קיבלתי את ה55B7 שלי, והחזרתי אותה...

פורום מסכי OLED בחסות LG
Unplugged
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #106 

firebird כתב:פיקסלים שרופים? ולמה אתה מחכה? מבחינתי זה חמור אפילו יותר מBANDING ומסך צבעוני במקום תמונה לבנה.
...
מה חמור בזה? - לא רואים את זה - רק בבדיקה מעמיקה ...תאמין לי שחקרתי את הנושא מכל הכיוונים במשך חצי השנה הזו על מסכי OLED גם באירופה יש לא מעט בעיות איתם .....לא מחליפים מסך בגלל שני פיקסלים שרופים (אם בהמשך יופיעו נוספים אז אשקול) ....עדיף להשאר עם 2 פיקסלים שרופים - מאשר לקבל מסך חדש עם בנדינג וכו'.

evgenetic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #107 

tzahi כתב: בקשר למשפט שלך על החלפת 10 מסכים, אני לוקח לדוגמה את אמאזון כנותנת השרות מספר 1 בעולם, אני בטוח שגם הם לא היו מחליפים לאף אחד לא 10 מסכים וגם לא 3 מסכים, סביר להניח שאותו אדם היה נכנס לאיזו רשימה שחורה של מתלוננים סדרתיים (לא שאני טוען שאתה כזה).
...
·

אם כך אז ח.י. צריכים לתקן את תעודת האחריות שלהם בהתאם. כי כרגע אין שם הגבלה למספר ההחלפות/הטיפולים לכל לקוח/מוצר ולא לגבי אופי התקלות שמכוסות על ידי האחריות (למעט משהו על פיקסלים שרופים).

הנה שתי דוגמאות מAVS להחלפה חמישית ושישית של מסכים:
http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... st52233425

http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... st26433353

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 753
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שרשור שלא נקרא #108 

להחליף מסך ועוד אחד ועוד אחד ? נראה לי חורג מגבול הסביר.
אם לצורך הדוגמא ההיפוטתית זה יקרה, אז המכירה לא כדאית ויש כאן הפסד ולא רווח .
נכון שהלקוח רוצה לשמור על האינטרס שלו. אבל יש עדיין את הצד השני וגם הוא נחשב לא?
נכון שצריך לקבל מסך תקין, אבל השאלה מה בתחום התקין.
מסך מושלם ? לא נראה לי שיש כזה. בכלל לשאוף לשלמות? גם בני אדם לא נולדים מושלמים.
אם חוסר אחידות, בנדינג ועוד תופעות הם בטווח המינורי, זה בסדר, ואם זה חריג ומפריע לצפייה ולקבלת תמונה טובה זה משהו אחר.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #109 

evgenetic כתב:@keyser

מני, אני לא רציתי לענות לך באותו שרשור כי לא רציתי למרוח את הדרמה הזאת עוד יותר, אבל אם כבר העלאת את הדברים שוב אז אולי מוטב שאענה.

החלטתי שאתה חייב לי (ולאלפי חברי האתר האחרים) משהו כי אשכרה פרסמת התחייבות של ח.י. לאפשרות של החזרה ולכך שתהליך ההחזרה יהיה "ללא כוכביות" - לפי הבנתי - פשוט וחלק. אני מניח שכשפרסמת את ההודעות הללו לא דיברת מטעם עצמך אלא בתור נציג של ח.י., כמישהו שמפרסם את מדיניותה, ולכן אני מתייחס אלייך ככזה כשאני כותב על הנושא הזה. אני כמובן לא מתכוון להודות לך על כך שעשית את המינימום שבמינימום הנדרש, וזאת לאחר שבזבזתי כמה שעות טובות על משהו שהיה צריך להסתיים במסרון/מייל או שניים גג.

אם תחליט לערוך את ההודעות האלה ולשנות את לשונן ל"אני, מני דהן..." במקום "אנחנו בקבוצת ח.י...", אז אפשר יהיה לדבר על שינוי הסטטוס שלך באתר כפי שלפחות אני תופס אותו. עד כמה שאני יודע, באתר ח.י. אין זכר לאפשרות/שירות של החזרה של מסכים משומשים וקבלת הכסף בחזרה, אז נכון לעכשיו אתה המקור המוסמך היחיד לכך וכתוצאה מכך גם הכתובת ההגיונית ביותר לפניות ותלונות בנושא.

כשפניתי לקבל את שירות לראשונה, הדרישה היחידה שלי הייתה לקבל מסך ללא בעיות אחידות בגוונים (כאמור, הבעיה הנפוצה יותר של פסים אנכיים על רקע קהה לא הטרידה אותי). אם הדרישה הזאת נראית לך בלתי סבירה אז אנחנו (הלקוחות והיבואן) בבעיה רצינית. כי כשאתם מוכרים את המסכים הללו אתם לא מזהירים באופן רשמי על כך שיש להם בעיות מן הסוג ושהן לא מכוסות על ידי האחריות, וזה אומר שחוקית הן כן מכוסות על ידי האחריות ואתם מחויבים לטפל בהן אפילו אם זה ידרוש החלפה של 200 מסכים ללקוח אחד. אז כל עוד תנאיי האחריות שלכם נשארים כמו שהם, הדרישה שלי או של כל לקוח אחר שירכוש את אחד המסכים הללו לאחידות אידיאלית(!) היא ועוד איך סבירה והגיונית.

לגבי הפניות בפרטי, אני אענה לך בכנות ובפשטות - אני מאמין שהסיכוי שלי לקבל שירות מהיר וטוב יותר עולה פלאים כשאני מפרסם את התלונות שלי בפומבי. אני נוטה לא להאמין לך כשאתה אומר שאין לזה תועלת. אפילו אם לקוח אחד ישנה את דעתו ויבחר לא לקנות מוצר של LG בעקבות התלונות שראה באתר - אתם כבר הפסדתם אלפי שקלים פוטנציאלים, ואני די בטוח שאתם מודעים לכך.

כמו כן, לפניות ותלונות בפומבי יש תועלת קהילתית פנים-פורומית. יהיה הרבה יותר מועיל אם כל חברי הפורום יכירו את החוויה שלי ואת הדברים שצריך לעשות כדי לקבל את המבוקש מאשר אם אנחנו נסגור את הדברים בשושו בהודעות פרטיות.

לגבי החשש שלי - בוא נעשה תרגיל מחשבתי: אתה באמת יכול להבטיח לי שאוכל לקנות את המסך שוב באחד מאתרי הסחר, ואם יהיו לו בעיות שיפריעו לי, להחזיר אותו ולקבל את כספי בחזרה, ואז שוב לחזור על התהליך הזה, בוא נגיד 10 פעמים כי אני עד כדי כך חסר מזל, עד שבפעם ה11 אקבל סוף-סוף מסך שנראה לי מקובל, וכל זה מבלי להיתקל מצידכם בהתנגדות כלשהי ומבלי לשמוע פיפס אחד של ביקורת כלפי על כך שבזבזתי לכם 10 מסכים?
...
@evgenetic
יש בינינו פערי תפיסה.
לא נתווכח שוב אם אני נציג רשמי או לא נציג רשמי, כי לא נצא פה ראש כנראה.
מבחינתי - הדבר היותר חשוב מכל דבר אחר - הוא כבוד בסיסי בין בני אדם.
יש הבדל בין פנייה "טוב, את מי לתבוע כדי לקבל את מה שאני צריך לקבל" , ל"שלום, יש לי בעיה, אבקש לפתור אותה, תודה".
ודרך אגב, אין שום בעיה שתכתוב כאן בפורום את רשמיך מהשירות הנורא ואיום שקיבלת, זה בנפרד. אבל בפנייה לבן אדם, רשמי או לא רשמי, הייתי מצפה לטיפה יותר כבוד. אתה לא מעל אף אחד כאן, ואף אחד בח.י. לא מתחתיך. למרות שאתה הלקוח.

זה קצת פרדוקסלי כשאתה כותב שלא רצית למרוח את הדרמה אז לא הגבת בשרשור ההוא - ומהצד השני העברת את הדרמה לשרשור אחר.
גם פרדוקסלי שאתה טוען שאני העליתי שוב את הנושא, בעוד שאתה הוא זה שהעלה את הנושא, תוך ציון שמי המלא והטייטל שהענקת לי.

שלא תהיה טעות לרגע - אני עומד מאחורי מה שכתבתי לגבי זכות ההחזרה, וגם לקחתי מאוד ברצינות את התלונה שלך לגבי כך שזה לא עבר חלק. מבחינתי זה כן אמור לעבור חלק לגמרי.
אתה לגמרי צודק בתלונה שלך ולא היית אמור לעבור יותר משיחת טלפון אחת... הבעיה שלי היתה בעיית הגישה והיהירות כלפי. שוב, כבוד בין אדם לרעהו.
סתם לידיעה, בעקבות התלונה שלך, ובעקבות תלונה של חבר אתר נוסף שפנה אלי בפרטי, החלטנו לעשות הדרכות ורענון מחדש לכל אתרי הסחר, שיתחילו להתבצע החל מאמצע ינואר, שכבר יכללו שירות משודרג, שאעדכן עליו בנפרד.
את ההדרכות האלה אנחנו נבצע אחת לחצי שנה לפחות, כדי שגם נציגים חדשים שמגיעים לאתרים ופיספסו את ההדרכה - יעבירו את המסר ללקוחות בצורה ברורה ונכונה ויחסכו מהלקוח את ההתעסקות המיותרת.

גם אם החלטת בעצמך שאני "המקור המוסמך היחיד" , כפי שהסברתי לך כבר אבל אתה מסרב להבין - הדרך הטובה ביותר לקבל ממני עזרה היא בהודעה פרטית, כיוון שהודעות פרטיות אני בוודאות רואה, והודעות שמשתרבבות לתוך שרשורים אני עשוי לפספס.
האם ההסבר לא הגיוני בעיניך? זה בסדר מבחינתי שאתה נוטה לא להאמין לי. כולם כאן טועים, ואתה צודק.

*** לגבי "סגירה בשושו" זו ממש לא המטרה. כפי שציינתי - אתה מוזמן תמיד לכתוב בפומבי את רשמיך מהשירות, לטוב ולרע. יעידו כאן אחרים - מעולם לא התניתי את העזרה שלי באי כתיבה או הסרה של ביקורת פומבית. לעולם לא. זה נוגד את כל העקרונות האישיים שלי. שוב יעידו אחרים - ששאלו מה אני רוצה שהם יכתבו - אני תמיד עונה - "כראות עיניכם".
אז אני מסכים איתך בעניין של כתיבה בפומבי - אבל לא מסכים איתך בעניין של פניה פומבית אלי.

לגבי הדרישה שלך לקבל מסך ללא בעיות אחידות בגוונים - אתה בעצמך ציינת בפנייה אלי שאין לי יכולת להתחייב לזה. הרי אסור לנו לפתוח מסך ולהפעיל אותו לפני שאנחנו מוציאים אותו ללקוח. אין לנו דרך לדעת מראש...
אבל.......... כבר עניתי לך שאתה מוזמן שנחליף לך, ואם יש בעיות עם המסך המוחלף, אתה מוזמן להחזיר גם אותו, אחרי 14 יום.
יותר טוב מזה - אני לא יכול.
אז אם אתה בעצמך דרשת משהו, וגם ענית לעצמך שאין לי אפשרות לעמוד בזה, מדוע אתה בוחר לציין זאת שוב?
ואם כבר בחרת לציין זאת שוב, מן הראוי שתציין גם את הפתרון שהוצע לך, אחרת כל מה שכתבת הופך להיות מגמתי.

לגבי החשש שלך והתרגיל שהצגת - למה אתה תמיד הולך למקרי קצה? היום בפועל אין לנו שום נוהל שמונע את מה שציינת, ולכן כפי הנראה נכון לכרגע תוכל להחליף את אותו מסך 10 פעמים. אבל עקב הסוגייה שהעלית אולי באמת אנחנו נחשוב על נוהל שייגן על השירות הטוב שלנו מפני לקוחות קיצוניים באופן חריג.

בסך הכל, מדובר בשירות שאם הוא עובד חלק (וברוב המקרים הוא עובד חלק) הוא שירות טוב, אז הייתי רוצה שתחשוב על דרכים לייעל אותו, ולא על דרכים לדפוק את היבואן.

אני מקווה שלאחר שפירסמת בפומבי ב-2 שרשורים שונים את חוויית השירות הנוראית שעברת בכך שנאלצת לחכות כמה ימים לאישור ביטול ועוד כמה ימים לזיכוי, נוכל לחדול מלהזכיר את שמי בהקשר הזה.
אני מאמין שכל מי שהיה צריך להבין הבין כבר שהבטחתי את זה לאלפי אנשים שקראו בפורום, והתהליך לא עבר חלק כמו שציפית (ואתה צודק, כתבתי כבר מקודם למעלה).

מקווה שבסופו של דבר החוויה שלך תסתיים עם LG על הקיר.

בהצלחה בהמשך.

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #110 

יבואנים בארץ בונים על אותם לקוחות שלא מבינים הרבה ולהם כל התופעות הבעייתיות של מסכי LCD ן OLED לא מפריעות והן גם לא מודעים לקיומם, כי אחרת אם כולם היו מבצעים בדיקות גוון אפור מיד אחרי כל רכישה, היבואנים הללו היו פושטים רגל מזמן. זה לא פשוט למכור טכנולוגיה מאד בעיתית שכזאת... אנשים צריכים להבין שרכישת מסך חדש זה הימור.

nasdaq
טרול
טרול
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #111 

(Y)
אבל עקב הסוגייה שהעלית אולי באמת אנחנו נחשוב על נוהל שייגן על השירות הטוב שלנו מפני לקוחות קיצוניים באופן חריג.

בסך הכל, מדובר בשירות שאם הוא עובד חלק (וברוב המקרים הוא עובד חלק) הוא שירות טוב, אז הייתי רוצה שתחשוב על דרכים לייעל אותו, ולא על דרכים לדפוק את היבואן.
...
מדויק לגמרי מני (Y)
זה בדיוק מה שחברות צריכות לעשות כדי לשמור על עצמן מ"לקוחות טובים" שכאלה.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1910
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 256 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #112 

@keyser
·

בנימה אישית כמי שעוקב אחרי השרשור הזה כמו גם שרשורים נוספים שבהם אתם לוקח חלק, שאפו גדול על הרצון לעזור, הסבלנות, הסובלנות והנימוס שאתה מפגין באופן תמידי ועקבי. בתפיסה האישית שלי זה שקט נפשי נוסף שניתן לי כלקוח כאשר אני רוכש מוצרים של המותג והידיעה שתמיד יהיה לי למי לפנות וגם לקבל מענה ופתרון.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2324
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 255 פעמים

שרשור שלא נקרא #113 

מני,
כל הכבוד על הרצון לעזור לחברי האתר, לקוחות LG.

עם זאת, אינני מסכים עם הגישה של "ללכת עם ולהרגיש בלי.."
או שאתה עובד ח.י, ומשמש כשופר של החברה בפורום זה, גם אם לא על דעתה - לא שלא.

כשעובד חברה מצטט את נהלי החברה, מבצעיה, ומשמש בפועל כצינור נוסף להעברת מידע מחברה ולטיפול בבעיות לקוחות - הוא מייצג אותה בין ירצה ובין אם לא ירצה, וגם אם יסייג את דבריו בכך שאינו מייצג את החברה. כי בפועל הוא מייצג.

לטעמי לפחות, למרות שכוונתך חיובית ביותר ומועילה מאד לפורום ולקהילת החברים בו, יקשה עליך לבדל את הפעילות האישית שלך באתר, מזו של ח.י.
אני מבין ש ח.י. לא מינו אותך לקדם נושאים באתר HT, וכי יתכן שהפעילות בו אינה על דעתם, אולם בפועל אתה מייצג אותם בבואך לפתור בעיות החברים באתר על ידי קידום הטיפול ב ח.י.

ובנימה אישית,
אני מבין שאתה רגיש לנושא מתן כבוד הדדי בין נותן ומקבל שירות. גם אני.
אולם כנותן שירות אתה ודאי יודע כי אנחנו חיים במזרח התיכון... לא כולם קראו את הספר של חנה בבלי, ולא כולם התחנכו על ברכי הורים עם נימוסים והליכות. לכן להבנתי המענה של נותן שירות נדרש גם לעיתים להיות אסרטיבי כלפי מי שמנסה לכופף את ידי החברה, אולם בשום אופן לא לנסות לחנך את הלקוח - זה פשוט לא הולך.

לראיה, יבגני לא ענה לך בנושא הכבוד. יש להניח שהוא לא מבין מה אתה מבקש ממנו, כי הוא רגיל למנטליות אחרת. לא פחות טובה , כי אם פשוט אחרת.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

evgenetic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #114 

@keyser
אין סיבה לצפות לכבוד מצד לקוח כשאתה/ח.י. לא מספק את השירות המינימלי שהתחייבת לו. כבוד זה לא איזושהי ברירת מחדל אלא משהו שצריך להרוויח.
זה קצת פרדוקסלי כשאתה כותב שלא רצית למרוח את הדרמה אז לא הגבת בשרשור ההוא - ומהצד השני העברת את הדרמה לשרשור אחר.
...
לא העברתי שום דרמה, רק רציתי לסכם ולסגור את הדברים והזכרתי את שתי הודעותייך הרלוונטיות לסיפור, לא התייחסתי לשאר הטיעונים שלך בהודעה הארוכה שכתבת.
אני עומד מאחורי מה שכתבתי לגבי זכות ההחזרה
...
ושוב לא ברור מי אחראי על זכות ההחזרה, אתה אישית או ח.י.? מה אני אמור להסיק מהחלק המצוטט? שאם יש בעיות בנוגע למימוש הזכות הזאת אז אתה הוא זה שאחראי לעניין?
גם אם החלטת בעצמך שאני "המקור המוסמך היחיד"
...
אתה לא? אתה יכול להצביע על מקור מוסמך אחר בו מפורטת האפשרות של החזרה של מסך משומש? באתר שלכם, בעמוד ה"משווקים המורשים" יש אזכור לזכות ההחזרה, אך התנאים למימוש הזכות זאת לא ממש ברורים והמילה המאד חשובה "משומש" לא מופיעה שם.
לגבי הדרישה שלך לקבל מסך ללא בעיות אחידות בגוונים - אתה בעצמך ציינת בפנייה אלי שאין לי יכולת להתחייב לזה. הרי אסור לנו לפתוח מסך ולהפעיל אותו לפני שאנחנו מוציאים אותו ללקוח. אין לנו דרך לדעת מראש...
אבל.......... כבר עניתי לך שאתה מוזמן שנחליף לך, ואם יש בעיות עם המסך המוחלף, אתה מוזמן להחזיר גם אותו, אחרי 14 יום.
...
בוודאי שיש לך אפשרות להתחייב לזה אם אתה/ח.י. תאפשרו החלפות בגין בעיות מן הסוג מבלי הגבלות כלשהן. מה שבפועל כבר מכוסה על ידי אחריות, אבל להשיג את זה פרקטית זה סיפור אחר לגמרי, ואני לא חושב שארצה לנסות את זה על עצמי שוב.
אז אם אתה בעצמך דרשת משהו, וגם ענית לעצמך שאין לי אפשרות לעמוד בזה, מדוע אתה בוחר לציין זאת שוב?
...
מה זה משנה מה אני עניתי לעצמי? זה היה משהו היפותטי, הדרך בה תיארתי לעצמי שאתם תתנהגו בה, אבל זה לא אומר שזה סוף פסוק מבחינתכם.
לגבי החשש שלך והתרגיל שהצגת - למה אתה תמיד הולך למקרי קצה?
...
בדיוק בשביל לוודא שתוכלו לעמוד גם במקרים קיצוניים. אם תוכלו לעמוד בזה אז תוכלו לעמוד גם בהחלפה של 2-3 מסכים.

כמו כן, לא כתבתי באף מקום שהייתה לי חוויה שירות נוראית, זה שאני כותב בפירוט ובאריכות לא הופך את החוויה לנוראית. אם הייתי מגדיר אותה בשתי מילים אז הייתי מכנה אותה פשוט "לא טובה". את התואר "נורא" אני שומר לסיפור שלי מול יורוקום ואלקטרוניקס פרו.

אם אתה לא רוצה שיזכירו את שמך בהקשר הזה (יהיה קצת מוזר להתייחס אלייך כkeyser מח.י, לא?), אז אולי תדאג לכך שיפרסמו את תנאיי זכות ההחזרה המדויקים באתר הרשמי של ח.י.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6037
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 978 פעמים

שרשור שלא נקרא #115 

lasik כתב: לראיה, יבגני לא ענה לך בנושא הכבוד. יש להניח שהוא לא מבין מה אתה מבקש ממנו, כי הוא רגיל למנטליות אחרת. לא פחות טובה , כי אם פשוט אחרת.
...
לא מסכים, צריך להיות כבוד הדדי.
אם קראת את חנה בבלי אז אתה מבין שנימוס כולנו רוצים לקבל, ומבלי לשכוח שגם הזולת רוצה בו.
תחליף את המילה כבוד עם נימוס.
מני לא ניסה לחנך אף אחד, הוא ציפה שבפנייה אליו יהיה מינימום כבוד/נימוס כיאה לכל פנייה אל אדם באופן אישי.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שרשור שלא נקרא #116 

עם כל מה שנאמר כאן אני שמח לראות שהקהילה התבגרה להבין את בעיות היוניפורמיטי של הOLED ושאר הטלווזיות.

כולי תקווה שבפעם הבאה שאקנה טלווזיה בישראל (רוב הסיכויים מח.י כי כל עוד אלקטרוניקס פרו בעסק אין לי מה לדבר עם האחרות).
אם תהיה בעיית יוניפורמיטי לא אפול על נציג שעושה את עצמו לא מבין או ששמע את זה בפעם הראשונה.

את הייצור של מסכים בימינו אפשר לסכם במילה אחת: ז*ב*ל, יבגני כאן מדבר על דיונים של אנשים שהחליפו 5 פעמים, אני ראיתי בAVFORUMS אנשים שהחליפו 10 פעמים.
זה הנושא הכי מתסכל שקיים בעולם האלקטרוניקה לטעמי.

אז למרות הסייגים ופלפולי הנימוס, אני מאוד שמח שאנשים כמו מני קיימים בח.י.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #117 

יבגני,
אני חושב ששנינו הבהרנו את עצמנו בצורה די ברורה ומפורטת.

בהצלחה.

tomeryyy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #118 

Rekcuf כתב:יבואנים בארץ בונים על אותם לקוחות שלא מבינים הרבה ולהם כל התופעות הבעייתיות של מסכי LCD ן OLED לא מפריעות והן גם לא מודעים לקיומם, כי אחרת אם כולם היו מבצעים בדיקות גוון אפור מיד אחרי כל רכישה, היבואנים הללו היו פושטים רגל מזמן. זה לא פשוט למכור טכנולוגיה מאד בעיתית שכזאת... אנשים צריכים להבין שרכישת מסך חדש זה הימור.
...
תראה לי מסך אחד שבבדיקה של 5 אחוז אפור המסך יוצא נקי?
כל ה OLEDS LEDS ככה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #119 

@tomeryyy
·
מסכי LED לא ככה, אין להם את אותה הבעיה שקיימת בכל מסכי OLED.
כמובן למסכי LED יש את הבעיות שלהם, אבל אין לערבב ביניהן.

tomeryyy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #120 

TheCoolest כתב:@tomeryyy
·
מסכי LED לא ככה, אין להם את אותה הבעיה שקיימת בכל מסכי OLED.
כמובן למסכי LED יש את הבעיות שלהם, אבל אין לערבב ביניהן.
...
אפור 5 אחוז יהיה אחיד ב LED?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”