שרשור תגובות: אירוע השקת yes GO - טלויזיה בכל מקום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא. אין דרך לתקשר עם הממיר מעבר להעברת הוראות הקלטה.
אני מאוד מקווה שהם יוסיפו יכולות שליטה (כלומר שלט רחוק) וכן הזרמה מתוך ולתוך הממיר בגרסאות עתידיות.
אני מאוד מקווה שהם יוסיפו יכולות שליטה (כלומר שלט רחוק) וכן הזרמה מתוך ולתוך הממיר בגרסאות עתידיות.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ביס ענו שרק עובדי החברה נמצאים בפיילוט של היס גו.
מעניין איך יש פה חברי אתר שקיבלו את האפליקציה לפני כולם והם לא עובדי החברה ..
מעניין איך יש פה חברי אתר שקיבלו את האפליקציה לפני כולם והם לא עובדי החברה ..
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הכוונה שיפור של הסטרימר יהיה מובנה כמו אצל המתחריםoferlaor כתב:וכן הזרמה מתוך ולתוך הממיר בגרסאות עתידיות....
- ArielAberjil
- חבר ותיק

והנה הכתבה שהייתה בערוץ 10:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1042333
בו נכתב שהשירות יושק במהלך השבוע הקרוב,כנראה שיש למה לחכות...
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1042333
בו נכתב שהשירות יושק במהלך השבוע הקרוב,כנראה שיש למה לחכות...
- oferlaor
- מנהל

- uh99
- חבר מביא חבר

oferlaor כתב:אני לא חושב שהממירים יהיו מסוגלים לעשות סטרימינג עצמאית....
"אנשי yes לא הזכירו את השם DLNA (אולי מחשש להפחדת קהל הלקוחות שאינו בקיא במונחים טכניים), אבל פרוטקול השיתוף הזה, הוא שמאפשר הזרמה של תכני מולטימדיה בין מחשבים ומכשירים שונים ברשת."
http://www.dtown.co.il/articles/1729.html
לא שונה מהוט
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
יש לי הרגשה שאולי אתה קצת מערבב סוגים שונים של סטרימינג...uh99 כתב:......
"אנשי yes לא הזכירו את השם DLNA (אולי מחשש להפחדת קהל הלקוחות שאינו בקיא במונחים טכניים), אבל פרוטקול השיתוף הזה, הוא שמאפשר הזרמה של תכני מולטימדיה בין מחשבים ומכשירים שונים ברשת."
http://www.dtown.co.il/articles/1729.html
לא שונה מהוט...
פונקציית הסטרימר בממירים של יס (שקיימת כבר שנים) מאפשרת להם לנגן (אם מתקינים תוכנת "שרת מדיה" מיוחדת) מדיה דיגיטלית המאוחסנת על לקוחות אחרים ברשת הביתית. יתר על כן, פונקציית המולטי-רום (שגם היא דורשת תוכנה מיוחדת שתותקן על הממירים בבית) מאפשרת לממירים מסויימים למשוך מדיה שמאוחסנת מקומית על ממירים מקליטים.
רק מה, מכאן (הזרמת תכנים אל ממירים ביתיים מעל גבי הרשת המקומית) ועד לעשות סטרימינג לסמארטפון שמחובר לאינטרנט של תכנים שמאוחסנים מקומית על ממיר מקליט (אך לא בהכרח לרשת הביתית!) יש כמה וכמה משוכות שצריך לעבור...
אין בעיה להתחבר עם הסמארטפון מכל מקום שיש לו בו גישה לאינטרנט לחוות שרתי מדיה מרכזית של יס, אבל להתחבר לממיר שלך בבית זה סיפור אחר לגמרי..! מה שכן, אפשר לתכנן פתרון כזה באופן אחר: כאשר אתה מכוון ממיר ביתי להקליט תוכן מדיה כלשהו, אתה מיידע את שרת המדיה של יס המחזיק את התוכן הנ"ל שהוא צריך לתת גישה גם למכשירים אחרים (כולל ניידים) המוגדרים תחת החשבון שלך. אם מערכת הגשת התכנים של יס תומכת בכך, אזי הזמנת ההקלטה באופן כזה תאפשר הנגשתה גם לסמארטפון שמתוקנת עליו אפליקציית יס גו.
עוד אופציה (פחות מוצלחת) היא לאפשר הזרמת תכני מולטי-רום כאשר הסמארטפון מחובר לרשת הביתית. לדוגמה, אם אין לי ממיר בחדר השינה, אבל יש לי תוכן מוקלט על היס מקס טוטאל בסלון, אז אוכל להזרים אותו לטאבלט שלי, שמותקנת עליו אפליקציית יס גו, אם הטאבלט מחובר ב-Wi-Fi לאותה רשת כמו הממיר בסלון.
הפתרון השני לא אידיאלי כמו הראשון (גישה לכל התכנים הרלוונטיים מכל מקום, עם כל מכשיר, בכל זמן), אבל הוא אמור להיות יחסית יותר קל ליישום, בעוד הפתרון הראשון ידרוש ככל הנראה שידרוג תשתיות לא פשוט (או זול) בכלל, ולא רק בינויים באפליקציה ו/או בתוכנה של הממירים המקליטים.
- uh99
- חבר מביא חבר

אם ניתן להזרם עם יס גו אז איין שום בעיה גם להזרים גם ביסטרימר אם יס תאפשר זאת בשיטה קלה יותר ...epony כתב:יש לי הרגשה שאולי אתה קצת מערבב סוגים שונים של סטרימינג.........![]()
פונקציית הסטרימר בממירים של יס (שקיימת כבר שנים) מאפשרת להם לנגן (אם מתקינים תוכנת "שרת מדיה" מיוחדת) מדיה דיגיטלית המאוחסנת על לקוחות אחרים ברשת הביתית. יתר על כן, פונקציית המולטי-רום (שגם היא דורשת תוכנה מיוחדת שתותקן על הממירים בבית) מאפשרת לממירים מסויימים למשוך מדיה שמאוחסנת מקומית על ממירים מקליטים.![]()
רק מה, מכאן (הזרמת תכנים אל ממירים ביתיים מעל גבי הרשת המקומית) ועד לעשות סטרימינג לסמארטפון שמחובר לאינטרנט של תכנים שמאוחסנים מקומית על ממיר מקליט (אך לא בהכרח לרשת הביתית!) יש כמה וכמה משוכות שצריך לעבור...![]()
אין בעיה להתחבר עם הסמארטפון מכל מקום שיש לו בו גישה לאינטרנט לחוות שרתי מדיה מרכזית של יס, אבל להתחבר לממיר שלך בבית זה סיפור אחר לגמרי..! מה שכן, אפשר לתכנן פתרון כזה באופן אחר: כאשר אתה מכוון ממיר ביתי להקליט תוכן מדיה כלשהו, אתה מיידע את שרת המדיה של יס המחזיק את התוכן הנ"ל שהוא צריך לתת גישה גם למכשירים אחרים (כולל ניידים) המוגדרים תחת החשבון שלך. אם מערכת הגשת התכנים של יס תומכת בכך, אזי הזמנת ההקלטה באופן כזה תאפשר הנגשתה גם לסמארטפון שמתוקנת עליו אפליקציית יס גו.
עוד אופציה (פחות מוצלחת) היא לאפשר הזרמת תכני מולטי-רום כאשר הסמארטפון מחובר לרשת הביתית. לדוגמה, אם אין לי ממיר בחדר השינה, אבל יש לי תוכן מוקלט על היס מקס טוטאל בסלון, אז אוכל להזרים אותו לטאבלט שלי, שמותקנת עליו אפליקציית יס גו, אם הטאבלט מחובר ב-Wi-Fi לאותה רשת כמו הממיר בסלון.
הפתרון השני לא אידיאלי כמו הראשון (גישה לכל התכנים הרלוונטיים מכל מקום, עם כל מכשיר, בכל זמן), אבל הוא אמור להיות יחסית יותר קל ליישום, בעוד הפתרון הראשון ידרוש ככל הנראה שידרוג תשתיות לא פשוט (או זול) בכלל, ולא רק בינויים באפליקציה ו/או בתוכנה של הממירים המקליטים....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- uh99
- חבר מביא חבר

MartinHSabag כתב:אלו טכנולוגיות שונות הדורשות פיתוחים שונים.
לא שיש בעיה טכנולוגית אלא סידרי עדיפויות....
יותר נכון טכנולוגיות שמשלמות אחת את השניה, אם יס תמשיך היא תפגע רק בעצמה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
יש לך דוגמה ל-"שיטה קלה יותר"?uh99 כתב:אם ניתן להזרם עם יס גו אז איין שום בעיה גם להזרים גם ביסטרימר אם יס תאפשר זאת בשיטה קלה יותר ............
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אז הכל אפשרי אם רק רוצים...
מאוד מוזר שיש כאן חברי אתר בניסוי ומאוד מוזר ההכרזה על שירותי time shift לפני שנה..
בכל אופן גישה לתכנים מוקלטים לדעתי הייתה צריכה להיות ברירת מחדל וברור מאליו כאשר יס מאפשרים ליצור קשר עם הממיר לשם הקלטה למשל וכבר יוצרים שם משתמש עבור כל לקוח ולקוח...
גם זניחת הסטרימר והבאגים שהתוכנה מזכירים קצת ודומים לאופן וליחס של הוט לממיר מג'יקHD
מאוד מוזר שיש כאן חברי אתר בניסוי ומאוד מוזר ההכרזה על שירותי time shift לפני שנה..
בכל אופן גישה לתכנים מוקלטים לדעתי הייתה צריכה להיות ברירת מחדל וברור מאליו כאשר יס מאפשרים ליצור קשר עם הממיר לשם הקלטה למשל וכבר יוצרים שם משתמש עבור כל לקוח ולקוח...
גם זניחת הסטרימר והבאגים שהתוכנה מזכירים קצת ודומים לאופן וליחס של הוט לממיר מג'יקHD
- oferlaor
- מנהל

לדעתי הסטרימר לא הצליח כפי שהם קיוו, והשאלה גם מה טיב היחסים בין יס לבין הספקית הראשית בפרוייקט שהרבה מאוד תלוי ביכולות שלה לעשות real time transcoding.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
הכל אכן עובד בסדר אבל דווקא יש לא מעט חסרונות שרובם אני בטוח שעוד ישחיזו במהלך הזמן:mp3lll כתב:אני באמת לא יודע את כל זה...
טכני אני כן יכול לענות, ניתן לצפות גם ב Vod וגם בכל ערוצי יס ( יס1 יס 2 וכו Live)
ניתן לראות לוח שידורים, להוסיף מעודפים להסיר וכו.
לא מצאתי חיסרון, בכל מקום שניתן להפעיל ( גלישה סלולרית וכו) עבד חלק....
1. אין ערוצי 2,10
2. הזפזופ לא מהיר ולוקח כמה שניות (רשת כמובן)
3. לוקח כמה שניות עד שהשידור עובר לרזולוציה חדשה
4. לפעמים גם במהלך הצפייה, פתאום השידור "מתקלקל" לרגע ואז חוזר אחרי כמה שניות
5. אין צפייה במצב אנכי והמעבר בין אנכי לאופקי בעייתי ולא נוח
6. הזפזופ בין ערוצים לא הכי נוח והזמן לסינופסיס קצר מידי
יש עוד כמה דברים שהייתי משפר אבל בואו לא נהיה קטנוניים.
תכלס השרות עובד יפה ונהנה להשתמש בו בשורה התחתונה. מתאים מאוד למילואים וחו"ל.
אלי חבוש