מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
10K מקבל 1\10 , סרט גרוע בטירוף, לא מומלץ לצפות. גם הגרפיקה של הסרט לא נראית טוב בHD. נראה כמו תפאורה זולה.
סרט שכן שווה לראות זה there will be blood. כל מי שאהב את 2001 אודיסאה בחלל, יתחבר ישר לסרט. 7\10.
סרט שכן שווה לראות זה there will be blood. כל מי שאהב את 2001 אודיסאה בחלל, יתחבר ישר לסרט. 7\10.
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הענק המופלא.
סרט אקשן נטו עם קאסט מעולה שמבוזבז לגמרי עם תסריט ריק לחלוטין. היחיד שנותן פה סוג של תפקיד זה טים רות'.
כל השאר מהווים גשר בין סצנת אקשן ממוחשבת אחת לשניה.
מה שכן, סצנות האקשן מעולות ובשביל זה היה שווה צפיה.
7/10
סרט אקשן נטו עם קאסט מעולה שמבוזבז לגמרי עם תסריט ריק לחלוטין. היחיד שנותן פה סוג של תפקיד זה טים רות'.
כל השאר מהווים גשר בין סצנת אקשן ממוחשבת אחת לשניה.
מה שכן, סצנות האקשן מעולות ובשביל זה היה שווה צפיה.
7/10
Need more cowbell
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הושלמה הצפיה בהוסטל 2 , זוועה בהיתגלמות...guyezra כתב:חיוביRino כתב:מה השם של השני? הוסטל2?guyezra כתב:Rino,
הוסטל זה אחלה סרט.
השני פחות טוב.........
עם סטודנטיות, הרבה פחות גרפי מהראשון......
לא מבין מה מושך במאי לעשות סרטים כאלו, רק שריטה עמוקה במוח,
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
guyezra כתב:יש לך הרבה שותפים פה...Rino כתב:יש הוסטל 3 ?guyezra כתב:Rino,
מתפלא עליך, הוסטל 1 היה הרבה הרבה יותר "גרוע"...
אני מתחיל להתמכר לזוועות......
יש מצב אולי להקרנה משותפת על ה "103 של Panasonic?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ראיתי את ג'ונו אתמול.
למרות כל החסרונות שכולם הציבו עליו, בעיני זה סרט השנה שלי. נהנתי ממנו מאוד. גם מהשחקנים, גם מהעלילה וגם מהלוק שלו. בעיני: 9/10
ראיתי אתמול גם את SERAPHIM FALLS, גם זה סרט מוצלח מאוד בעיני. אני לא הבנתי את האפיל של 3:10 ליומה, ובעיני זה סרט WESTERN הרבה יותר מוצלח. אין המון עלילה, יש בעיקר מרדף, משחק מצויין של כל המעורבים, ובשלב מסויים כלל לא ברור אם מה שהם רואים זה באמת או בחלום. ציון: 8.5/10
היה כיף לראות סרטים מוצלחים כ"כ ברצף.
למרות כל החסרונות שכולם הציבו עליו, בעיני זה סרט השנה שלי. נהנתי ממנו מאוד. גם מהשחקנים, גם מהעלילה וגם מהלוק שלו. בעיני: 9/10
ראיתי אתמול גם את SERAPHIM FALLS, גם זה סרט מוצלח מאוד בעיני. אני לא הבנתי את האפיל של 3:10 ליומה, ובעיני זה סרט WESTERN הרבה יותר מוצלח. אין המון עלילה, יש בעיקר מרדף, משחק מצויין של כל המעורבים, ובשלב מסויים כלל לא ברור אם מה שהם רואים זה באמת או בחלום. ציון: 8.5/10
היה כיף לראות סרטים מוצלחים כ"כ ברצף.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
Jumper
מכירים את זה שאתה משחקים משחק מחשב (בטח יש לכם זכרונות כאלו), לרוב זה First Shooter, ומרגע שהחלטתם להכניס Cheat של מילוי תחמושת\נשקים\חיים - אתם מגלים שאתם משתמשים בו כל הזמן והמשחק איבד טעם?
ככה בדיוק זה הסרט הזה.
בחור מגלה שיש לו כוחות לשגר את עצמו ממקום למקום. חבורה של אנונימים בראשות סמואל אל ג'קסון מחפשים להרוג אותם מסיבות לא מובנות.
90 דקות מהנות של סיפור רדוד.
7/10
מכירים את זה שאתה משחקים משחק מחשב (בטח יש לכם זכרונות כאלו), לרוב זה First Shooter, ומרגע שהחלטתם להכניס Cheat של מילוי תחמושת\נשקים\חיים - אתם מגלים שאתם משתמשים בו כל הזמן והמשחק איבד טעם?
ככה בדיוק זה הסרט הזה.
בחור מגלה שיש לו כוחות לשגר את עצמו ממקום למקום. חבורה של אנונימים בראשות סמואל אל ג'קסון מחפשים להרוג אותם מסיבות לא מובנות.
90 דקות מהנות של סיפור רדוד.
7/10