לה ליגה 2012-2013....
ניימאר לבד לא יספיק,חייבים עוד חלוץ בדגש על סקורר ובלם תותח - בשאיפה לטיאגו סילבה.
בכל מקרה החתמה מעולה לבארסה.ניימאר זה שחקן שפינטזתי שיגיע לבארסה מהפעם הראשונה שראיתי אותו.הוא השחקן שהכי מזכיר והכי דומה למסי בסגנון משחק.
בכל מקרה החתמה מעולה לבארסה.ניימאר זה שחקן שפינטזתי שיגיע לבארסה מהפעם הראשונה שראיתי אותו.הוא השחקן שהכי מזכיר והכי דומה למסי בסגנון משחק.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
להזכירך, משחקים עם כדור אחד...ירקרק כתב:ניימאר לבד לא יספיק,חייבים עוד חלוץ בדגש על סקורר ובלם תותח - בשאיפה לטיאגו סילבה.
בכל מקרה החתמה מעולה לבארסה.ניימאר זה שחקן שפינטזתי שיגיע לבארסה מהפעם הראשונה שראיתי אותו.הוא השחקן שהכי מזכיר והכי דומה למסי בסגנון משחק....
חשבתי שהגנה זה הבעיה של ברסה, לא ההתקפה.
בהחלט הבעיה היא ההגנה ולכן רשמתי טיאגו סילבה בדחיפות.בהתקפה יש בעיה כי יש תלות הזויה במסי גם שהוא בריא ובטח שהוא פצוע.ניימאר משחק מקדימה אבל הוא לא חלוץ ובטח לא סקורר,בארסה חייבת חלוץ סקורר מוכח - חלוץ 9 קלאסי שיעשה טרור להגנות היריב ויבקיע 20 שערים לעונה.ivanhoe888 כתב:להזכירך, משחקים עם כדור אחד...ירקרק כתב:ניימאר לבד לא יספיק,חייבים עוד חלוץ בדגש על סקורר ובלם תותח - בשאיפה לטיאגו סילבה.
בכל מקרה החתמה מעולה לבארסה.ניימאר זה שחקן שפינטזתי שיגיע לבארסה מהפעם הראשונה שראיתי אותו.הוא השחקן שהכי מזכיר והכי דומה למסי בסגנון משחק....![]()
חשבתי שהגנה זה הבעיה של ברסה, לא ההתקפה....
ולגבי משחקים עם כדור אחד,זה יותר תופס לכדורסל לא לכדורגל שמשחקים על מגרש ענק.ניימאר ומסי יסתדרו יופי,זה הולך להיות שילוב מנצח,באחריות.כל מי שמדבר על ניימאר כרוביניו הבא - לא ראה מעולם את ניימאר משחק כדורגל
נערך לאחרונה על ידי ירקרק ב 26/05/2013 13:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
הומלס לא יגיע בוודאות,הוא דומה מדי בסגנון המשחק לפיקה,הוא יותר טוב ממנו בוודאות אבל בבארסה מחפשים שחקן משלים לפיקה ולא תואם פיקה.טיאגו סילבה הבלם הכי טוב בעולם ללא תחרות,והוא רוצה לבוא לבארסה,הבעיה שפ.ס.ז' לא מוכנה לשמוע על מכירה בטח ביחס שכסף זה הדבר האחרון שהיא צריכה.בארסה יכלה להחתים אותו בקיץ שעבר ב 40 מיליון ובחרה שלא להוציא סכום כזה עליו.היום היא מוכנה כבר אתמול לשלם לפ.ס.ז' 40 מיליון על סילבה.אני מאוד מקווה שהוא יגיע אבל לא כ''כ סביר שזה יקרה,אלא אם הוא יעשה שביתהב איטלקית לצרפתים ויכריח אותם למכור אותו...
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ירקרק,
השאלה אם הם יצטרכו לשנות את שיטת המשחק שלהם, שהרי הכל הלך דרך מסי.
השאלה אם הם יצטרכו לשנות את שיטת המשחק שלהם, שהרי הכל הלך דרך מסי.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כמו שכולם ראו, כשמסי לא במיטבו, בארסה בד"כ לא מצליחה לשחק את המשחק הרגיל (מה שאולי היה גם בשנים שעברו, אבל בטח לא בקנה המידה ההרסני של השנה).
לכן ניימאר (או כל אחד אחר בתפקיד זהה) הוא חיזוק הכרחי לבארסה.
הגנה, אולי נקודת התורפה הכי חזקה של בארסה השנה, חייבת חיזוק, נכון שהמשחק של בארסה מושתת על התקפה והנעת כדור, אבל כבר לא ניתן להסתמך על זה ש"לא איכפת לנו כמה היריב יכבוש, אנחנו נכבוש יותר", צריך לצמצם את כמות הספיגות בצורה משמעותית.
כך שחייבים בלמים לצידו של פיקה (פויול כבר מעבר לשיא - כמה חבל), זה גם יאפשר למסצ'רנו לעלות קצת יותר למעלה לתפקידו הטבעי כקשר אחורי, ןלהרוס התקפות של היריבה רחוק יותר מהשער.
שוער, ואלדס עוזב, צריך שוער, פינטו הוא לא ממש אופציה.
אני הייתי שמח אם במקום רכש היו ממשיכים להזרים את הצעירים מלה מסיה ושומרים על מסורת שחקני הבית.
אני לא אוהב את הפזרנות שפוגעת בספורטיביות (לא שזה יוצא מהכיס שלי, אבל לא חכמה להעמיד קבוצה בחיצי מליארד אירו...).
לכן ניימאר (או כל אחד אחר בתפקיד זהה) הוא חיזוק הכרחי לבארסה.
הגנה, אולי נקודת התורפה הכי חזקה של בארסה השנה, חייבת חיזוק, נכון שהמשחק של בארסה מושתת על התקפה והנעת כדור, אבל כבר לא ניתן להסתמך על זה ש"לא איכפת לנו כמה היריב יכבוש, אנחנו נכבוש יותר", צריך לצמצם את כמות הספיגות בצורה משמעותית.
כך שחייבים בלמים לצידו של פיקה (פויול כבר מעבר לשיא - כמה חבל), זה גם יאפשר למסצ'רנו לעלות קצת יותר למעלה לתפקידו הטבעי כקשר אחורי, ןלהרוס התקפות של היריבה רחוק יותר מהשער.
שוער, ואלדס עוזב, צריך שוער, פינטו הוא לא ממש אופציה.
אני הייתי שמח אם במקום רכש היו ממשיכים להזרים את הצעירים מלה מסיה ושומרים על מסורת שחקני הבית.
אני לא אוהב את הפזרנות שפוגעת בספורטיביות (לא שזה יוצא מהכיס שלי, אבל לא חכמה להעמיד קבוצה בחיצי מליארד אירו...).