מוקדמות מונדיאל 2014
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עכשיו מתחיל העליהום על גוטמן.
מוזכרים שמות כמו גרנט ואפילו ברקוביץ'.
על ברקוביץ' אין טעם לדבר הרבה ברמה המקצועית והטיעון היחיד הוא שיותר גרוע הוא לא יוכל לעשות.
אני חולק על זה, אבל זה לא באמת חשוב.
כולם זוכרים לגרנט (מעבר לגמר הצמפיונס ההוא עם קבוצה שקיבל ממוריניו באמצע עונה), זה את הכמעט בקדנציה השניה שלו.
לא הפסדנו אף משחק, כולל לא לנבחרות "גדולות" מאתנו.
אבל זו היתה קדנציה שניה, עם כמה מהשחקנים הגדולים ביותר שהיו כאן, כשהם בשיאם.
בקדנציה הראשונה שלו הצלחנו לחלץ תיקו בקפריסין ותיקו בבית מול מלטה (.....), והצלחנו לחלץ נקודה אחת בבית מול סלובניה (!).
הסבלנות הקצרה, חוסר ההבנה הבסיסי בספורט, העסקונה, ואחרי כל זה מתפלאים שילדים לא רוצים ללכת לראות כדורגל (ולפעמים גם לא משחקי נבחרת בטלוויזיה).
אצל נילסן החברה הזמינו בנות.
אצל שרף, שהתחיל עם נבחרת בדרג האחרון (וגם סיים שם בקמפיין הראשון), מיד אחרי הנצחון ההיסטורי על צרפת, חילצנו תיקו מול אוסטריה בר"ג, ואחכ הפסדנו לפינלנד ברמת גן.
המסקנה שלי - תרדו מהמאמן. כל מאמן. זה לא הוא, ישראלי או זר. זה הכדורגל שלנו...
ולמי שמתגעגע ל 1970, זו לא יותר מטעות סטטיסטית.
תראו שידורים של המשחקים שלנו מהטורניר... לא יותר טוב מהכסאח של סכנין מול ניוקאסל.
ולא נראה יותר טוב אם נעפיל.
מוזכרים שמות כמו גרנט ואפילו ברקוביץ'.
על ברקוביץ' אין טעם לדבר הרבה ברמה המקצועית והטיעון היחיד הוא שיותר גרוע הוא לא יוכל לעשות.
אני חולק על זה, אבל זה לא באמת חשוב.
כולם זוכרים לגרנט (מעבר לגמר הצמפיונס ההוא עם קבוצה שקיבל ממוריניו באמצע עונה), זה את הכמעט בקדנציה השניה שלו.
לא הפסדנו אף משחק, כולל לא לנבחרות "גדולות" מאתנו.
אבל זו היתה קדנציה שניה, עם כמה מהשחקנים הגדולים ביותר שהיו כאן, כשהם בשיאם.
בקדנציה הראשונה שלו הצלחנו לחלץ תיקו בקפריסין ותיקו בבית מול מלטה (.....), והצלחנו לחלץ נקודה אחת בבית מול סלובניה (!).
הסבלנות הקצרה, חוסר ההבנה הבסיסי בספורט, העסקונה, ואחרי כל זה מתפלאים שילדים לא רוצים ללכת לראות כדורגל (ולפעמים גם לא משחקי נבחרת בטלוויזיה).
אצל נילסן החברה הזמינו בנות.
אצל שרף, שהתחיל עם נבחרת בדרג האחרון (וגם סיים שם בקמפיין הראשון), מיד אחרי הנצחון ההיסטורי על צרפת, חילצנו תיקו מול אוסטריה בר"ג, ואחכ הפסדנו לפינלנד ברמת גן.
המסקנה שלי - תרדו מהמאמן. כל מאמן. זה לא הוא, ישראלי או זר. זה הכדורגל שלנו...
ולמי שמתגעגע ל 1970, זו לא יותר מטעות סטטיסטית.
תראו שידורים של המשחקים שלנו מהטורניר... לא יותר טוב מהכסאח של סכנין מול ניוקאסל.
ולא נראה יותר טוב אם נעפיל.
ערן
- kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
.על ברקוביץ' אין טעם לדבר הרבה ברמה המקצועית והטיעון היחיד הוא שיותר גרוע הוא לא יוכל לעשות.
אני חולק על זה, אבל זה לא באמת חשוב...
ידידי את הטיעון הכי חושב השמטת! יותר מזה שהוא לא יכול להרוס מה שכבר הרוס זה יעזור לסתום לו את הפה,
שזה כבר שווה לפחות את משרת המאמן לקדנציה אחת.
לצערי אנחנו לא נגיע לא למונדיאל ולא ליורו אלא אם כן (כמו שכבר מתכננים לעשות) פשוט יכללו יותר נבחרות,
וגם שם אני לא בטוח שנצליח.
נערך לאחרונה על ידי kaplaey2 ב 12/10/2013 9:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
ביזיון שרק עכשיו נזכרו לשחק, איפה הייתם נגד אזרביג'ן ורוסיה במשחקים הקודמים?
מי יהיה המאמן הבא של הנבחרת?
הייתי נותן לגוטמן עוד קמפיין.
אני חושב שלכל מאמן מגיע שני קמפיינים, הנבחרת של גרנט בקמפיין השני הייתה שונה לגמרי מהקמפיין הראשון.
מי יהיה המאמן הבא של הנבחרת?
הייתי נותן לגוטמן עוד קמפיין.
אני חושב שלכל מאמן מגיע שני קמפיינים, הנבחרת של גרנט בקמפיין השני הייתה שונה לגמרי מהקמפיין הראשון.
- kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
יש הרבה טענות לגוטמן ואת חלקן אני יכול לחלוטין להבין...
1. הוא שומר חסד לשחקנים מימיו בפועל תל-אביב על חשבון הנבחרת
2. הוא משחק הגנתי מדי
3. הוא לא מצליח "להתפקס" על הרכב\שלד שירוץ לאורך זמן
מה לעשות שכל ה 3 הם עובדות שאין חולק עליהם, אני דווקא הייתי חושב פעמיים לפני הקמפיין הבא.
1. הוא שומר חסד לשחקנים מימיו בפועל תל-אביב על חשבון הנבחרת
2. הוא משחק הגנתי מדי
3. הוא לא מצליח "להתפקס" על הרכב\שלד שירוץ לאורך זמן
מה לעשות שכל ה 3 הם עובדות שאין חולק עליהם, אני דווקא הייתי חושב פעמיים לפני הקמפיין הבא.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בדרום אמריקה מאד מעניין, כשיש עוד מחזור אחד.
4 הראשונות עולות, ומקום חמישי משחקים בית-חוץ נגד ירדן על הכרטיס למונדיאל.
ארגנטינה וקולומביה הבטיחו מקומן (קולומביה אחרי קמבאק מ 3:0 ל 3:3 נגד צילה שהיתה מבטיחה עליה אם היתה מנצחת).
כרגע אורוגוואי במקום החמישי עם 22 נקודות, ובמקומות 3-4 אקוודור (שניצחה את אורוגוואי) וצילה עם 25 נקודות.
במחזור האחרון צילה ואקוואדור משחקות בינהן (מישהו מהמר על תיקו
?). ואורוגוואי מארחת את ארגנטינה.
ב 13 או 14 בנובמבר משחק ברבת עמון.
4 הראשונות עולות, ומקום חמישי משחקים בית-חוץ נגד ירדן על הכרטיס למונדיאל.
ארגנטינה וקולומביה הבטיחו מקומן (קולומביה אחרי קמבאק מ 3:0 ל 3:3 נגד צילה שהיתה מבטיחה עליה אם היתה מנצחת).
כרגע אורוגוואי במקום החמישי עם 22 נקודות, ובמקומות 3-4 אקוודור (שניצחה את אורוגוואי) וצילה עם 25 נקודות.
במחזור האחרון צילה ואקוואדור משחקות בינהן (מישהו מהמר על תיקו
ב 13 או 14 בנובמבר משחק ברבת עמון.
ערן