lior777 כתב:אני בדיוק שוקל לעשות טריפל...חשבתי לעשות את הטריפל מולטי ב270 לחודש ל4 חודש ולאחר מכן לבקש שימור..אתם חושבים שישאירו את המחיר עם הממירי מולטי?
...
· 100% לא אפילו אם הם יחליפו לך את הממירים. אחותי הצטרפה אליהם שבוע שעבר אני מחכה כבר בקוצר רוח שיעברו 4 חודשים כדי לדעת בכמה הם מתמחרים בששימור את החבילה הזו. אני יגיב פה שאנשים ידעו.
אם יש פה מישהו שכבר עברו לו ארבעה חודשים אשמח לדעת בכמה הם מתמחרים את השירות לאחר מכן.
· 100% לא אפילו אם הם יחליפו לך את הממירים. אחותי הצטרפה אליהם שבוע שעבר אני מחכה כבר בקוצר רוח שיעברו 4 חודשים כדי לדעת בכמה הם מתמחרים בששימור את החבילה הזו. אני יגיב פה שאנשים ידעו.
אם יש פה מישהו שכבר עברו לו ארבעה חודשים אשמח לדעת בכמה הם מתמחרים את השירות לאחר מכן.
...
יותר מעניין לדעתי כמה הם מתמחרים בשימור את החבילה שעולה 279 ל4 חודשים ולאחר מכן ל409 ש"ח
זו שחבילה שכוללת גם את ספורט 1-2 (בהשוואה לחבילה שלא כוללת זו פשוט תוספת ב20 שקלים לחבילת ספורט 1-2 )
המחיר הוא 249 לכל הערוצים ללא אירוטי וללא ספורט 1,2 ממירים יש לי fiberbox ו מקליט HD...!!אני ביקשתי לנתק ולהשאיר לי רק אינטרנט 30 מגה במחיר 80 ש"ח וכתוצאה הציעו לי את המחיר הזה בשימור לקוחות שלפי מה שאני יודע המחיר הכי נמוך לטריפל TOP! על VOD רצו עוד 10 שח לחודש אבל יש לי קודי ככה שאני לא צריך!
מעדכן שיש אפשרות להגיע למחירים כאלו רק בשימור לקוחות
כלומר רק לאחר שאתה מבקש מהנציגה הראשונה ניתוק.
למחיר הנוכחי שלי הם לא רצו להגיע 235
אבל כן הגיעו ל סביבות 250 שח כולל
כל הערוצים כולל 4 חבילות כולל VOD
אינטרנט 30
שני ממירי פייבר