מפת בתי-הקפה של HTCafe
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
שוב "טל בייגל'ס" בסינמה סיטי, ושוב קפה מתחת לכל ביקורת.
על הכוס כתוב "מאורו", נראה לי שאכן בכך מדובר.
הקרמה פשוט לא היתה קיימת, הקפה היה דלוח לגמרי, ואם זו לא היתה פגישה חשובה הייתי קם ודורש שיחליפו לי אותו בדיאט קולה.
ממש מביך שככה מגישים מאורו. להתרחק כמו מאש!
על הכוס כתוב "מאורו", נראה לי שאכן בכך מדובר.
הקרמה פשוט לא היתה קיימת, הקפה היה דלוח לגמרי, ואם זו לא היתה פגישה חשובה הייתי קם ודורש שיחליפו לי אותו בדיאט קולה.
ממש מביך שככה מגישים מאורו. להתרחק כמו מאש!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
רואים בהשתקפות של הכפית את הבעסה על הפנים שלך...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

כן, האמת שלא ברור לי איך לא חשבנו על נושא התמונות עוד קודם 
לגבי האייפון - רעיון מעולה
צריך לחשוב טכנית איך עושים את זה נכון.
עופר - הבאסה באמת היתה מרוחה שם על כל התמונה. מזל שישבתי עם מישהו מאוד סימפטי וחביב, שתוך 2 דק' שיחה השכיח ממני את הקפאין המדולדל הזה.
לגבי האייפון - רעיון מעולה
עופר - הבאסה באמת היתה מרוחה שם על כל התמונה. מזל שישבתי עם מישהו מאוד סימפטי וחביב, שתוך 2 דק' שיחה השכיח ממני את הקפאין המדולדל הזה.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

קפה הלל בשדרות רוטשילד 65, ת"א:
קרמה נחמדה (דקה יחסית), אספרסו טעים, חלוט נכון והוגש במהירות.
ציון 3 מתוך 4.
קרמה נחמדה (דקה יחסית), אספרסו טעים, חלוט נכון והוגש במהירות.
ציון 3 מתוך 4.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
קופי-בין ירושלים (רחוב יפו)
12-15 ש"ח להפוך, 9 ש"ח אספרסו (טייק-אווי).
בהפוך קיבלתי כוס חלב רותח! הקפה? לא הרגשתי אותו.
האספרסו היה צהוב כמו %$#
חבל. המקום מעוצב לטעמי מדהים.
12-15 ש"ח להפוך, 9 ש"ח אספרסו (טייק-אווי).
בהפוך קיבלתי כוס חלב רותח! הקפה? לא הרגשתי אותו.
האספרסו היה צהוב כמו %$#
חבל. המקום מעוצב לטעמי מדהים.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

קפה-נטו, רח' אחוזה ברעננה.
אספרסו טוב, טמפ' נכונה, קרמה יפה וחלוט נכון.
לטעמי התערובת אנמית מדי, לא היה משהו שמשך את תשומת ליבי בכוס.
ציון 2/4
מוטי אתה ממש יכול להיות "מופע האימים של ניב גלבוע"( למי שלא מכיר זה המבקר מסעדות מהתוכנית לילה כלכלי בערוץ 10)
אם כל הביקורות אספרסו שלך זה תפור עליך
ובנוגע לIPHONE
הבעיה העיקרית שאין דרך להשיג את הכתובות המלאה של התמונה, אין שום בעיה לעלות מהאיפון לPICASA בידיוק כמו שאני עושה בדרך כלל מהמחשב, רק שמהפיקסה במחשב אפשר ללחוץ מקש ימני ולשמור את קוד המקור לתמונה... ובאיפון אין אופציה כזאת- רק להעתיק את שורת הכתובת לאלבום מה ששולח אותך ישר לאלבום שהעלתה שזו לא המטרה..
אם מישהו מצא פתרון אני אשמח לשמוע עליו
אם כל הביקורות אספרסו שלך זה תפור עליך
ובנוגע לIPHONE
הבעיה העיקרית שאין דרך להשיג את הכתובות המלאה של התמונה, אין שום בעיה לעלות מהאיפון לPICASA בידיוק כמו שאני עושה בדרך כלל מהמחשב, רק שמהפיקסה במחשב אפשר ללחוץ מקש ימני ולשמור את קוד המקור לתמונה... ובאיפון אין אופציה כזאת- רק להעתיק את שורת הכתובת לאלבום מה ששולח אותך ישר לאלבום שהעלתה שזו לא המטרה..
אם מישהו מצא פתרון אני אשמח לשמוע עליו
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

האמת שממש יפה לראות כמה שתמונה עושה הבדל. במקום לכתוב הרבה על כוס, מספיקה תמונה אחת ואתה רואה מיד במה מדובר.
שמישהו יארגן תמונה של הקפה של סי-קפה
לגבי העלאת תמונה: אני פשוט מצלם ומיד שולח לעצמי לאימייל. אח"כ כשאני בבית, אני מוריד את התמונה מהאימייל, מסובב אם צריך, מקטין ומעלה לאתר.
זה לא סיפור.
שמישהו יארגן תמונה של הקפה של סי-קפה
לגבי העלאת תמונה: אני פשוט מצלם ומיד שולח לעצמי לאימייל. אח"כ כשאני בבית, אני מוריד את התמונה מהאימייל, מסובב אם צריך, מקטין ומעלה לאתר.
זה לא סיפור.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש לסיקפה הפוך בכוס אספרסו - קוראים לו פיקולינו. יש להם טריאסטינו בכוס קצת יותר גדולה.
בכיף אפשר לצלם שם.
פעם אחרונה שהייתי בארומה היה כל כך מזעזע שאמרתי לעצמי שאין טעם שאני אתלונן בפורום שלנו כי כולם גם ככה יסכימו איתי וחוץ מאיתנו אף אחד לא יראה את זה אז שלחתי להם תלונה באתר.
אחרי יומיים קיבלתי טלפון והבטיחו לי שיוודאו שרק מי שעבר הדרכה יגיש שם קפה, הגברת שם אמרה שהיא יידעה את מדריך הבריסטות (כנראה סקוטי5) ואת מנהל הסניף ושהם יבדקו במצלמות אבטחה אם הבריסטה באמת עבד כזה גרוע כמו שתיארתי...הציעו גם פיצוי זוגי והיה נראה שבאמת אכפת להם.
בכיף אפשר לצלם שם.
פעם אחרונה שהייתי בארומה היה כל כך מזעזע שאמרתי לעצמי שאין טעם שאני אתלונן בפורום שלנו כי כולם גם ככה יסכימו איתי וחוץ מאיתנו אף אחד לא יראה את זה אז שלחתי להם תלונה באתר.
אחרי יומיים קיבלתי טלפון והבטיחו לי שיוודאו שרק מי שעבר הדרכה יגיש שם קפה, הגברת שם אמרה שהיא יידעה את מדריך הבריסטות (כנראה סקוטי5) ואת מנהל הסניף ושהם יבדקו במצלמות אבטחה אם הבריסטה באמת עבד כזה גרוע כמו שתיארתי...הציעו גם פיצוי זוגי והיה נראה שבאמת אכפת להם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
קפה ב"ויאולט" במושב אודים. על בסיס בריטוט, מכונה "אלקטרה" ... (לא להזיל ריר.........).
בקשתי רסטרטו כפול. שאלו מה זה....
.. אז בקשתי אספרסו קצר כפול.... המלצרית פנתה לאחראית שפנתה אלי ובקשה סיוע.........
בסוף, עם קצת עזרה, הגיע קפה סביר , קרמה יחסית דלילה וקצת חוורת.
בבירור קצר, טחינה לדוזר התבצעה לדברי האחראית כשעתיים קודם כי "הרעש של הטחינה מפריע לסועדים"...
הבעייה היחידה היתה שלא היו סועדים.........
ציון כללי 7.5/10
אין לי אייפון 4 לצלם, לא 3 ולא בכלל... ובכלל טלפון זה כדי לדבר, לא?! (..אמר דינוזאור גאה....)
בקשתי רסטרטו כפול. שאלו מה זה....
בסוף, עם קצת עזרה, הגיע קפה סביר , קרמה יחסית דלילה וקצת חוורת.
בבירור קצר, טחינה לדוזר התבצעה לדברי האחראית כשעתיים קודם כי "הרעש של הטחינה מפריע לסועדים"...
הבעייה היחידה היתה שלא היו סועדים.........
ציון כללי 7.5/10
אין לי אייפון 4 לצלם, לא 3 ולא בכלל... ובכלל טלפון זה כדי לדבר, לא?! (..אמר דינוזאור גאה....)
As you get older, you get to find out that shades in your hair .. and life - get grey
הבעיה הגדולה מתחילה שמהאיפון אתה עובר לאייפד, אז מה עושים?moti_r כתב: לגבי העלאת תמונה: אני פשוט מצלם ומיד שולח לעצמי לאימייל. אח"כ כשאני בבית, אני מוריד את התמונה מהאימייל, מסובב אם צריך, מקטין ומעלה לאתר.
זה לא סיפור....