הסוף של NEWZBIN
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
NEWZBIN זה אתר אינדוקס. אני יכול להגיע לתוכן גם בלעדיו. זה לא נכון לגבי טורנטים.
אם אתה רוצה להוריד תכנים ב-TORRENT אתה צריך לשלם לכמה אינדקסים.
אגב, מעניין אותי אם באמת SARAH SILVERMAN PROGRAM קיים ב-HD (עונות 1+2) באתרי הטרקרים הטובים.
אם אתה רוצה להוריד תכנים ב-TORRENT אתה צריך לשלם לכמה אינדקסים.
אגב, מעניין אותי אם באמת SARAH SILVERMAN PROGRAM קיים ב-HD (עונות 1+2) באתרי הטרקרים הטובים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
עפר - העובדה היא שחלק מהתוכן הקיים גם בניוז כיום - אי אפשר לחפשו בצורה פשוטה. במיוחד אחרי פרשת ניוזבין שכל מיני אתרים החליטו "להצפין" את שמות הקבצים ולאפשר רק לחברי האתר קישורים לNZB המתאימים - ע"ע avchd.co.uk.
ואתרים כאלה בדומה לטורנטים - דורשים איזה סכום כסף בכדי לקבל גישה מוקדמת לNZB.
כמובן שיש אתרים שדורשים פחות ויש יותר.
ואתרים כאלה בדומה לטורנטים - דורשים איזה סכום כסף בכדי לקבל גישה מוקדמת לNZB.
כמובן שיש אתרים שדורשים פחות ויש יותר.
- oferlaor
- מנהל

אם מורידים את כל החברה האלה שמצפינים - התוכן עדיין שם. אני לא משתמש ב-AVCHD והכל סבבה לי.
קהילות הטורנט הסגורות אמנם מציעות הורדות מהירות, אבל הן לא גן עדן. יש מספר בעיות:
1) צריך להיות מקושר כדי לקבל הזמנה.
2) מנסיוני (כבר שנה לא בעסק, מאז שעברתי לניוז), אין קהילה אחת שמציעה מגוון שיש בו ה-כ-ל. לכן נדרשים להצטרף למספר קהילות - וזה רק מגדיל את הבעיתיות של סעיף אחד.
3) גם אחרי שחברים בקהילה, יש דרישה ליחס העלאה\הורדה מינימלי, וכאן כבר באמת מתחילות צרות. יש שתי אפשרויות:
א) להעלות כל הזמן, יש לנו רוחב מוגבל בהעלאה, והוא דופק הורדות. בעיה.
ב) למצוא איזה צ'יט, וגם איתו צריך להזהר לא לרמות יותר מדי - כי אז עולים עליך וזורקים אותך.
הייתי אומר שטורנטים זה משהו שמתאים לאנשים שטובים בלעשות קומבינות. וניוז? ניוז זה בלי קומבינות, עולה כסף, או בעברית - הורדות לאשכנזים
1) צריך להיות מקושר כדי לקבל הזמנה.
2) מנסיוני (כבר שנה לא בעסק, מאז שעברתי לניוז), אין קהילה אחת שמציעה מגוון שיש בו ה-כ-ל. לכן נדרשים להצטרף למספר קהילות - וזה רק מגדיל את הבעיתיות של סעיף אחד.
3) גם אחרי שחברים בקהילה, יש דרישה ליחס העלאה\הורדה מינימלי, וכאן כבר באמת מתחילות צרות. יש שתי אפשרויות:
א) להעלות כל הזמן, יש לנו רוחב מוגבל בהעלאה, והוא דופק הורדות. בעיה.
ב) למצוא איזה צ'יט, וגם איתו צריך להזהר לא לרמות יותר מדי - כי אז עולים עליך וזורקים אותך.
הייתי אומר שטורנטים זה משהו שמתאים לאנשים שטובים בלעשות קומבינות. וניוז? ניוז זה בלי קומבינות, עולה כסף, או בעברית - הורדות לאשכנזים
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לכל מי שעדיין לא הבין, למרות שזה נאמר כאן מפורשות כמה פעמים:
גם בטורנטים אפשר לשלם דמי חברות ולקבל VIP - שאומר שאין יחס הורדה העלאה, אין מגבלות ואין בעיות.
בדיוק כמו שאחרים שילמו בניוז. בלי צ'יטים בלי קומבינות וגם לאשכנזים.
גם בטורנטים אפשר לשלם דמי חברות ולקבל VIP - שאומר שאין יחס הורדה העלאה, אין מגבלות ואין בעיות.
בדיוק כמו שאחרים שילמו בניוז. בלי צ'יטים בלי קומבינות וגם לאשכנזים.
לירן
- oferlaor
- מנהל

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
oferlaor,
אי פעם בית המשפט הצהיר כי הוא יעניק עונש חמור יותר למשתמשי טורנט מאשר USENET?
אני מניח שלא. אתה יוצא מנקודת הנחה כי מי שמבצע Upload כנראה שבית המשפט יחמיר איתו יותר. אני לא חושב שיש בכלל תקדים לזה בעולם המשפט.
אני מניח שלא. אתה יוצא מנקודת הנחה כי מי שמבצע Upload כנראה שבית המשפט יחמיר איתו יותר. אני לא חושב שיש בכלל תקדים לזה בעולם המשפט.
בקשר לתוכנית של שרה סילברמן - בדקתי ב TL ורק חלק מפרקי העונה השלישית הם ב 720.
מצד שני זה מאד הגיוני היות שאף אחד מפרקי העונה לא שוחרר בצורה מסודרת ב HD.
באופן כללי תמיד ניתן לראות מה "קיים" באתר הבא:
http://dup3.me//index.php?s=SILVERMAN&cat=
לא עבדתי עם ניוזבין אבל מנסיוני הרב מאד עם טורנטים ואתרי FTP פרטיים , אתרים פרטיים כמו TL ודומיהם הם אופציה מעולה.
מצד שני זה מאד הגיוני היות שאף אחד מפרקי העונה לא שוחרר בצורה מסודרת ב HD.
באופן כללי תמיד ניתן לראות מה "קיים" באתר הבא:
http://dup3.me//index.php?s=SILVERMAN&cat=
לא עבדתי עם ניוזבין אבל מנסיוני הרב מאד עם טורנטים ואתרי FTP פרטיים , אתרים פרטיים כמו TL ודומיהם הם אופציה מעולה.
נערך לאחרונה על ידי onegod ב 24/05/2010 10:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4653
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 913 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
ziv_r כתב:oferlaor,
אני מניח שלא. אתה יוצא מנקודת הנחה כי מי שמבצע Upload כנראה שבית המשפט יחמיר איתו יותר. אני לא חושב שיש בכלל תקדים לזה בעולם המשפט....
עופר, אתה חושב שאתה יותר זכאי ממני בעניין?
- oferlaor
- מנהל

שי-כ,
אני בטוח. מעולם לא הפצתי תוכן.
מי יותר GUILTY?
1. מפיץ/סוחר סמים או צרכן סמים?
2. מישהו שמוכר סחורה גנובה מול מישהו שקנה סחורה גנובה?
ברור ששניהם אשמים, אבל ברור מי אשם "יותר".
לא זכור לי מעולם בארץ או בחו"ל תביעה כנגד מישהו שהוריד תוכן, אבל יש מאות דוגמאות על תביעות כנגד מי שמפיץ או משתף תוכן.
אני בטוח. מעולם לא הפצתי תוכן.
מי יותר GUILTY?
1. מפיץ/סוחר סמים או צרכן סמים?
2. מישהו שמוכר סחורה גנובה מול מישהו שקנה סחורה גנובה?
ברור ששניהם אשמים, אבל ברור מי אשם "יותר".
לא זכור לי מעולם בארץ או בחו"ל תביעה כנגד מישהו שהוריד תוכן, אבל יש מאות דוגמאות על תביעות כנגד מי שמפיץ או משתף תוכן.
- oferlaor
- מנהל

ziv_r,
אין קשר לטכנולוגיה. השאלה המשפטית היחידה היא האם אתה מפיץ תוכן.
יש הרבה מאוד דוגמאות של בית המשפט ששופט לרעה אנשים (לרוב זה אגב על מוזיקה דווקא) ששיתפו תוכן ובעצם הפיצו אותו ברשת. דוגמאות?
הדוגמא המפורסמת ביותר היא של ג'יימי תומס:
http://www.electronista.com/articles/07 ... .win.suit/
http://news.cnet.com/8301-10784_3-9791383-7.html
ג'יימי הפסידה במשפט 220 אלף דולר (+ הוצאות משפטיות) על כך ששיתפה כ-1700 שירים ברשת P2P.
הדוגמא השניה המפחידה היא של ג'ואל טננבאום שהפסיד 675,000 דולר במשפט דומה על שיתוף של מספר שירים.
לטענת ה-RIAA וה-MPAA, הם הגישו תביעה או פנו ללמעלה מ-26000 איש בשבע השנים האחרונות, ורובם שילמו סכום כלשהו בכדי להמנע מכניסה לבית המשפט.
אני לא מכיר תביעה אחת שלהם כנגד מישהו שלא הפיץ את התוכן.
הדבר דומה לערוץ 7 בזמנו. למשטרה כמובן יש הצדקה לסגור את ערוץ 7, להחרים את הציוד שלהם ואפילו אולי לאסור את בעליו ומפרסמיו על שידורים לא חוקיים. האם המשטרה תנסה להגיש תביעה כנגד האנשים שהקשיבו בזמנו לערוץ 7? האם זה פרקטי? האם זה באמת פותר בעיה כלשהי? ברור שלא, זה קשה הרבה יותר להפליל והעונשים הרבה פחות משמעותיים.
האם זה בסדר להוריד תכנים לא חוקיים? חד משמעית לא בסדר.
אין קשר לטכנולוגיה. השאלה המשפטית היחידה היא האם אתה מפיץ תוכן.
יש הרבה מאוד דוגמאות של בית המשפט ששופט לרעה אנשים (לרוב זה אגב על מוזיקה דווקא) ששיתפו תוכן ובעצם הפיצו אותו ברשת. דוגמאות?
הדוגמא המפורסמת ביותר היא של ג'יימי תומס:
http://www.electronista.com/articles/07 ... .win.suit/
http://news.cnet.com/8301-10784_3-9791383-7.html
ג'יימי הפסידה במשפט 220 אלף דולר (+ הוצאות משפטיות) על כך ששיתפה כ-1700 שירים ברשת P2P.
הדוגמא השניה המפחידה היא של ג'ואל טננבאום שהפסיד 675,000 דולר במשפט דומה על שיתוף של מספר שירים.
לטענת ה-RIAA וה-MPAA, הם הגישו תביעה או פנו ללמעלה מ-26000 איש בשבע השנים האחרונות, ורובם שילמו סכום כלשהו בכדי להמנע מכניסה לבית המשפט.
אני לא מכיר תביעה אחת שלהם כנגד מישהו שלא הפיץ את התוכן.
הדבר דומה לערוץ 7 בזמנו. למשטרה כמובן יש הצדקה לסגור את ערוץ 7, להחרים את הציוד שלהם ואפילו אולי לאסור את בעליו ומפרסמיו על שידורים לא חוקיים. האם המשטרה תנסה להגיש תביעה כנגד האנשים שהקשיבו בזמנו לערוץ 7? האם זה פרקטי? האם זה באמת פותר בעיה כלשהי? ברור שלא, זה קשה הרבה יותר להפליל והעונשים הרבה פחות משמעותיים.
האם זה בסדר להוריד תכנים לא חוקיים? חד משמעית לא בסדר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
יש סיבה טובה לכך שהקישורים שהצגת הינם בני מספר שנים.
בעבר RIAA באמת ביצעו תביעות נגד אנשים אינדיבידואלים אשר ביצעו שיתוף קבצים (לא נרשם באיזה טכנולוגיה). השיא היה בשנת 2008 כאשר RIAA הכריזו כי בעזרת שיתוף פעולה עם ISP's הם יפסיקו לאנשים את חיבור האינטרנט למי שיקבל 3 אזהרות, אך בסופו של דבר, אף ISP לא הצטרף לתוכנית "3 פסילות" והתוכנית לא פעילה.
לגבי MPAA, למיטב ידיעתי, עד היום הם תבעו רק אתרי טורנט וחמור, לא משתמשים פרטיים.
בעבר RIAA באמת ביצעו תביעות נגד אנשים אינדיבידואלים אשר ביצעו שיתוף קבצים (לא נרשם באיזה טכנולוגיה). השיא היה בשנת 2008 כאשר RIAA הכריזו כי בעזרת שיתוף פעולה עם ISP's הם יפסיקו לאנשים את חיבור האינטרנט למי שיקבל 3 אזהרות, אך בסופו של דבר, אף ISP לא הצטרף לתוכנית "3 פסילות" והתוכנית לא פעילה.
לגבי MPAA, למיטב ידיעתי, עד היום הם תבעו רק אתרי טורנט וחמור, לא משתמשים פרטיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
את האמת - יש משהו במה שעפר אומר, זה בתוספת העובדה שקרוב לוודאי - השופט - לא יבין הרבה, ואם התביעה תסביר לו שהשתמשת בתוכנה שיתופית - זה מה שהוא יבין.
הדרך היחידה אולי להוכיח אחרת, תהיה לבקש מהספק את נתוני ההעלאה שלך, ולהראות שזה לא תואם.
זה שאנחנו כאן יודעים להסביר ולהבין מה מי ומו, לא אומר שגם השופט יבין, או שהתביעה תרצה להסביר לו את זה.
הדרך היחידה אולי להוכיח אחרת, תהיה לבקש מהספק את נתוני ההעלאה שלך, ולהראות שזה לא תואם.
זה שאנחנו כאן יודעים להסביר ולהבין מה מי ומו, לא אומר שגם השופט יבין, או שהתביעה תרצה להסביר לו את זה.