תערוכת High End Show - Israel 2006 :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
בו'נא,
הרגתם אותי עם ה-Teasing הבלתי פוסק................
נראה לי שסוכנויות פרסום צריכות להתחיל לדאוג מהגורם החדש שצמח להם כאן ................
האם התצוגות יהיו באותו מבנה כמו בשנה שעברה?
הרגתם אותי עם ה-Teasing הבלתי פוסק................
נראה לי שסוכנויות פרסום צריכות להתחיל לדאוג מהגורם החדש שצמח להם כאן ................
האם התצוגות יהיו באותו מבנה כמו בשנה שעברה?
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
רונן,
לא זכור לי שזרקתי את הרעיון הנ"ל שנה שעברה, אבל המתכונת שבחרנו בה היא כזו שבה ניתן לשמוע ולהתרכז בכל מערכת (כלומר QUALITY במקום QUANTITY). קיבלנו הצעה מהגורם שעשה את כל התערוכות עד לפני מספר שנים לשיתוף פעולה (ואז זה היה גדול) אבל החלטנו שלמרות שאפשר לעשות מהסיפור לא מעט כסף (הצפי היה כמה עשרות אלפי מבקרים) עדיף לנו לשמור על תערוכה קטנה יותר, אבל פחות מסחרית ופחות "באזר מוצרי חשמל"...
rganor,
יש שרשור על המשמעות של כרטיס המועדון. בגדול אנחנו מארגנים דרך הכרטיס מבצעים (לחץ על מבצעי האתר בראש כל עמוד), מוסיפים לחברי המועדון כתובית באתר (כפי שאתה רואה גם בשרשור זה, יש הרבה חברי מועדון) והרעיון הוא בעצם לתת לאנשים אפשרות להראות עד כמה הם "חולים" על האתר
croc,
חחח החשש הגדול היה שאנשים ישכחו.
לא זכור לי שזרקתי את הרעיון הנ"ל שנה שעברה, אבל המתכונת שבחרנו בה היא כזו שבה ניתן לשמוע ולהתרכז בכל מערכת (כלומר QUALITY במקום QUANTITY). קיבלנו הצעה מהגורם שעשה את כל התערוכות עד לפני מספר שנים לשיתוף פעולה (ואז זה היה גדול) אבל החלטנו שלמרות שאפשר לעשות מהסיפור לא מעט כסף (הצפי היה כמה עשרות אלפי מבקרים) עדיף לנו לשמור על תערוכה קטנה יותר, אבל פחות מסחרית ופחות "באזר מוצרי חשמל"...
rganor,
יש שרשור על המשמעות של כרטיס המועדון. בגדול אנחנו מארגנים דרך הכרטיס מבצעים (לחץ על מבצעי האתר בראש כל עמוד), מוסיפים לחברי המועדון כתובית באתר (כפי שאתה רואה גם בשרשור זה, יש הרבה חברי מועדון) והרעיון הוא בעצם לתת לאנשים אפשרות להראות עד כמה הם "חולים" על האתר
croc,
חחח החשש הגדול היה שאנשים ישכחו.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
ווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייי אני לא מאמין זה מחרתיים!! אני לא יכול להירדם!!!!

-
MartinHSabag
- מנהל

- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל