שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
למי שיש ילדים קטנים - הילדים מאוד נהנים מהאפליקציה - יש מלא תכנים מדובבים, גם כאלה שלא רשום שיש דיבוב כשנכנסים רואים שיש.
לנו הוידאופילים\אודיופילים ברור שיהיו טענות...
לגבי העובדה שקיבלנו אפליקציית עולם שלישי. ממליץ לכולם להכנס ולתת כוכב או אפס כוכבים אם אפשר בדירוג באפל או גוגל סטור.
עדכון: כבר עכשיו רוב הדירוג הוא של כוכב אחד חחח. הזיה
לנו הוידאופילים\אודיופילים ברור שיהיו טענות...
לגבי העובדה שקיבלנו אפליקציית עולם שלישי. ממליץ לכולם להכנס ולתת כוכב או אפס כוכבים אם אפשר בדירוג באפל או גוגל סטור.
עדכון: כבר עכשיו רוב הדירוג הוא של כוכב אחד חחח. הזיה
בקיצור, מי שמחפש איכות מקסימלית יחזור לשיטה הישנה והטובה כי זה ממש עלבון האפליקציה הזו.
מי שלא אכפת לו מאיכות השידור והרוב הם כאלו שלא ממש אכפת להם אם הם צופים ב-4K או DV או atmos, יהנה כנראה מהתכנים האיכותיים באמת בתנאי שלפחות לא יהיו תקיעות והסטרימינג יהיה רציף. מסיבה זו אני ממש סקפטי אם ישתנה הרבה בעתיד הקרוב.
לא ברור לי מה האינטרס של דיסני לחלק את העולם לשניים ולייצר שתי אפליקציות.
מי שלא אכפת לו מאיכות השידור והרוב הם כאלו שלא ממש אכפת להם אם הם צופים ב-4K או DV או atmos, יהנה כנראה מהתכנים האיכותיים באמת בתנאי שלפחות לא יהיו תקיעות והסטרימינג יהיה רציף. מסיבה זו אני ממש סקפטי אם ישתנה הרבה בעתיד הקרוב.
לא ברור לי מה האינטרס של דיסני לחלק את העולם לשניים ולייצר שתי אפליקציות.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אצלנו במסך סמסונג וגם באייפד עובד חלק, ללא בעיות ובאיכות 4K (לא בדקתי הכל כמובן).
עדכון נוסף: בLG שבוחרים 4K נדלקת ההודעה של דולבי ויזיון.17/06/2022 13:15gk11 כתב: LG C9
אובי-ואן פרק 1 מנגן כמה שניות ונתקע עם תמונה קפואה.
כך גם בהמנדלוריאן ובובה פט.
מחכה כמה דקות ואין שום חזרה לניגון ושום שגיאה לא קופצת.
וככה כל פעם מאתמול.
לא ניתן לצפיה.
בנוסף:
חיברתי לLG סטרימר של שיואמי והרצתי אותו דבר.
עובד הסאונד והכתוביות אבל ללא תמונה. שחור
חיברתי YES+ וניגנתי.
עובד ב4K ויש HDR (מהממיר? כי איך שמדלקים אותו ישר מקבלים בתפריט שלו הודעת HDR)...
אבל שוב נתקע אחרי כמה שניות ולא שמיש.
מעבר ל1080 נראה שעובד ללא תקיעות.
בYES+ אין דולבי ויזיון.
כשכיביתי בהגדרות האנדרואיד את ה HDR אז גם לא הופיע בדיסני.
כשהפכתי לאוטימטי זה נדלק בדיסני
האם למישהו באפל tv כן עובד 4k עם דולבי ויזיון?
נערך לאחרונה על ידי gk11 ב 17/06/2022 16:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא יצרו איתי קשר למרות שנרשמתי חודש מראש17/06/2022 15:58doron35 כתב: נרשמתי בהרשמה המוקדמת בתאריך רביעי ביוני .
באותו תאריך קיבלתי SMS .
עד עכשיו לא קיבלתי מהם מייל או SMS
האם יש פה עוד חברים שדיסני לא יצר איתם קשר לקבלת ההטבה ?
תודה...
אתמול השתמשתי בלינק ששמו פה עם קוד קופון וזה נתן לי את ההטבה
נרשמתי לפני שבוע וקיבלתי מייל ב16 ב4 בבוקר עם לינק לתשלום עם קופון המבצע.17/06/2022 16:26gkatz כתב: לא יצרו איתי קשר למרות שנרשמתי חודש מראש
אתמול השתמשתי בלינק ששמו פה עם קוד קופון וזה נתן לי את ההטבה...
בסוף נרשמתי עם סטינג לחצי שנה ראשונה ללא תשלום
עוד נקודה מעצבנת:
בסיום צפייה של סדרה, כשהכתוביות מתגלגלות על המסך, "אסור" לעצור את ניגון התוכן. אם עוצרים בשלב הכתוביות (הקרדיטים) ולפני שכל הפרק מסתיים, האפליקציה לא מבינה שכבר ראית את הסדרה. בפעם הבאה שנכנסים לראות את אותה סדרה, לא יופיע ברישום שסיימת לראות את הפרק הנ"ל.
סליחה, אבל זה די עלוב.
ב NETFLIX ואפילו באתר סדרות, כשמגיעים לכתוביות סיום הפרק, התוכנה שלהם מבינה שהפרק הסתיים ומסמנת את הפרק כנצפה.
בסיום צפייה של סדרה, כשהכתוביות מתגלגלות על המסך, "אסור" לעצור את ניגון התוכן. אם עוצרים בשלב הכתוביות (הקרדיטים) ולפני שכל הפרק מסתיים, האפליקציה לא מבינה שכבר ראית את הסדרה. בפעם הבאה שנכנסים לראות את אותה סדרה, לא יופיע ברישום שסיימת לראות את הפרק הנ"ל.
סליחה, אבל זה די עלוב.
ב NETFLIX ואפילו באתר סדרות, כשמגיעים לכתוביות סיום הפרק, התוכנה שלהם מבינה שהפרק הסתיים ומסמנת את הפרק כנצפה.
מאשר גם שלגבי LG C9:
הסאונד דרך האפליקציה לתוכן דוגמת mrs marvel המגבר מקבל DD רגיל
אותו פרק בWEB-DL המגבר מקבל ATMOS מעל DD+
בנוסף, הפרק דרך האפליקציה נתקע די מהר, תוך 30 שניות, ואין טעם לחכות שיקרה משהו כי לא קורה. פשוט נתקע
תכנים של 1080P ומטה עושה רושם שעובדים, אבל 4K מלא תקיעות.
בנוסף, הפרק דרך האפליקציה נתקע די מהר, תוך 30 שניות, ואין טעם לחכות שיקרה משהו כי לא קורה. פשוט נתקע
תכנים של 1080P ומטה עושה רושם שעובדים, אבל 4K מלא תקיעות.
בדיוק - אותה הסדרה נתקעת גם אצלי אחרי חצי דקה. אין הרבה מה לעשות…17/06/2022 21:48gkatz כתב: מאשר גם שלגבי LG C9:
תכנים של 1080P ומטה עושה רושם שעובדים, אבל 4K מלא תקיעות....
ב- Apple TV עובד…:-)