין לא נענתה, ניתן לפתוח שרשור מתאים חדש עם הקושיה.
סוגיות הקשורות למשלוח, נא עשו שימוש בשרשור החדש שלינק אליו ניתן למצוא בתחילת הודעה זו.
עדכנו כאן לגבי מצב משלוח ה Xtreamer שלכם
נא השתדלו לרכז בשרשור הנוכחי רק שאלות כלליות לגבי ה Xtreamer. כמובן שאם יש צורך ויש שאלה שעדיין לא נענתה, ניתן לפתוח שרשור מתאים חדש עם הקושיה.
סוגיות הקשורות למשלוח, נא עשו שימוש בשרשור החדש שלינק אליו ניתן למצוא בתחילת הודעה זו.
Re: הצעה קונסטרוקטיבית
mediaplay כתב:ברצינות -
אולי מישהו יפתח שרשור נפרד לנושא משלוחים והזמנות של XTREAMER ?
זה יכול להחזיר את הפוקוס לשרשור הזה....
ואני לתומי חשבתי שזה שרשור המשלוחים וההזמנות..........
Re: הצעה קונסטרוקטיבית
לרגע אחד גם אניdydy כתב:mediaplay כתב:ברצינות -
אולי מישהו יפתח שרשור נפרד לנושא משלוחים והזמנות של XTREAMER ?
זה יכול להחזיר את הפוקוס לשרשור הזה....
ואני לתומי חשבתי שזה שרשור המשלוחים וההזמנות.............
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אין מגבלה מבחינת ה RPM או מחבר ה USB, הדיסק מסוגל לשרת קצב נתונים גבוה בהרבה מאלו אשר קיימים בתכנים בעלי קצב הנתונים הגבוה ביותר אשר קיים כיום. מה שחשוב לבדוק הוא אם היצרן Xtreamer מימש תמיכה הגונה דרך USB. תשובה לזה עדיף שתקבל מאנשים אשר עובדים עם תצורה דומה.
אין בעיה עם דיסק חיצוני , (אני עובד עם WD 320 GB), לדעתי עדיף חיצוני מכמה סיבות :dominic כתב:אם אני קונה HD חיצוני של 500 גי'גה עם USB2 האקסטרימר יוכל לנגן דרכו 1080P?
לאומת פנימי אבל ב 5400RPM וגם נפח יותר קטן לא יעשה בעיות?...
1. אין שום בעיית קצבים, מנגן 1080P בלי בעיה.
2. ניידות - אם רוצים להעביר תכנים למכשיר, הדרך הכי מהירה היא לקחת את הדיסק החיצוני ולחבר למחשב.
לכאורה אפשר גם לנייד את הסטרימר עצמו, אבל אז צריך גם לנתק את כל החיבורים אודיו וידאו, וגם לקחת את הספק כוח, כי הוא לא עובד מהמתח של הUSB (מן הסתם). כמובן שאפשר גם דרך הרשת, אבל אצלי הוא מחובר אלחוטית בלבד, והקצבים מגוחכים (אני חושב שגם בחוטי הקצבים נמוכים עדיין).
3. גמישות - אם אני נוסע לחו"ל למשל, אני במילא לוקח איתי לפטופ, אז במקום לקחת את הסטרימר גם, אני לוקח את הדיסק הנייד, ויש לי את כל הסרטים זמינים איתי לראות על המחשב או לחבר לטלויזיה במלון.
4. חום - הכנסת דיסק פנימי מעלה את הטמפרטורה, וגם ככה הוא גבולי מבחינת יכול הקירור שלו בלי להשמע כמו מייבש שיער. לא קראתי דיווחים על בעיות כאלה, אבל למה להעמיס עליו חום מיותר כשלא חייבים ?
מצויין
השקט בשרשור ארוך זה לגבי בעיות מצביע על אמינות ופונקציונאליות.שבלול כתב:ועכשיו שענייני המשלוח הועברו לנושא אחר אפשר בבקשה להתחיל לשמוע רשמים מאנשים שכבר קיבלו את המכשיר ?...
בהשוואה לHDX שהיה לי זהו יופי של מכשיר.קורא יפה מהרשת ומהאינטרנט.
מעכל סרטים כבדים ללא בעיה. תומך בעברית. נכנס לכיס. ומחיר מצחיק.
והכי חשוב עתידו עוד לפניו.
אני בינתיים מאוד מרוצה... הפסקתי להשתמש בTVIX 4100 לגמרי...
הממשק מהיר והמכשיר כמעט ולא מבצע REBOOTים מה שה4100 נהג לעשות לעיתים תכופות (בעיקר בעת המתנה לSPIN UP של כונן רשת USB)
אני עובד מהמכשיר רק ברשת / USB....
ולא נתקלתי בתקיעות.
הממשק מהיר והמכשיר כמעט ולא מבצע REBOOTים מה שה4100 נהג לעשות לעיתים תכופות (בעיקר בעת המתנה לSPIN UP של כונן רשת USB)
אני עובד מהמכשיר רק ברשת / USB....
ולא נתקלתי בתקיעות.
שאלה בקשר למחיר של האקסטרימר
תגידו כמה צריך לעלות כרגע האקסטרימר + כולל מכס ?
והאם כדאי לקנות אותו עכשיו או לחכות ?
תודה רבה
תודה רבה
Re: שאלה בקשר למחיר של האקסטרימר
לחכות למה? העולם מתחלק לשניים: אלה הקונים ונהנים ואלה שתמיד מחכיםsharon515 כתב:תגידו כמה צריך לעלות כרגע האקסטרימר + כולל מכס ?
תודה רבה...
לדגם חדש או למעבד חדש ומאבדים הנאה.