MrMoris כתב:dominic כתב:menzib כתב:dominic כתב:יש תכונה אפשר קישור אליה?
הבעיה אצלי זה השיש עוד מחשב דרך
...
דומיניק, אם יש לך ראוטר כבר, למה לא לחבר את כולם לראוטר?
...
כי הוא קווי
ורחוק מהסטרימר
אני יסביר עוד פעם למקרה שזה לא הובן
כרגע המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך ראוטר
עכשיו קניתי לו כרטיס רשת אלחותי כדי שהסטרימר יתחבר עליו ואז דרך המחשב לראוטר ואז לאינטרנט
...
חבר'ה, בלי לפגוע, אבל לא בטוח שזאת האופציה הטובה.
אם כבר קנית כרטיס אלחוטי, אני מקווה שקנית לפחות בתקן N. עדיף תמיד כרטיס פנימי PCI ועם אנטנה חיצונית מאשר כל הצעצועי USB הקטנים האלה.
אם לא, אז עדיף להשקיע עוד מאה שח ולקנות ראוטר בתקן G, אפשר למצוא דברים טובים ב180 ש"ח. אין שום חשיבות לתקן G משופר - דהיינו מהירויות של 108 וכו. G עם מהירות 54 זה מצויין.
עם עוד קצת כסף, ואתה קונה ראוטר בתקן N שיוכל לתת לך אפשרות תקשורת טובה מאוד בין המחשב לבין הסטרימר.
לדעתי 99.9% שיש לך בעיה בהגדרה של רשת הAD HOC ומכיוון שאתה מחבר בצד אחד מחשב, ובצד השני קופסא שאתה לא ממש שולט בה, זה עסק מורכב. עצה שלי - כנס לגוגל תרשום AD HOC WIRELESS ותחפש מדריך.
בעקרון זה אפשרי כי הם כתבו שבהתחלה הם ימכרו עוד מחבר USB אלחוטי כדי שאנשים יחברו אותו למחשב. בסוף הם לא מכרו את זה.
חבר, רק תבין שאתה מנסה לעשות פה משהו מאוד מתקדם, ולא בטוח שזה אפשרי כי מה לעשות, סטרימר זה לא בדיוק מחשב. וכדי לבדוק שהעסק עובד, רצוי לנסות לחבר מחשב נוסף כדי לאמת אם הבעיה היא ברשת שלך או שבאמת יש בעיה עם הסטרימר.
בקיצור, אתה עושה לעצמך עבודה שחורה בשביל לחסוך 100 שח, פשוט מטופש.
טוב, מכיוון שיום כיפור קרב, השקעתי בשבילך -
הנה מדריך
http://www.microsoft.com/windowsxp/usin ... adhoc.mspx
נזכרתי בדבר שתמיד הייתי מבזבז עליו זמן - המחשב שיוצר את הרשת, בעצם צריך להתחבר אליה כדי להפעיל אותה... צריך לעשות חיפוש רשתות, הרשת הAD HOC מופיעה, ואז להתחבר אליה... רק ככה בעצם מקימים אותה.
עכשיו, את הרשת הזאת, אתה אמור לשתף עם החיבור של הכרטיס רשת באמצעות ICS.
אם אין לך מושג מה אני רוצה בשלוש שורות האחרונות, אז לצערי אני לא יכול לקדם אותך עוד.
...