ליגת הNFL
אי אפשר לנצח משחק פלייאוף בחוץ שההגנה שלך סופגת 24 נקודות בחצי,והשק''ב של היריבה עושה בחצי אחד 150 יארד ו 2 TD במסירה,ומוסיף על זה 107 יארד בריצה עצמו כולל TD
המחצית השניה והעונה של הפקרס תלוייה ביכולת לעצור 3rd down של הניינרס.בחצי הראשון זה עלה לנו 4 פעמים ו 24 נקודות.
המחצית השניה והעונה של הפקרס תלוייה ביכולת לעצור 3rd down של הניינרס.בחצי הראשון זה עלה לנו 4 פעמים ו 24 נקודות.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
וואו איזה לילה!
ואני נזכר בחיוך שלפני חודש כתבתי שרייבנס תמיד מתעלה בפלייאוף, ושמוליכות הבתים ב AFC חזקות (והנה הן בחצי גמר).
מה שמוזר לי זה משחקים עם כל כך הרבה נקודות בשלבים כאלה של הפלייאוף.
איפה ההגנות?
ואני נזכר בחיוך שלפני חודש כתבתי שרייבנס תמיד מתעלה בפלייאוף, ושמוליכות הבתים ב AFC חזקות (והנה הן בחצי גמר).
מה שמוזר לי זה משחקים עם כל כך הרבה נקודות בשלבים כאלה של הפלייאוף.
איפה ההגנות?
ערן
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ובינתיים אטלנטה משתקים את ווילסון לחלוטין 0-20 במחצית.
כמה החלטות תמוהות של סיאטל.
למה לא הלכו על בעיטה וניסו בכוח דאון רביעי?
למה לא מסתכלים על השעון ומתמזמזים ברד זון כשהשעון למחצית הולך ואוזל?
6 נקודות שעלולות לעלות להם בהמשך, גם אם יתעלו על עצמם.
פתאום זה מזכיר יותר את הנצחון על הגייאנטס מאשר כל הנצחונות הדחוקים לאורך העונה הרגילה, שבה היו להם רק 2 משחקים נגד קבוצות שהגיעו לפלייאוף (נצחונות על דנבר ועל וושינגטון).
כמה החלטות תמוהות של סיאטל.
למה לא הלכו על בעיטה וניסו בכוח דאון רביעי?
למה לא מסתכלים על השעון ומתמזמזים ברד זון כשהשעון למחצית הולך ואוזל?
6 נקודות שעלולות לעלות להם בהמשך, גם אם יתעלו על עצמם.
פתאום זה מזכיר יותר את הנצחון על הגייאנטס מאשר כל הנצחונות הדחוקים לאורך העונה הרגילה, שבה היו להם רק 2 משחקים נגד קבוצות שהגיעו לפלייאוף (נצחונות על דנבר ועל וושינגטון).
ערן
אני לקוח של יס אבל משיטוט קטן באתר הוט יש את הערוץ.eg99 כתב:תגידו, אני יודע שזה לא השרשור לשאול, אבל מה צריך לעשות כדי שיהיה FOX HD בהוט?
ואתמול דנבר - רייבנס היה ב ESPN, או שאני חלמתי?...
http://www.hot.net.il/heb/tv/channels/h ... rthd/.aspx
ביס FOX HD פתוח חינם למי שיש את 5 HD