כמה אתם באמת משלמים על תשתית של בזק?
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הורדת מחירים!!! ענקית ב בב"ל+בזק אם אתם שואלים אותי.
בורגול,
בשיחה עם בזק בינלאומי 014:
4MB= 49.9 לשנה
התעניינתי בחבילה של 5מגה:
בזק בינלאומי: 5 מגה.
שלושה חודשים מתנה
החל מהחודש הרביעי: 55 ש"ח
התחייבות ל 18 חודשים.
ממוצע יוצא: 45.8 לחודש!
בזק ( 166/199 )
חבילת 5 מגה
מתנה: חודש חינם
לאחר מכן, 11 חודשים כפול 91.9
ממוצע של 84.24 לחודש
קו קל: 25 שח
ממוצע קו קל+ 5 מגה לחודש: 110 שח
חבילת 4 מגה: הפרש רציני: ( לא יודע למה לא נשארתי בה... )
חודשיים חינם
10 חודשים תשלום של 81.9
ממוצע של 68 ש"ח בחודש!
יוצא כמעט כמו ה"באנדל" של 4 מגה ב 120 שח.
חשוב חשוב חשוב!!!
להתקשר לבבל והם כבר מגיעים לקשרי לקוחות של בזק.
הם כבר יודעים לבקש זאת אוטומטית לאחר שאתה נשמע לא מרוצה.
חשוב אפילו יותר: לא היה לי עוד כח לריב.... בשביל עוד כמה שקלים.
בשיחה עם בזק בינלאומי 014:
4MB= 49.9 לשנה
התעניינתי בחבילה של 5מגה:
בזק בינלאומי: 5 מגה.
שלושה חודשים מתנה
החל מהחודש הרביעי: 55 ש"ח
התחייבות ל 18 חודשים.
ממוצע יוצא: 45.8 לחודש!
בזק ( 166/199 )
חבילת 5 מגה
מתנה: חודש חינם
לאחר מכן, 11 חודשים כפול 91.9
ממוצע של 84.24 לחודש
קו קל: 25 שח
ממוצע קו קל+ 5 מגה לחודש: 110 שח
חבילת 4 מגה: הפרש רציני: ( לא יודע למה לא נשארתי בה... )
חודשיים חינם
10 חודשים תשלום של 81.9
ממוצע של 68 ש"ח בחודש!
יוצא כמעט כמו ה"באנדל" של 4 מגה ב 120 שח.
חשוב חשוב חשוב!!!
להתקשר לבבל והם כבר מגיעים לקשרי לקוחות של בזק.
הם כבר יודעים לבקש זאת אוטומטית לאחר שאתה נשמע לא מרוצה.
חשוב אפילו יותר: לא היה לי עוד כח לריב.... בשביל עוד כמה שקלים.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
את ה-50 שקל מבב"ל קיבלתי, אבל פישלתי עם בזק בגלל שהתלהבתי מה-50 שקל של בב"ל אז רצתי וחידשתי לשנה בבזק 4MB 80 שקל לחודש.
משמע הייתי יכול להשיג במחיר 130 שקל 5MB אבל עכשיו זה רק 4MB
ועכשיו זה התחייבות לשנה...
אז מה שהשגתי זול בב"ל הוספתי ביוקר לבזק.
זה גם נמצא על קו מיוחד בשביל האינטרנט ( עוד מהתקופה של ISDN ) אז עוד סכום מסוים ( נדמה לי שגם זה קו קל ) אז עוד סכום מתווסף.
יוצא סך הכל די יקר משהו כמו 160 עם הקו המיותר הזה.
השאלה באמת למה מלכתחילה עשיתו קו נוסף מיוחד בשביל האינטרנט, נדמה לי שאפשר גם מהקו הראשי ולא יהיו הפרעות באינטרנט, תקנו אותי אם אני טועה
אגב יש טעם להתקשר אליהם לנסות להוריד מהמחיר ... ? יש סיכוי שהם יורידו מחיר ככה סתם אם אני מתלונן ?
משמע הייתי יכול להשיג במחיר 130 שקל 5MB אבל עכשיו זה רק 4MB
ועכשיו זה התחייבות לשנה...
אז מה שהשגתי זול בב"ל הוספתי ביוקר לבזק.
זה גם נמצא על קו מיוחד בשביל האינטרנט ( עוד מהתקופה של ISDN ) אז עוד סכום מסוים ( נדמה לי שגם זה קו קל ) אז עוד סכום מתווסף.
יוצא סך הכל די יקר משהו כמו 160 עם הקו המיותר הזה.
השאלה באמת למה מלכתחילה עשיתו קו נוסף מיוחד בשביל האינטרנט, נדמה לי שאפשר גם מהקו הראשי ולא יהיו הפרעות באינטרנט, תקנו אותי אם אני טועה
אגב יש טעם להתקשר אליהם לנסות להוריד מהמחיר ... ? יש סיכוי שהם יורידו מחיר ככה סתם אם אני מתלונן ?
אתמול עדכנתי את החבילה שלי (לאחר שהיא נגמרה איזה 4-5 חודשים ולא הודיעו לי)
לבזק:
יצא שאני משלם במשך 6 חודשים ראשונים 65 שקל ל 2.5 מגה
ואחרי 80 שקל ל6 חודשים האחרים.
לנטויזן:
אני משלם 49.90 ל 2.5 מגה אינטרנט...
לבזק המחיר הזה עוד אחרי ויכוח... תגידו זה לא מחירים בשמיים?
לבזק:
יצא שאני משלם במשך 6 חודשים ראשונים 65 שקל ל 2.5 מגה
ואחרי 80 שקל ל6 חודשים האחרים.
לנטויזן:
אני משלם 49.90 ל 2.5 מגה אינטרנט...
לבזק המחיר הזה עוד אחרי ויכוח... תגידו זה לא מחירים בשמיים?
החבילה שלי:
לאחתר התמקחות כוללת עם מספר חברות וספקיות אינטרנט, הגעתי לתוצאות הללו:
ספקית רוחב - פס (012) : 29 שקלים לחודש + חודש מתנה, בהתחייבות ל17 חודשים (כלומר אני משלם רק על 16).
תשתית ADSL (בזק) : 90 שקלים במחיר קבוע ל12 חודשים.
התרשמות : אני דואג להריץ בדיקות על בסיס שבועי ועדיין לא מצאתי חריגה, מהירות ההורדה נעה בין חצי מגה ל650KB על בסיס קבוע.
מקווה שהנתונים שלי עזרו פה למישהו.
חשוב רק שתדעו שעם התמקחות נבונה, ואוליי טיפה ארוכה, ניתן להגיע כמעט לכל מחיר.
חברות האינטרנט יעשו כמעט הכל כדי שתהיו שלהם, בשבילם להפסיד לקוח זה הפסד של מספר מאות שקלים בשנה, ואף אלפי שקלים לטווח רחוק - וכל הכסף הזה הולך למתחרות, וכמו שאתם יודעים השוק בישראל הוא צפוף מאוד, אל תהיו פראיירים.
ספקית רוחב - פס (012) : 29 שקלים לחודש + חודש מתנה, בהתחייבות ל17 חודשים (כלומר אני משלם רק על 16).
תשתית ADSL (בזק) : 90 שקלים במחיר קבוע ל12 חודשים.
התרשמות : אני דואג להריץ בדיקות על בסיס שבועי ועדיין לא מצאתי חריגה, מהירות ההורדה נעה בין חצי מגה ל650KB על בסיס קבוע.
מקווה שהנתונים שלי עזרו פה למישהו.
חשוב רק שתדעו שעם התמקחות נבונה, ואוליי טיפה ארוכה, ניתן להגיע כמעט לכל מחיר.
חברות האינטרנט יעשו כמעט הכל כדי שתהיו שלהם, בשבילם להפסיד לקוח זה הפסד של מספר מאות שקלים בשנה, ואף אלפי שקלים לטווח רחוק - וכל הכסף הזה הולך למתחרות, וכמו שאתם יודעים השוק בישראל הוא צפוף מאוד, אל תהיו פראיירים.
לא יודע,
פשוט הסברתי יפה למנהלת מקשרי לקוחות שיש לי הצעות טובות ביד, ואם אני לא אקבל אחת אטרקטיבית מהם אני פשוט אלך למתחרה.
012 לא פראיירים, הם יודעים טוב מאוד כמה "נמוך" המתחרות מסוגלות ללכת, והן יודעות שיש קו אדום שאף אחת לא תרד ממנו, לדעתי הקו האדום ל5 מגה זה 27 שקל לחודש, אם מישהו יצליח להשיג חבילה במחיר כזה אני באמת אוריד בפניו את הכובע.
לכן גם בעת מיקוח צריך לדעת איך לדבר, וצריך קצת מזל, מכיוון שיש פקידות עם ראש קטן שמתייאשות מהר, וישנן פקידות שיילכו איתך עד הסוף, אל תשכחו שהן מקבלות אחוזים על כל לקוח חדש (בהתאם למחיר החבילה), והן מקבלים גם העלאה במשכורת על בסיס שנתי (על כל לקוח שהן מגייסות), לכן זה קריטי עבורן להמשך.
012 לא פראיירים, הם יודעים טוב מאוד כמה "נמוך" המתחרות מסוגלות ללכת, והן יודעות שיש קו אדום שאף אחת לא תרד ממנו, לדעתי הקו האדום ל5 מגה זה 27 שקל לחודש, אם מישהו יצליח להשיג חבילה במחיר כזה אני באמת אוריד בפניו את הכובע.
לכן גם בעת מיקוח צריך לדעת איך לדבר, וצריך קצת מזל, מכיוון שיש פקידות עם ראש קטן שמתייאשות מהר, וישנן פקידות שיילכו איתך עד הסוף, אל תשכחו שהן מקבלות אחוזים על כל לקוח חדש (בהתאם למחיר החבילה), והן מקבלים גם העלאה במשכורת על בסיס שנתי (על כל לקוח שהן מגייסות), לכן זה קריטי עבורן להמשך.
39 זה מחיר יפה,
ובאמת שנתקעתי על "המדרגה" הזו כמה דקות, הפיתרון היחידי לקשיחות של הפקידה/מנהלת, זה להגיד לה את מילת הקסם (המחיר הנמוך והמדוייק יותר של המתחרה), ברגע שהיא שומעת אותו היא משנה את כל הגישה שלה, מכיוון שהיא יודעת שיש לה עסק עם בחור שעשה סקר שוק, ויש לו נתונים מדוייקים, והכי חשוב - הוא לא חרטטן.
יש הרבה אנשים שבאים בגישה של "הציעו לי 5 מגה ב20 שקל לחודש", ולכן בסוף הם לא מקבלים כלום.
כמו שאמרתי מקודם, צריך להיות חכם, ועם לא מעט סובלנות.
יש הרבה אנשים שבאים בגישה של "הציעו לי 5 מגה ב20 שקל לחודש", ולכן בסוף הם לא מקבלים כלום.
כמו שאמרתי מקודם, צריך להיות חכם, ועם לא מעט סובלנות.
באמת!?בורגול כתב:אתה משלם לנטוויזן על 2.5 מה שאחרים משלמים על 4, אז כן טיפה יקר.
בקשר לבזק, המחיר סביר...
אז תגיד, שווה לי עכשיו כבר לעזוב את נטויזן ולעבור לספקית אחרת?
(אם כן, אז מי?)
או לחכות את השנה הזאת של ההתחייבות ואז לעבור?
תתקשר אליהם לנטוויזן לשימור לקוחות תגיד שהם עובדים עליך ושהמחיר ששילמת שווה ל-5MB והם נותנים לך 2.5 והם ניצלו אותך, תגיד להם ש-או שיורידו לך 10 שקל או שיעלו לך מהירות בלי שתוסיף שקל.opala כתב:באמת!?בורגול כתב:אתה משלם לנטוויזן על 2.5 מה שאחרים משלמים על 4, אז כן טיפה יקר.
בקשר לבזק, המחיר סביר...
אז תגיד, שווה לי עכשיו כבר לעזוב את נטויזן ולעבור לספקית אחרת?
(אם כן, אז מי?)
או לחכות את השנה הזאת של ההתחייבות ואז לעבור?...
אם הם מסרבים תבקש שיעבירו אותך לפקידה אחרת משימור לקוחות.
בכל מקרה אני בטח לא הייתי עוזב ומפסיד את כל הכסף, אבל אם התשלום קנס הוא לא תשלום מלא זה נתון לשיקולך
אתה לפחות יכול להגיד להם שאתה תבדוק ושאתה שוקל לעזוב אותם למרות ההתחייבות בגלל שאתה רוצה מהירות 4 מגה ואתה יכול להשיג את זה באותו מחיר שאתה משלם כיום ותדגיש שהם רימו אותך.
תתקשר ותתלונן שרימו אותך ויש סיכוי קטן קיים שהם יעלו לך ל-4MB למרות שאני לא יודע מה הולך בנטוויזן, לפחות תדרוש 10 שקל פחות או העלאת אוטומטית ל-4MB מה שהם בטח לא יסכימו.
תנסה להשיג חבילה חדשה של 4MB בשביל עוד 5 שקל או 10 שקל... זה הסיכוי הכי טוב שלך, לשדרג למהירות רבה יותר בתוספת נמוכה.
תראה לאן השיחה זורמת לאחר שאתה מתלונן
אבל אם הפקיד שימור לקוחות מסרב אפילו אחרי שיחה ארוכה, תבקש פקיד שימור לקוחות אחר...
תשים לב שמהירות גבוהה יותר לא ממש תיתן לך מהירות גלישה מהירה יותר, אלא רק נפח הורדה גבוה יותר למקרים מסויימים שאתה מוריד כמה דברים ביחד