ישראל - יוון , בורסת ההימורים נפתחת
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
את דעתי על בניון לא הסתרתי אף פעם, אתה יכול לבדוק אחורה בשרשור.moco כתב:אולי אני טועה, אבל קראתי פה בין השורות איזה ביקורתיות על בניון.theAman כתב: ד"א, בניון התאושש ממש יפה מ"הפציעה" שלו וניצח את המשחק בליברפול בדקה ה-92....
לדעתי, יוסי בניון הוא כמעט ונקודת האור היחידה בנוף הקודר של הכדורגל הישראלי (או כדורגלנים ישראלים במקרה זה).
למה "פציעה" במרכאות? יש לו סיבה להמציא פציעות ?
גם בתקופת ג'ורג' בסט, צפון אירלנד אף פעם לא הגיע למונדיאל.
כנ"ל נבחרת ווילס שבשורותיה משחק ראיין גיגס.
אז לצפות מבניון, שכמובן לא בקטגוריה של הנ"ל, להרים את כל הנבחרת לבדו זה בלתי סביר לחלוטין.
גם אם מסי היה משחק בנבחרת ישראל זה לא היה משנה הרבה....
אין ספק שהוא השחקן החשוב ביותר לנבחרת, רק שהוא כל הזמן פצוע לפני משחקי נבחרת, לכן גם אם הפציעות אמיתיות, זה בהחלט גורם לי (ולעוד רבים אחרים) לפקפק באמינות.
לא חסרות סיבות להמציא פציעות, אבל אני לא ארחיב בנושא.
אני מסכים איתך שגם מסי לא יציל אותנו במצבנו.
לא מבין אותך.
הבחור היה פצוע לא רק לדבריו אלא גם לדברי הרופאים (גם בליברפול וגם בנבחרת). הוא גם לא היה ברשימת המחליפים למשחקים האחרונים של ליברפול לפני שבא ארצה.
יכול היה לא לבוא בגלל זה (ומעסיקיו דחפו לכך).
החליט לבוא למרות זה, והמאמן החליט להכניס אותו, ולפי איך שזה נראה זו אפילו הייתה החלטה נכונה ( למרות שזה לא עזר בשורה התחתונה).
כדי לפקפק באמינות צריך להביא לפחות סיבה אחת למה כדאי לו להמציא פציעות.
פציעות קורות. ייתכן גם שיש שחקנים שהם יותר רגישים. גם מייקל אואן מבלה לצערו חלק גדול מהקריירה בתור פצוע.
אני דווקא מאוד מפרגן לבחור ושערי ניצחון כמו שיש לו לאחרונה בליברפול גורמים לי נחת.
אני מודה שזה גם קשור לזה שהוא נראה (בכל הראיונות איתו) כבחור חביב, וכאנטיתזה גמורה לאישיות הבעייתית של הכוכב הישראלי הגדול הקודם.
הבחור היה פצוע לא רק לדבריו אלא גם לדברי הרופאים (גם בליברפול וגם בנבחרת). הוא גם לא היה ברשימת המחליפים למשחקים האחרונים של ליברפול לפני שבא ארצה.
יכול היה לא לבוא בגלל זה (ומעסיקיו דחפו לכך).
החליט לבוא למרות זה, והמאמן החליט להכניס אותו, ולפי איך שזה נראה זו אפילו הייתה החלטה נכונה ( למרות שזה לא עזר בשורה התחתונה).
כדי לפקפק באמינות צריך להביא לפחות סיבה אחת למה כדאי לו להמציא פציעות.
פציעות קורות. ייתכן גם שיש שחקנים שהם יותר רגישים. גם מייקל אואן מבלה לצערו חלק גדול מהקריירה בתור פצוע.
אני דווקא מאוד מפרגן לבחור ושערי ניצחון כמו שיש לו לאחרונה בליברפול גורמים לי נחת.
אני מודה שזה גם קשור לזה שהוא נראה (בכל הראיונות איתו) כבחור חביב, וכאנטיתזה גמורה לאישיות הבעייתית של הכוכב הישראלי הגדול הקודם.
משה
-
AviBiton
- גורו HTmobile

אתה יודע טוב מאד שהייתי אופטימי לפני המפגשים עם יוון.sam22 כתב:וואלה
ואם האופטימיות הזו נסעת מקרית שמונה לרמת גן
פששש...
צריך לשים אותך בבורסה
נראה קצת ירוק בעיניים...
אבל חזרתי למציאות...
וכמו שאני מכיר את עצמי, לקראת המפגשים הבאים האופטימיות תחזור ואני אגיע למשחקים.
מה לעשות, דפוק...
-
AviBiton
- גורו HTmobile

למה בדיוק זו היתה החלטה נכונה?(אני מתייחס למשחק הראשון), הרי הוא התהלך במגרש כמו זומבי.moco כתב: החליט לבוא למרות זה, והמאמן החליט להכניס אותו, ולפי איך שזה נראה זו אפילו הייתה החלטה נכונה ( למרות שזה לא עזר בשורה התחתונה)........
אני מודה שזה גם קשור לזה שהוא נראה (בכל הראיונות איתו) כבחור חביב, וכאנטיתזה גמורה לאישיות הבעייתית של הכוכב הישראלי הגדול הקודם....
פצוע, אל תשחק, יותר פשוט מזה לא יכול להיות.
שלא תבין לא נכון, אני מפרגן לבחור מאד, הוא בחור צנוע( כך גם לדברי מכריו) והוא בהחלט שחקן טוב, לא סתם הוא בליברפול.
אבל בנבחרת המצב שונה.
כמו שגם כתבתי בעבר, ההתעסקות של התקשורת בפציעות שלו לא מוסיפה למצב (כמובן שלא באשמתו).
החלטה נכונה (במובן של ניתוח לאחור בלבד) כי הוא היה קריטי לשער השיוויון. כבר דנו בזה בשרשור.
בכל מקרה, ההחלטה (נכונה או לא) לשתפו במשחק היא של המאמן, כך שגם אם אתה חושב שהיה עדיף שהוא ישב על הספסל, האחריות היא אצל המאמן.
אני לא מצפה מאף שחקן שיסרב בתוקף לעלות למגרש. זה נוגד את האינסטינקטים הכי בסיסיים שלהם.
אני מוטרד מזה שאתה מפקפק באמינות לגבי הפציעה. לא מבין מאיפה זה בא.
זה גם לא מסתדר עם ה "פצוע, אל תשחק". אי אפשר גם לבוא בתלונות על זה שמישהו משחק פצוע וגם לפקפק על עצם זה שהוא פצוע. תחליט.
בכל מקרה, ההחלטה (נכונה או לא) לשתפו במשחק היא של המאמן, כך שגם אם אתה חושב שהיה עדיף שהוא ישב על הספסל, האחריות היא אצל המאמן.
אני לא מצפה מאף שחקן שיסרב בתוקף לעלות למגרש. זה נוגד את האינסטינקטים הכי בסיסיים שלהם.
אני מוטרד מזה שאתה מפקפק באמינות לגבי הפציעה. לא מבין מאיפה זה בא.
זה גם לא מסתדר עם ה "פצוע, אל תשחק". אי אפשר גם לבוא בתלונות על זה שמישהו משחק פצוע וגם לפקפק על עצם זה שהוא פצוע. תחליט.
משה
-
AviBiton
- גורו HTmobile

למה זה לא מסתדר לך עם "פצוע, אל תשחק"?
אתה פצוע, או "פצוע", זה כרגע לא משנה אם באמת או לא, אל תשחק, זה הכל...
אבל באמת שזה כבר לא משנה, יכול להיות שזה נובע מתסכול (שלי, לא שלו
).
בכל אופן באמת בהצלחה היום לליברפול (ולבניון).
וכמובן בהצלחה לברצלונה.
ובאמת להזהר מהמצות, אויב מספר 1 של הספורטאים
אתה פצוע, או "פצוע", זה כרגע לא משנה אם באמת או לא, אל תשחק, זה הכל...
אבל באמת שזה כבר לא משנה, יכול להיות שזה נובע מתסכול (שלי, לא שלו
עזבו ויכוחים
בוא נאחל לבחור בהצלחה מחר
מול המחליף של גרנט......
בכל אופן באמת בהצלחה היום לליברפול (ולבניון).
וכמובן בהצלחה לברצלונה.
ובאמת להזהר מהמצות, אויב מספר 1 של הספורטאים
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ירדנו רק למקום 21 בדירוג של פיפ"א
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3699226,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3699226,00.html
אור שפע ואהבה