ולמה בדיוק מהלך זה מפריע להם?uriler כתב:יש שם עובדים ישראליים, כולל (כנראה) אחד שקורא פה בפורום ומעדכן אותם.HaJ-B כתב:היום הזמנתי. גם כן ביקשתי שירשמו לי כונן חיצוני וסכום של לא יותר מ-50 דולר.
נקווה לטוב......
לא נראה לי שהם יעשו את זה....
Xtreamer, מישהו מכיר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מכיוון שזאת הונאה.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
בדיוק.ziv_r כתב:מכיוון שזאת הונאה....
נניח וקורא פה נציג מכס (אני יודע כעובדה שיש עובדי מכס בפורומים ברשת, למשל פורום האופניים בקהילה הכתומה).
הוא יראה את ההודעה שלך, ויגיד לעצמו "ואללה - אני אראה מאיפה הם שולחים, וארים איזה דגל שאם מגיעות חבילות מהמקום הזה, צריך לבדוק אותן בהקפדה".
עכשיו תגיע החבילה, יהיה כתוב עליה 50$, והוא יודע כעובדה שזה יקר יותר - אתה תקבל קנס, וסביר להניח שהמכס יחמיר להבא עם מוצרים של החברה הזו.
אם כך אני מבין מה המניע של נציג המכס, אבל לא מבין מה המניע של נציג החברה.uriler כתב:בדיוק.ziv_r כתב:מכיוון שזאת הונאה....
נניח וקורא פה נציג מכס (אני יודע כעובדה שיש עובדי מכס בפורומים ברשת, למשל פורום האופניים בקהילה הכתומה).
הוא יראה את ההודעה שלך, ויגיד לעצמו "ואללה - אני אראה מאיפה הם שולחים, וארים איזה דגל שאם מגיעות חבילות מהמקום הזה, צריך לבדוק אותן בהקפדה".
עכשיו תגיע החבילה, יהיה כתוב עליה 50$, והוא יודע כעובדה שזה יקר יותר - אתה תקבל קנס, וסביר להניח שהמכס יחמיר להבא עם מוצרים של החברה הזו....
נו אז זזתי
מאחר ו HDX הסורר שלי שנשלח לסין נעלם בערבות שם; אין ברירה אלא
לרכוש מכשיר נוסף. אז הזמנתי.
יש מי שגם שילם כבר?
נקווה לטוב.
אלי
לרכוש מכשיר נוסף. אז הזמנתי.
יש מי שגם שילם כבר?
נקווה לטוב.
אלי
אולי אני לא רואה טוב, אבל באתר www.mvix.net,
יש סטרימר שנקרא MvixMCE שמאוד מזכיר את ה- Xtreamer.
עוד משהו קטן: בעמוד ה- specs של ה- Xtreamer, מצוין שיש חיבור אופטי.
אני לא מצליח לראות חיבור שכזה למרות שהחיבורים האחרים כן ברורים.
אולי זו השעה המאוחרת...
יש סטרימר שנקרא MvixMCE שמאוד מזכיר את ה- Xtreamer.
עוד משהו קטן: בעמוד ה- specs של ה- Xtreamer, מצוין שיש חיבור אופטי.
אני לא מצליח לראות חיבור שכזה למרות שהחיבורים האחרים כן ברורים.
אולי זו השעה המאוחרת...
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
חבר'ה שיש לה נציגים ישראליים ואולי אף תפתח נציגות בארץ (ראה xtreamer.co.il שכבר נקנה) - לא תרצה להסתבך עם נציגות המכס.HaJ-B כתב:
אם כך אני מבין מה המניע של נציג המכס, אבל לא מבין מה המניע של נציג החברה....
אם כך צריך לעצור את כל היבוא למדינהziv_r כתב:מכיוון שזאת הונאה....
לפני שבוע רכשתי מוצר שעלותו $60 ועל מסמכי FEDEX היצרן רשם $12.. וזה עוד מארה"ב
לגבי מוצרים מסין .. אלה רושמים עלות $2-$5..
במילים אחרות זו תופעה מוכרת וגלובאלית, אלא שהמכס מבצע דגימות ואז מחליט על שווי וסיווג אמיתי.
אחת החבילות שהזמנתי מסין שעלותה הייתה $10 בלבד ונרשם על העטיפה $5 ..הצליחה לעורר עניין ..
נפתחה ע"י המכס נבדקה ושוחררה.
לדעתי המכס היום כבר מודע לקטגוריה של סטרימרים למינהם - הסיכוי לשיחרור ללא מס שואף לאפס.
אבל המחיר גם אחרי מס מגוחך.. אז מה אתם בוכים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
כן, ברור מיוצר בארץ כמו ה... וה...
מתי ראית לאחרונה משהו אלקטרוני שמיוצר כולו בארץ? ואני לא מדבר עם מעבדים (שגם לגביהם אני לא בטוח אם זה רק הפיתוח נעשה פה או גם הייצור)
מתי ראית לאחרונה משהו אלקטרוני שמיוצר כולו בארץ? ואני לא מדבר עם מעבדים (שגם לגביהם אני לא בטוח אם זה רק הפיתוח נעשה פה או גם הייצור)
שמע, אי אפשר לדעת. אולי זה יהיה החלוץ הראשון של הייצור בארץ, מי יודע...Itay_Pollak כתב:כן, ברור מיוצר בארץ כמו ה... וה...
מתי ראית לאחרונה משהו אלקטרוני שמיוצר כולו בארץ? ואני לא מדבר עם מעבדים (שגם לגביהם אני לא בטוח אם זה רק הפיתוח נעשה פה או גם הייצור)...
עכשיו בכל אופן, איפה מיוצר המוצר הזה?!