שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #106 

אני עם האפליקציה על lg מישהו הצליח לשנות את המראה של הכתוביות שלא יהיו כל כך בוהקות ובלי הרקע השחור?
גם מציק שה אפליקציה לא מבינה את הסדר עדיפויות ואם אין כתוביות בעברית מפעילה כתוביות באנגלית
ושלא רשום איזה שפות דיבוב וכתוביות יש רק אחרי שמתחילים לנגן (סרטי ילדים)

breeze
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים

שרשור שלא נקרא #107 

איכות התמונה מאכזבת. יש קרטועים, ביטרייט גרוע, בסצנות חשוכות הכל נראה כמו גוש אחד שחור ולא ניתן להבחין בפרטים.
ניסיתי לצפות בשילד (אובי וואן), גם לא הבחנתי ב hdr.
כמו לצפות ב dvd מלפני 20 שנה.
מבאס…

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים

שרשור שלא נקרא #108 

גם אני נתקלתי בתקלות לטעון תוכן. איטי ומסורבל. דווקא ב-15, עבד חלק. מניח שזה היה לפני העומס המטורף על השרתים. מקווה שיהיה תיקון מהיר. שלא יגמרו כמו cyberpunk

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שרשור שלא נקרא #109 

אני התקנתי את האפליקציה על LG C1, איכות תמונה מצויינת. מקבל DV\HDR.
על ה-Apple TV 4k שלי עם טלויזית סמסונג (שתומכת ב-HDR) לא מקבלים HDR אבל כן 4K. ממש מקווה שזה באג ולא פיטשור.
בנוסף, משום מה עונה שלישית של אטלנטה חסרה (2 העונות הראשונות זמינות ב-DV).
יש תכני HULU שזמינים ב-4K בארה"ב ומשום מה קיימים רק ב-1080P פה - Only Murders In The Building, Dopesick. יש עוד, אלה פשוט סדרות שחיכיתי להן.
בסה"כ, כמות התכנים מכובדת והאיכות באפליקציה של LG טובה מאוד.

motico
כתב
כתב
תגובות: 1509
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שרשור שלא נקרא #110 

רק להזכיר לחברי הפורום.
כשחברות הכבלים עברו לשידורי HD (מישהו זוכר?), חברי המערכת ביצעו ניסוי מעניין. לקחו שני מסכי Pioneer זהים. אחד חובר לממיר של HOT והשני לממיר של YES.
בשני הממירים ניגנו בו זמנית את התוכן של נשיונל גאוגרפיק.
וראה זה פלא, כל ממיר אכן שידר ב HD אבל התמונות היו שונות. ראו הבדל איכות ברור בין חברות הכבלים.

כמו שאפשר לשנות את רמת הדחיסות בתמונה (JPG) כך אפשר לעשות בוידאו. בשני המקרים (תמונה או וידאו), הרזולוציה נשארת זהה למקור (כלומר 4K עמודות) אבל כמות הפרטים בכל FRAME משתנה בהתאם לרמת הדחיסה. כשרמת הדחיסה גבוהה יותר, קצב העברת המידע יורד מה שמאפשר לחברה להזרים יותר תוכן באותו ערוץ.
יכול להיות שזה מה שדיסני עושה - דחיסת מידע גבוהה מאחרים ולכן קצב הנתונים נמוך יותר ותמונה פחות....
נערך לאחרונה על ידי motico ב 02/07/2022 20:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #111 

תגידו מי שהתקין את האפליקציה על מסך של לג'י, עובד לו טוב? אצלי הכל לאגי, כל לחיצת כפתור אני צריך לחכות שניה שיזוז, אם אני מתחיל לראות משהו ויוצא, זה תמיד מתחיל לי מההתחלה, אם אני עושה פאוז, זה מעלה לי כל הזמן עמוד של תוכן מומלץ, ואפילו אחרי שאני עושה אחורה הוא לפעמים לא מצליח לחזור לשדר את הסקט אלא חוזר לעמוד של תוכן מומלץ אני עם B7

mchip81
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שרשור שלא נקרא #112 

התכנים והאיכות לא רעים.
האפליקציה פח, לא מאמין שדיסני עם הסטנדרטים הגבוהים שלה אישרה את הדבר הזה, אי אפשר לצפות בקטלוג המלא, אפליקציה מאוד מסורסת עם הרבה תכונות שהושמטו מהמקורית, הקריסה לי את השילד לא מעט פעמים, בעיה עם מחיקה ועריכת פרופילים, חלק מהתכנים שאתמול היו בשירות נעלמו.
השקה בינונית למוצר וחברה ששווים הרבה הרבה יותר!

teenet
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שרשור שלא נקרא #113 

17/06/2022 8:44  
gofmarat כתב:
תגידו מי שהתקין את האפליקציה על מסך של לג'י, עובד לו טוב? אצלי הכל לאגי, כל לחיצת כפתור אני צריך לחכות שניה שיזוז, אם אני מתחיל לראות משהו ויוצא, זה תמיד מתחיל לי מההתחלה, אם אני עושה פאוז, זה מעלה לי כל הזמן עמוד של תוכן מומלץ, ואפילו אחרי שאני עושה אחורה הוא לפעמים לא מצליח לחזור לשדר את הסקט אלא חוזר לעמוד של תוכן מומלץ אני עם B7
...
החוויה שלי זהה לשלך!
נוסף על כך - קורה לי לא מעט פעמים שאני מתחיל לראות פרק או סרט על איכות תמונה אוטומטית ולאחר כ-30-40 שניות הוא נתקע. מה שפותר את זה זה מעבר ל-HD ואז מעבר ל- FULL HD ולבסוף מעבר ל- 4K (אם קיים). ללא ספק באג מרגיז במיוחד, מני רבים…

viewtopic.php?p=3238466#p3238466

motico
כתב
כתב

שרשור שלא נקרא #114 

האם באפליקציה של דיסני יש איזור שבו נשמר התוכן שסימנתי כרוצה לראות בעתיד? משהו שדומה ל My List ב NETFLIX?

ShlomiBarness
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #115 

הי

לאחר התחברות לדיסני פלוס יש לי בעיה בכתוביות ,
יש לי סאמסונג MU9000 ומשום מה הכתוביות בצד שמאל במקום באמצע
אם משנים את שפת הממשק לעיברית אז הכתוביות בצד ימין אבל לא באמצע!!!!!

ניסיתי להסיר להתקין לא עזר , אין ממש הגדרות במסך הכתוביות

מישהו מכיר ?

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #116 

17/06/2022 9:40  
motico כתב:
האם באפליקציה של דיסני יש איזור שבו נשמר התוכן שסימנתי כרוצה לראות בעתיד? משהו שדומה ל My List ב NETFLIX?
...
כן, קוראים לזה "המרחב שלי".

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5895
נתן תודות: 539 פעמים
קיבל תודות: 910 פעמים

שרשור שלא נקרא #117 

שאלה הפוכה, האם מישהו ניסה להרשם עם VPN הודי לשירות שלהם ולכוון למספר ישראלי?
אם כבר נתקענו עם אפליקציה של מדינת עולם שלישי אז שהמחיר יהיה בהתאם לא?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 8929
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1046 פעמים
קיבל תודות: 890 פעמים

שרשור שלא נקרא #118 

התקנתי על שילד (החדש) - בהחלט מורגשת בעיה בוידאו, אמנם מזהה HDR אבל התמונה לא זורמת חלק (לא יודע איך להגדיר את זה מבחינה מקצועית).
הממשק בהחלט לא מהיר (הבנתי שזו גרסת אפליקציה שונה מזו שבארה"ב).

האכזבה הכי גדולה מבחינתי היא חוסר תמיכה באטמוס

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1585
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שרשור שלא נקרא #119 

בקיצור, הם הגיעו לשוק הישראלי מוכנים. מגבילים את הכניסה רק דרך הטלפון (נגד "הישראלי התחמן")
ויודעים שישראלים מוכן לשלם הרבה בשביל מעט.
בנוסף החליטו למתוח את הגבול ולתת לנו אפליקציה גרועה תמורת תשלום פרימיום. (יותר יקר מרוב המקומות בעולם)

חייב לציין שמאוד חיכיתי לשירות הזה.
כגודל הציפיה גודל האכזבה.

motico
כתב
כתב

שרשור שלא נקרא #120 

ariesjer

אצלי (LG) רואים באיזור My Space רק אייקונים של משתמשים. לחיצה על האיקון המתאים לא מגיעה לשום מקום.
האם תגובת האפליקציה אצלי שונה מהתגובה אצל משתמשים אחרים?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”