המסך היגיע אבל...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@Balance
·
אני לא מיתמם. בעיות האחידות האלה בשחור היא הבעיה העיקרית בטלוויזיות אולד. בטלוויזיות לד יש הרבה יותר בעיות אחידות שונות ומשונות. גם באפור, גם עננות, זליגות אור, הילות, ומה לא?
·
אני לא מיתמם. בעיות האחידות האלה בשחור היא הבעיה העיקרית בטלוויזיות אולד. בטלוויזיות לד יש הרבה יותר בעיות אחידות שונות ומשונות. גם באפור, גם עננות, זליגות אור, הילות, ומה לא?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
מצויין.Balance כתב:·לא חשבתי אחרת.........
פשוט כל תגובה שלי תישמע לא אובייקטיבית, אז אין לך מה לחשוב אחרת.
אבל קצת עובדות בדוקות: בשבועיים האחרונים הותקנו כ-1500 מסכי OLED מסדרת B7. נכון לכרגע נפתחו 12 קריאות שירות בנוגע לאיכות התמונה. בינתיים מדובר בשליש מכמות הקריאות שיש על לד רגילות באותו יחס התקנות.
אלה רק עובדות, ללא דעה.
השבוע יותקנו כ 1,000 מסכים נוספים + זה ייתן עוד כמה ימים ללקוחות שכבר קיבלו כדי לצפות במוצר. תתעדכן איתי עוד שבוע (בהנחה ואתה באמת רודף אחר האמת, ולא אנטי מותג).
במקרני JVC שעולים לא פחות יש בעיות באחוז לא נמוך מהמקרנים (ויותר מ-10 שנים) ועדיין הם נחשבים לטופ ואנשים קונים. היתה לי פנסוניק ST60 במשך כ-4 שנים וסבלתי הרבה מצריבות וממש נהייתי עבד של הTV בניסיון למנוע אותן. חששתי לרכוש מסך שעלול לסבול מבעיות דומות או אחרות אבל ההודעה של מני בדבר האפשרות להחזיר תוך 14 יום ללא שאלה הפיגו אותן. טפו טפו בנתיים הכל בסדר ואני הרבה יותר רגוע מכשרכשתי בעבר (הרחוק) מקרן JVC.
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6252
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
לגבי ההתקנה של המסך עם זרוע
מצאתי מתקין פרטי שעובד עם זרועות ברקן
דרך האתר של ברקן וכנראה אני לוקח אותו
לביצוע העבודה במחיר סביר.
לפי התמונה צריכה להיות בעיה?
מצאתי מתקין פרטי שעובד עם זרועות ברקן