shooshoosh כתב:קצב התרגומים עדיין די עלוב. אגב, אצלי לא מופיע שיש תרגום בעברית ל STRANGER THINGS (שמאוד מומלצת גם באנגלית )
...
מוזר, אני זוכר שהיו כתוביות לפרקים הראשונים, אבל עכשיו הן נעלמו.
jacko-il כתב:אבל נתקלתי בבעיה מעצבנת שמוזר לי שלא מצאתי עליה שום מידע או משהו דומה בחיפוש ברשת -
התרגום בעברית נעלם ומפסיק לעבוד אם יש קטעים ארוכים מידי שאין בהם תרגום בסרט.
...
תכתוב להם על זה בצ'אט, מהנסיון שלי הם פותרים דברים כאלה די מהר.
jacko-il כתב:אחרי כשבועיים עם נטפליקס - (בלי שירותי VPN וכו', אלא רק מה שזמין לארץ)
סה"כ אני מרגיש איתם בסדר, אבל רחוק מלהיות מושלם. חוסר התרגום זה אולי משהו שאני יכול בערך לחיות איתו אבל זה למשל מונע מאנשים כמו ההורים שלי להשתמש בשירות שלהם.
אבל נתקלתי בבעיה מעצבנת שמוזר לי שלא מצאתי עליה שום מידע או משהו דומה בחיפוש ברשת -
התרגום בעברית נעלם ומפסיק לעבוד אם יש קטעים ארוכים מידי שאין בהם תרגום בסרט. זה קרה לי בכמה סרטים, אבל המקרה הכי מעצבן היה בסרט 2001: A Space Odyssey בו יש קטעים ארוכים מאד בהם לא מדברים ולא קורה גם כמעט כלום. אחרי כל מקטע ארוך כזה בו לא מופיע תרגום, הכתוביות חדלות מלהופיע. ואז, יש צורך להעלות את התפריט לבחור בתרגום ב- OFF ואז שוב ב- Hebrew ואז הן חוזרות להופיע. וכך שוב ושוב ושוב בכל פעם שיש מקטע ארוך בהן הן לא בשימוש. זה קרה לי בעוד תכנים ואך ורק בעברית (בדקתי גם באנגלית ובערבית) ואך ורק כאשר יש מקטע ארוך בו לא אמור להופיע תרגום. הן פשוט מפסיקות להופיע לאחר מכן.
הפלטפורמה שלי היא האפליקצייה ב- WebOS במסך של LG.
...
·
גם לי זה קורה המון
נגיעה קלה בחץ אחורה מחזירה את זה
תודה חיים, גם אני מצאתי כל מיני טריקים כאלה כדי "להעיר" חזרה את הכתוביות, אבל זה פשוט מעצבן.
מה שמוזר שבשפות אחרות זה לא קרה. רק בעברית.
על איזו פלטפורמה אתה מריץ אצלך את הנטפליקס?
@Conky
תודה, אבל נראה לי שזה חתיכת סיפור (לפחות עבורי) להסביר בעיה כזו בצ'אט. מה גם שאני כבר מראש מדמיין שייתנו לי תשובה כמו שהם רשמו ויעבירו את זה הלאה וככה זה גם בערך יישאר.
וואלה, בדיוק סיימתי איתם שיחה.
הם באמת ניסו להבין לעומק, אך סימכנו שאני אצור איתם קשר שוב כשאהיה ליד המסך שלי והם ינסו להריץ בדיקות. ציינתי שאני לא היחיד שחווה את זה (מאחר וחיים רשם שגם אצלו זה קורה) אבל הם התעקשו שאצור קשר כשאהיה ליד המסך.
אצלי אני משתמש בנטפליקס על גבי ה- WebOS ב- LG. עובד פצצה למעט השטות הזו.
אם אתה מעוניין לבדוק בקלות את הבעיה שאני מתאר = פשוט הפעל את הסרט 2001 space odyssey ובחר כתוביות בעברית.
למה הסרט הזה? מפני שיש שם קטעים מאד ארוכים ללא שום שיח וכשהשיח חוזר, כל פעם הכתוביות לא מופיעות אצלי ואני נאלץ לעצור, לרדת למטה לכתוביות. לבחור ב- Off ואז שוב ב- Hebrew והן חוזרות להופיע. עד הפעם הבאה בהן הן שוב נעלמות וחוזר חלילה..
Adi123 כתב:@Conky
·
אגב, בגלל החלפת תכנים תקופתית בנטפליקס, תוכן שהיה זמין לפני חודש - לאו דווקא יהיה זמין היום. יכול להיות שהתופעה שאתה מתאר נבעה מזה?
...
לא.
כשהצלחתי להתחבר לUSA, לפני חודש, כל 3 הסדרות שהזכרתי היו זמינות וכשהייתי מכבה USA וחוזר לארץ, הן הפכו ללא זמינות שוב.
איפה אפשר לדעת למי שלא לקוח של נטפליקס ישראל
בקלות מה כל התכנים המעודכנים שהם בתרגום לעברית?
באתר הזה http://unogs.com/search/
אין אפשרות של בחירת מידע של תכנים של נטפליקס ישראל.
תודה
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.