ראיין לוכטה, מאט גריברס למשל...kingikra כתב:בקיצור, זה פעם ראשונה שאני רואה שחיין או שחיינית שמתחרים בחתירה וגב....
אולימפיאדה - לונדון 2012
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
במה ריאן לוכטה מתחרה חוץ מחתירה ומעורב?amirn כתב:ראיין לוכטה, מאט גריברס למשל...kingikra כתב:בקיצור, זה פעם ראשונה שאני רואה שחיין או שחיינית שמתחרים בחתירה וגב.......
לגבי מאט גריברס, קראתי שהוא מתחרה בגס (מה שידעתי) ובשליחים חתירה. שליחים זה לא ממש הופך אותו לשחיין חתירה.
יכול להיות שהאמריקאים רצו לחסוך בכמות השחיינים שהם שולחים לאולימפיאדה ולהשתמש בשחיינים מסגנונות אחרים שליחים.
בכל מקרה זה גם מפתיע ולא שכיח.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
לעומת זאת, בג'ודו אתה יכול להפסיד ברבע הגמר ועדיין לזכות במדליה. אין ספורט נוסף שמאפשר לך את זה.Itay_Pollak כתב:יש משהו לא פייר גם ברמה ספורטיבית וגם ברמה הכספית באולמיפאידה.
השייטים - יש להם 10 מרוצים - שזה איזה 4-5 ימים של תחרות.
בג'ודו מהצד השני - אתה יכול תוך 10 שניות לקבל איפון וללכת הביתה.
איזה מן הגיון יש בזה?
גם העלויות אני מאמין לשיוטים הרבה יותר גבוהים....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אחרי ההופעה המדהימה של משה גרטל אתמול (ע"ע: "אני מהמר על סיבון, למה להמר? אני יודע!!!" ~ רגע לפני שפרנקלין זוכה בזהב. גמר 100 מטר גב נשים.), הנה קצת ציטוטים (יש שם כאלה שמזכירים את האווירון...):
http://he.wikiquote.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%98%D7%9C
http://he.wikiquote.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%98%D7%9C
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
שלזינגר תתחרה בקרב הבא באלופת העולם הצרפתייה.
כמו כן ייתכן ונפצעה ולא תוכל בכלל לעלות לקרב.
ככה או ככה, נראה שמדליה מהג'ודו לא תהיה לנו
עם כל הכבוד לאריק (ויש הרבה מאוד מזה) קשה להניח שיזכה במדליה.
אני אשמח מאוד לטעות פה...
כמו כן ייתכן ונפצעה ולא תוכל בכלל לעלות לקרב.
ככה או ככה, נראה שמדליה מהג'ודו לא תהיה לנו
עם כל הכבוד לאריק (ויש הרבה מאוד מזה) קשה להניח שיזכה במדליה.
אני אשמח מאוד לטעות פה...
נשמע כמו ההצגה הטובה בעיר.AviBiton כתב:אחרי ההופעה המדהימה של משה גרטל אתמול (ע"ע: "אני מהמר על סיבון, למה להמר? אני יודע!!!" ~ רגע לפני שפרנקלין זוכה בזהב. גמר 100 מטר גב נשים.), הנה קצת ציטוטים (יש שם כאלה שמזכירים את האווירון...):
http://he.wikiquote.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%98%D7%9C...
בגיחות האקראיות שלי לטלוויזיה עוד לא יצא לי לראות שחייה. באיזה שעות גרטל מופיע?
משה
רצוי שתבדוק מי ניצח באולימפיאדת 2008 ב-200 גב... וגם קבע שיא עולם בזמנו... (רמז: לוכטה...)kingikra כתב:במה ריאן לוכטה מתחרה חוץ מחתירה ומעורב?amirn כתב:ראיין לוכטה, מאט גריברס למשל...kingikra כתב:בקיצור, זה פעם ראשונה שאני רואה שחיין או שחיינית שמתחרים בחתירה וגב.......
לגבי מאט גריברס, קראתי שהוא מתחרה בגס (מה שידעתי) ובשליחים חתירה. שליחים זה לא ממש הופך אותו לשחיין חתירה.
יכול להיות שהאמריקאים רצו לחסוך בכמות השחיינים שהם שולחים לאולימפיאדה ולהשתמש בשחיינים מסגנונות אחרים שליחים.
בכל מקרה זה גם מפתיע ולא שכיח....
גריברס ניצח ב 100 גב ויש לו מדליית זהב ב2008 + כסף בשליחים חתירה (אמנם לא ברביעיית הגמר בגלל שיקולים שונים) - האמריקאים לא חוסכים בכמות השחיינים, להפך הם מביאים רביעייה שונה למוקדמות.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
תחרויות השחיה הן מאד מאורגנות (וכמעט זהות כל אולימפיאדה).AviBiton כתב:אני רואה אותו בשעות הערב, 19:00 - 20:00...
משחי בוקר - רק שלבים מוקדמים, וערב - 4 גמרים כל ערב במשך 8 ימים + חצאי גמרים.
משחי הערב בלונדון מתחילים ב 21:30, וגרטל משדר כל ערב בערוץ הראשון (ההצגה מתחילה קצת לפני)....