שרשור תגובות: מבצעי טלוויזיות ל-Black Friday 2017
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
@shayze
אפשר בקוטנה להעביר כבל מאריך. יש מספיק מקום מאחרוי הטלוויזיה גם לחיבור שקע חיצוני כולל התקע.
אפשר בקוטנה להעביר כבל מאריך. יש מספיק מקום מאחרוי הטלוויזיה גם לחיבור שקע חיצוני כולל התקע.
-
- 20171119_205455.jpg
- שקע
- (38.47 KiB) הורד 5265 פעמים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

זה אייקון של אהבתי לא אייקון שמח. ובכל מקרה, למה מאכזב ? מאוד ?seri כתב:@avihuli
·
לא יודע למה שמת את האייקון השמח הזה
מ א כ ז ב מ א ו ד
לי זה נראה כאילו מישהו מנסה למכור את המוצרים שנשארו אחרונים על המדף...
אחרונים על המדף ? זה הסדרה הנוכחית של השנה...
7990 שקל לטלוויזית OLED בגודל של 55 אינץ' ששנה שעברה נמכרה בעשירייה, זו הנחה יפה מאוד.
וגודל של 65 אינץ' במחיר "שפוי" יחסית של 13,990 שזה ממש לא בשמיים למה שהיה רק לפני כמה חודשים.
לעניות דעתי, מדובר בהנחות מאוד יפות שמקרבות את הטכנולוגייה הזו לקהלים רבים נוספים שעד לפני מספר חודשים עד שנה / שנתיים אחורה, רק יכלו לחלום... (לצורך ההשוואה לפני שנתיים קניתי את ה-55 שלי במשהו כמו 14 אלף!! ועד FHD ולא 4K).
לא אגיד שמדובר בסכומים מבוטלים אבל אלו בהחלט סכומים שניתן לעמוד בהם במיוחד אל מול התמורה המתקבלת ואל מול הצעות המתחרים.
** אישית - אני מקווה שמישהו ימכור את ה- 65C6 שלו במחיר שחיטה וירצה להשתדרג לסדרת ה-7...
ברצינות, אי אפשר לנתק את הכבל? זה נשמע לי כמו אחד הדברים ההזויים
@avihuli מצטער מהתמונה שלך אני לא מבין כלום בטח לא איך הדבר מסתדר בסלון שלי עם התשתית הספציפית שיש לי ובלי צורך בהתקנות/קדיחות נוספות בקיר שיכולות להיות מבחינתי בעייתיות מכל מיני סיבות שלא אפרט כאן.
@avihuli מצטער מהתמונה שלך אני לא מבין כלום בטח לא איך הדבר מסתדר בסלון שלי עם התשתית הספציפית שיש לי ובלי צורך בהתקנות/קדיחות נוספות בקיר שיכולות להיות מבחינתי בעייתיות מכל מיני סיבות שלא אפרט כאן.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@shayze
הכבל עקרונית לא נתיק (לא שמינייה או קומקום), אבל אפשר עם פתיחת בורג לנתק, להשחיל ולהחזיר.
עקרונית הטכנאים לא אוהבים לעשות את זה ולדעתי גם לא עושים, במקרה של בעיה בטלוויזיה, צריך שוב לחזור על התהליך.
אצלי פתרתי פשוט בהוספה של שקע מאחורי הטלוויזיה.
החלק העליון של המסך מאוד דק (פחות מחצי ס"מ), כך שיש מקום מאחורה למקם שקע חשמל חיצוני נוסף.
הצילום שלי הוא מהצד של הטלוויזיה איך זה נראה.
הכבל עקרונית לא נתיק (לא שמינייה או קומקום), אבל אפשר עם פתיחת בורג לנתק, להשחיל ולהחזיר.
עקרונית הטכנאים לא אוהבים לעשות את זה ולדעתי גם לא עושים, במקרה של בעיה בטלוויזיה, צריך שוב לחזור על התהליך.
אצלי פתרתי פשוט בהוספה של שקע מאחורי הטלוויזיה.
החלק העליון של המסך מאוד דק (פחות מחצי ס"מ), כך שיש מקום מאחורה למקם שקע חשמל חיצוני נוסף.
הצילום שלי הוא מהצד של הטלוויזיה איך זה נראה.
תודה. ירד לי לגמרי מהטלוויזיה נחפש אלטרנטיבות
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
שאלה למני (keyser) או כל מי שיודע·
מתוך דף הנחיתה של ח.י למסכי LG:
http://www.hye.co.il/landingpages/finalsale
מה ההבדל בין 49uj620 (המוצע באתר olsale) לבין 49uj630 (המוצע באתר p1000 ) ?
באתר hye אני רואה איזכור רק לדגם 620.
2. שאלה שאולי נראית משונה משהו - האם הרגליות במסכי LG מקובעות למקומן או שניתן לחברן למסך בכל נקודה? (ובפרט יותר במרכז) אני שואל מאחר והמזנון קטן, ברוחב 90 ס"מ (ואורך המסך גדול יותר - 111 ס"מ)
באתר olsale רשום: "מרחק בין רגליות המעמד: 110 ס"מ"
3. בהנחה שרגליות ה LG אינן מתאימות למזנון, האם דגם ה 50MU7003 של סמסונג הוא המקביל ל 2 הנ"ל? הרגלית אצלו היא במרכז, כך שאין בעיית רוחב.
מתוך דף הנחיתה של ח.י למסכי LG:
http://www.hye.co.il/landingpages/finalsale
מה ההבדל בין 49uj620 (המוצע באתר olsale) לבין 49uj630 (המוצע באתר p1000 ) ?
באתר hye אני רואה איזכור רק לדגם 620.
2. שאלה שאולי נראית משונה משהו - האם הרגליות במסכי LG מקובעות למקומן או שניתן לחברן למסך בכל נקודה? (ובפרט יותר במרכז) אני שואל מאחר והמזנון קטן, ברוחב 90 ס"מ (ואורך המסך גדול יותר - 111 ס"מ)
באתר olsale רשום: "מרחק בין רגליות המעמד: 110 ס"מ"
3. בהנחה שרגליות ה LG אינן מתאימות למזנון, האם דגם ה 50MU7003 של סמסונג הוא המקביל ל 2 הנ"ל? הרגלית אצלו היא במרכז, כך שאין בעיית רוחב.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
ה620 מגיע עם שלט רגיל, ה630 מגיע עם שלט מג'יק חכם שכולל air mouse וחיפוש קולי. זה ההבדל עד כמה שזכור לי, אולי יש עוד משהו זניח.
הרגלית קבועה בכל המסכים, אי אפשר לשחק עם המיקום שלה. זה נכון לכל הדגמים בכל החברות.
אפשר לומר שה7003 היא המקבילה של סמסונג, לכל אחת יש יתרונות שונים אבל לפחות מבחינת תמחור הן מקבילות לחלוטין.
הרגלית קבועה בכל המסכים, אי אפשר לשחק עם המיקום שלה. זה נכון לכל הדגמים בכל החברות.
אפשר לומר שה7003 היא המקבילה של סמסונג, לכל אחת יש יתרונות שונים אבל לפחות מבחינת תמחור הן מקבילות לחלוטין.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@psibeast
חחח... עוד אחד נפל...
תתחדש, כיף גדול... 
חחח... עוד אחד נפל...
טוב, אז אני עברתי לכיוון שלא ציפיתי.
קניתי בסוף את 65" q7f. יאפ, אין לי מושג איך זה קרה בסוף:)
נקנה ב12 בול כולל התוספת אחריות (אחרי ה cash back).
משעשע, ממש לא הייתי בכיוון הזה.
בכל מקרה, רציתי להגיד תודה על העצות בשבוע האחרון מכולם, אחלה פורום.(ולא, לא יכולתי להוסיף עוד בשביל האולד, זה כבר היה יותר מדי גם ככה).
אדווח שאקבל
קניתי בסוף את 65" q7f. יאפ, אין לי מושג איך זה קרה בסוף:)
נקנה ב12 בול כולל התוספת אחריות (אחרי ה cash back).
משעשע, ממש לא הייתי בכיוון הזה.
בכל מקרה, רציתי להגיד תודה על העצות בשבוע האחרון מכולם, אחלה פורום.(ולא, לא יכולתי להוסיף עוד בשביל האולד, זה כבר היה יותר מדי גם ככה).
אדווח שאקבל
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
אני מכוון לסדרה 8 (נראה אותי גיבור מספר את זה לגברתavihuli כתב:
זה אייקון של אהבתי לא אייקון שמח. ובכל מקרה, למה מאכזב ? מאוד ?......
אחרונים על המדף ? זה הסדרה הנוכחית של השנה...
7990 שקל לטלוויזית OLED בגודל של 55 אינץ' ששנה שעברה נמכרה בעשירייה, זו הנחה יפה מאוד.
וגודל של 65 אינץ' במחיר "שפוי" יחסית של 13,990 שזה ממש לא בשמיים למה שהיה רק לפני כמה חודשים.
לעניות דעתי, מדובר בהנחות מאוד יפות שמקרבות את הטכנולוגייה הזו לקהלים רבים נוספים שעד לפני מספר חודשים עד שנה / שנתיים אחורה, רק יכלו לחלום... (לצורך ההשוואה לפני שנתיים קניתי את ה-55 שלי במשהו כמו 14 אלף!! ועד FHD ולא 4K).
לא אגיד שמדובר בסכומים מבוטלים אבל אלו בהחלט סכומים שניתן לעמוד בהם במיוחד אל מול התמורה המתקבלת ואל מול הצעות המתחרים.
** אישית - אני מקווה שמישהו ימכור את ה- 65C6 שלו במחיר שחיטה וירצה להשתדרג לסדרת ה-7......
אם עדיין תשב על הגדר, מניח שנתפשר על מחיר שחיטה לא כשרה של בשר שנתפס ע״י יחידת פיצו״ח
בקיצור - אני משלם כדי שתיקח את העקומה …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !