פוסט מרוכז למחירי מסכים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
התהליך בצד של ח.י. מאוד ברור ושקוף:Huber כתב:לא מענין אתכם מה הם עושים עם המסכים שאתם מחזירים? אם זה חוזר אליהם משומש - לא מדאיג אתכם שיגיע אליכם אחד מהמסכים הללו כלקוחות?...
מוצר שחוזר למלאי שלנו משומש - נכנס למחלקה ייעודית שקודם כל בודקת את כל הדברים החיצוניים: אילו אביזרים הגיעו עם המסך, האם הוא שבור, האם יש נזקים פיזיים וכו'. לאחר מכן המסך עובר בדיקה טכנית, לוודא אם הוא תקין לחלוטין.
במידה והכל בסדר, המסך נארז מחדש, ועובר למחסן שנקרא אצלנו "מחסן 32" - מחסן מסכים משומשים.
לאחר מכן המסך עובר למכירה כמסך משומש במחיר מוזל דרך חנויות שמתמחות במוצרים משומשים/ עודפים וכדו'.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
keyser - טוב לדעת.
מה שמוביל לשאלה הבאה - מי הן/היכן אותם חנויות? אשמח לאולד משומש במחיר ממש טוב
מה שמוביל לשאלה הבאה - מי הן/היכן אותם חנויות? אשמח לאולד משומש במחיר ממש טוב
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·oz007 כתב:מישהו קנה OLED 77 לאחרונה ? איזה גדם וכמה עלה ?
תודה מראש...
77cx עולה היום כ 17k.
הרחבת אחריות ל 6 שנים, תעלה עוד 3k.
·תודה. ביררת במקרה לגבי 75'?josef19 כתב:הצעות שקיבלתי היום ואתמול:
LG CX 65" 9650₪
Samsung:
Q80R 65" 6890₪
Q90R 65" 8750₪
Q80T 65" 6050₪
Q95T 65" 7400₪
המחירים עבור סמסונג לא כוללים התקנה( נראה לי 250₪)
יבואן רשמי....
אפשר לדעת מאיפה קיבלת? זול יותר מזאפ (מניח בגלל שעדיין לא הגיע מלאי לארץ של החדשות?)josef19 כתב:@royial
·
לא. זה לא בתקציב שלי.
אני הולך על דגם Q95T. מישהו אחר הציע לי בסוף 7100 כולל התקנה ומשלוח. עבור דגם Q95T....
·royial כתב:אפשר לדעת מאיפה קיבלת? זול יותר מזאפ (מניח בגלל שעדיין לא הגיע מלאי לארץ של החדשות?).........
דבר עם החנויות השונות שמופיעות בזאפ ותגיד שקיבלת הצעה כזאת. תראה שיהיו חנויות שפתאום יורידו במחיר לכיוון הזה גם כן.
מדובר על הדגם של שנת 2020 כבר, אני לא בטוח למה אתה מתכוון.
·לפי זאפ רק ל 4 חנויות יש את הדגמי T. מניח שהם יחסית חדשים ולכן אין בהרבה חנויות עדיין...josef19 כתב:·......
דבר עם החנויות השונות שמופיעות בזאפ ותגיד שקיבלת הצעה כזאת. תראה שיהיו חנויות שפתאום יורידו במחיר לכיוון הזה גם כן.
מדובר על הדגם של שנת 2020 כבר, אני לא בטוח למה אתה מתכוון....
·royial כתב:·לפי זאפ רק ל 4 חנויות יש את הדגמי T. מניח שהם יחסית חדשים ולכן אין בהרבה חנויות עדיין............
כן זה הדגם החדש שיצא. יש לעוד חנויות, חפש בזאפ:
Samsung 65
אתה תראה כל מיני דגמים וכל מיני חנויות.
אתה מתקשר ושואל על הדגם שהזכרתי ומתחיל להתמקח. האתרים של החנויות לא מעודכנות. אל תסתמך על האתר.