שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
אני עם האפליקציה על lg מישהו הצליח לשנות את המראה של הכתוביות שלא יהיו כל כך בוהקות ובלי הרקע השחור?
גם מציק שה אפליקציה לא מבינה את הסדר עדיפויות ואם אין כתוביות בעברית מפעילה כתוביות באנגלית
ושלא רשום איזה שפות דיבוב וכתוביות יש רק אחרי שמתחילים לנגן (סרטי ילדים)
גם מציק שה אפליקציה לא מבינה את הסדר עדיפויות ואם אין כתוביות בעברית מפעילה כתוביות באנגלית
ושלא רשום איזה שפות דיבוב וכתוביות יש רק אחרי שמתחילים לנגן (סרטי ילדים)
Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים
איכות התמונה מאכזבת. יש קרטועים, ביטרייט גרוע, בסצנות חשוכות הכל נראה כמו גוש אחד שחור ולא ניתן להבחין בפרטים.
ניסיתי לצפות בשילד (אובי וואן), גם לא הבחנתי ב hdr.
כמו לצפות ב dvd מלפני 20 שנה.
מבאס…
ניסיתי לצפות בשילד (אובי וואן), גם לא הבחנתי ב hdr.
כמו לצפות ב dvd מלפני 20 שנה.
מבאס…
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים
גם אני נתקלתי בתקלות לטעון תוכן. איטי ומסורבל. דווקא ב-15, עבד חלק. מניח שזה היה לפני העומס המטורף על השרתים. מקווה שיהיה תיקון מהיר. שלא יגמרו כמו cyberpunk
אני התקנתי את האפליקציה על LG C1, איכות תמונה מצויינת. מקבל DV\HDR.
על ה-Apple TV 4k שלי עם טלויזית סמסונג (שתומכת ב-HDR) לא מקבלים HDR אבל כן 4K. ממש מקווה שזה באג ולא פיטשור.
בנוסף, משום מה עונה שלישית של אטלנטה חסרה (2 העונות הראשונות זמינות ב-DV).
יש תכני HULU שזמינים ב-4K בארה"ב ומשום מה קיימים רק ב-1080P פה - Only Murders In The Building, Dopesick. יש עוד, אלה פשוט סדרות שחיכיתי להן.
בסה"כ, כמות התכנים מכובדת והאיכות באפליקציה של LG טובה מאוד.
על ה-Apple TV 4k שלי עם טלויזית סמסונג (שתומכת ב-HDR) לא מקבלים HDR אבל כן 4K. ממש מקווה שזה באג ולא פיטשור.
בנוסף, משום מה עונה שלישית של אטלנטה חסרה (2 העונות הראשונות זמינות ב-DV).
יש תכני HULU שזמינים ב-4K בארה"ב ומשום מה קיימים רק ב-1080P פה - Only Murders In The Building, Dopesick. יש עוד, אלה פשוט סדרות שחיכיתי להן.
בסה"כ, כמות התכנים מכובדת והאיכות באפליקציה של LG טובה מאוד.
רק להזכיר לחברי הפורום.
כשחברות הכבלים עברו לשידורי HD (מישהו זוכר?), חברי המערכת ביצעו ניסוי מעניין. לקחו שני מסכי Pioneer זהים. אחד חובר לממיר של HOT והשני לממיר של YES.
בשני הממירים ניגנו בו זמנית את התוכן של נשיונל גאוגרפיק.
וראה זה פלא, כל ממיר אכן שידר ב HD אבל התמונות היו שונות. ראו הבדל איכות ברור בין חברות הכבלים.
כמו שאפשר לשנות את רמת הדחיסות בתמונה (JPG) כך אפשר לעשות בוידאו. בשני המקרים (תמונה או וידאו), הרזולוציה נשארת זהה למקור (כלומר 4K עמודות) אבל כמות הפרטים בכל FRAME משתנה בהתאם לרמת הדחיסה. כשרמת הדחיסה גבוהה יותר, קצב העברת המידע יורד מה שמאפשר לחברה להזרים יותר תוכן באותו ערוץ.
יכול להיות שזה מה שדיסני עושה - דחיסת מידע גבוהה מאחרים ולכן קצב הנתונים נמוך יותר ותמונה פחות....
כשחברות הכבלים עברו לשידורי HD (מישהו זוכר?), חברי המערכת ביצעו ניסוי מעניין. לקחו שני מסכי Pioneer זהים. אחד חובר לממיר של HOT והשני לממיר של YES.
בשני הממירים ניגנו בו זמנית את התוכן של נשיונל גאוגרפיק.
וראה זה פלא, כל ממיר אכן שידר ב HD אבל התמונות היו שונות. ראו הבדל איכות ברור בין חברות הכבלים.
כמו שאפשר לשנות את רמת הדחיסות בתמונה (JPG) כך אפשר לעשות בוידאו. בשני המקרים (תמונה או וידאו), הרזולוציה נשארת זהה למקור (כלומר 4K עמודות) אבל כמות הפרטים בכל FRAME משתנה בהתאם לרמת הדחיסה. כשרמת הדחיסה גבוהה יותר, קצב העברת המידע יורד מה שמאפשר לחברה להזרים יותר תוכן באותו ערוץ.
יכול להיות שזה מה שדיסני עושה - דחיסת מידע גבוהה מאחרים ולכן קצב הנתונים נמוך יותר ותמונה פחות....
נערך לאחרונה על ידי motico ב 02/07/2022 20:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תגידו מי שהתקין את האפליקציה על מסך של לג'י, עובד לו טוב? אצלי הכל לאגי, כל לחיצת כפתור אני צריך לחכות שניה שיזוז, אם אני מתחיל לראות משהו ויוצא, זה תמיד מתחיל לי מההתחלה, אם אני עושה פאוז, זה מעלה לי כל הזמן עמוד של תוכן מומלץ, ואפילו אחרי שאני עושה אחורה הוא לפעמים לא מצליח לחזור לשדר את הסקט אלא חוזר לעמוד של תוכן מומלץ אני עם B7
התכנים והאיכות לא רעים.
האפליקציה פח, לא מאמין שדיסני עם הסטנדרטים הגבוהים שלה אישרה את הדבר הזה, אי אפשר לצפות בקטלוג המלא, אפליקציה מאוד מסורסת עם הרבה תכונות שהושמטו מהמקורית, הקריסה לי את השילד לא מעט פעמים, בעיה עם מחיקה ועריכת פרופילים, חלק מהתכנים שאתמול היו בשירות נעלמו.
השקה בינונית למוצר וחברה ששווים הרבה הרבה יותר!
האפליקציה פח, לא מאמין שדיסני עם הסטנדרטים הגבוהים שלה אישרה את הדבר הזה, אי אפשר לצפות בקטלוג המלא, אפליקציה מאוד מסורסת עם הרבה תכונות שהושמטו מהמקורית, הקריסה לי את השילד לא מעט פעמים, בעיה עם מחיקה ועריכת פרופילים, חלק מהתכנים שאתמול היו בשירות נעלמו.
השקה בינונית למוצר וחברה ששווים הרבה הרבה יותר!
החוויה שלי זהה לשלך!17/06/2022 8:44gofmarat כתב: תגידו מי שהתקין את האפליקציה על מסך של לג'י, עובד לו טוב? אצלי הכל לאגי, כל לחיצת כפתור אני צריך לחכות שניה שיזוז, אם אני מתחיל לראות משהו ויוצא, זה תמיד מתחיל לי מההתחלה, אם אני עושה פאוז, זה מעלה לי כל הזמן עמוד של תוכן מומלץ, ואפילו אחרי שאני עושה אחורה הוא לפעמים לא מצליח לחזור לשדר את הסקט אלא חוזר לעמוד של תוכן מומלץ אני עם B7...
נוסף על כך - קורה לי לא מעט פעמים שאני מתחיל לראות פרק או סרט על איכות תמונה אוטומטית ולאחר כ-30-40 שניות הוא נתקע. מה שפותר את זה זה מעבר ל-HD ואז מעבר ל- FULL HD ולבסוף מעבר ל- 4K (אם קיים). ללא ספק באג מרגיז במיוחד, מני רבים…
viewtopic.php?p=3238466#p3238466
האם באפליקציה של דיסני יש איזור שבו נשמר התוכן שסימנתי כרוצה לראות בעתיד? משהו שדומה ל My List ב NETFLIX?
- ShlomiBarness
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי
לאחר התחברות לדיסני פלוס יש לי בעיה בכתוביות ,
יש לי סאמסונג MU9000 ומשום מה הכתוביות בצד שמאל במקום באמצע
אם משנים את שפת הממשק לעיברית אז הכתוביות בצד ימין אבל לא באמצע!!!!!
ניסיתי להסיר להתקין לא עזר , אין ממש הגדרות במסך הכתוביות
מישהו מכיר ?
לאחר התחברות לדיסני פלוס יש לי בעיה בכתוביות ,
יש לי סאמסונג MU9000 ומשום מה הכתוביות בצד שמאל במקום באמצע
אם משנים את שפת הממשק לעיברית אז הכתוביות בצד ימין אבל לא באמצע!!!!!
ניסיתי להסיר להתקין לא עזר , אין ממש הגדרות במסך הכתוביות
מישהו מכיר ?
כן, קוראים לזה "המרחב שלי".17/06/2022 9:40motico כתב: האם באפליקציה של דיסני יש איזור שבו נשמר התוכן שסימנתי כרוצה לראות בעתיד? משהו שדומה ל My List ב NETFLIX?...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
שאלה הפוכה, האם מישהו ניסה להרשם עם VPN הודי לשירות שלהם ולכוון למספר ישראלי?
אם כבר נתקענו עם אפליקציה של מדינת עולם שלישי אז שהמחיר יהיה בהתאם לא?
אם כבר נתקענו עם אפליקציה של מדינת עולם שלישי אז שהמחיר יהיה בהתאם לא?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
התקנתי על שילד (החדש) - בהחלט מורגשת בעיה בוידאו, אמנם מזהה HDR אבל התמונה לא זורמת חלק (לא יודע איך להגדיר את זה מבחינה מקצועית).
הממשק בהחלט לא מהיר (הבנתי שזו גרסת אפליקציה שונה מזו שבארה"ב).
האכזבה הכי גדולה מבחינתי היא חוסר תמיכה באטמוס
הממשק בהחלט לא מהיר (הבנתי שזו גרסת אפליקציה שונה מזו שבארה"ב).
האכזבה הכי גדולה מבחינתי היא חוסר תמיכה באטמוס
בקיצור, הם הגיעו לשוק הישראלי מוכנים. מגבילים את הכניסה רק דרך הטלפון (נגד "הישראלי התחמן")
ויודעים שישראלים מוכן לשלם הרבה בשביל מעט.
בנוסף החליטו למתוח את הגבול ולתת לנו אפליקציה גרועה תמורת תשלום פרימיום. (יותר יקר מרוב המקומות בעולם)
חייב לציין שמאוד חיכיתי לשירות הזה.
כגודל הציפיה גודל האכזבה.
ויודעים שישראלים מוכן לשלם הרבה בשביל מעט.
בנוסף החליטו למתוח את הגבול ולתת לנו אפליקציה גרועה תמורת תשלום פרימיום. (יותר יקר מרוב המקומות בעולם)
חייב לציין שמאוד חיכיתי לשירות הזה.
כגודל הציפיה גודל האכזבה.
ariesjer
אצלי (LG) רואים באיזור My Space רק אייקונים של משתמשים. לחיצה על האיקון המתאים לא מגיעה לשום מקום.
האם תגובת האפליקציה אצלי שונה מהתגובה אצל משתמשים אחרים?
אצלי (LG) רואים באיזור My Space רק אייקונים של משתמשים. לחיצה על האיקון המתאים לא מגיעה לשום מקום.
האם תגובת האפליקציה אצלי שונה מהתגובה אצל משתמשים אחרים?