אני כמעט באותו מצב עם 690G של ASUS ועם AMD 4800 עם ה4350 המעצבן ,ועם רסיבר DENON 2105 שממנו יהיה לי קשה להפרד ולהחליף מכיוון שהוא בעל צליל איכותי נקי וצלול ,וכדי לעבור למשהו שווה ערך מבחינת איכות אני אצטרך הרבה פופולינוס .pixies כתב:גם אני בתהליכי שדרוג, עצבני במיוחד - רסיבר + רמקולים + מסך.
ל-HTPC שלי שהוא מבוסס 690G ומעבד +AMD 4200 פשוט אוסיף HD 5450....
לוחות אם וכרטיסי מסך התומכים בפורמטי האודיו החדשים
אני אישית קצת מאוכזב מASUS עם הASUS 4350 שלהם וכמו שPIXIES כתב הכרטיסים של Sapphire נחשבים לכרטיסים מאוד איכותיים ,ואם אני לא טועה אני חושב שהחברה היא חברת בת ,או שותפה גדולה מאוד של ATI .Shayosef כתב:לא אומר שרע אבל אישית מניסיון אני מעדיף מוצרים של חברת ASUS ואחריה של GIGABYTE שזה נוגע לאמינות ואיכות המוצר.pixies כתב:ימים עד שבועות...
אגב, מה רע ב-Sapphire? נחשבת יצרנית טובה מאוד לכרטיסי מסך....
מקווה שלא יקח יותר מדי זמן....
תודה...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5888
- נתן תודות: 447 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
טוב עכשיו שראיתי שבסניף KSP שני מטר מהבית שלי כבר יש אותו...והסוף שבוע הולך להיות משעמם בגלל מזג האוויר...Netstat כתב:אני אישית קצת מאוכזב מASUS עם הASUS 4350 שלהם וכמו שPIXIES כתב הכרטיסים של Sapphire נחשבים לכרטיסים מאוד איכותיים ,ואם אני לא טועה אני חושב שהחברה היא חברת בת ,או שותפה גדולה מאוד של ATI .Shayosef כתב:לא אומר שרע אבל אישית מניסיון אני מעדיף מוצרים של חברת ASUS ואחריה של GIGABYTE שזה נוגע לאמינות ואיכות המוצר.pixies כתב:ימים עד שבועות...
תודה......
pixies ואתה שכנעתם אותי
שי
אשפר להגיד קוללללוShayosef כתב:טוב עכשיו שראיתי שבסניף KSP שני מטר מהבית שלי כבר יש אותו...והסוף שבוע הולך להיות משעמם בגלל מזג האוויר...Netstat כתב:אני אישית קצת מאוכזב מASUS עם הASUS 4350 שלהם וכמו שPIXIES כתב הכרטיסים של Sapphire נחשבים לכרטיסים מאוד איכותיים ,ואם אני לא טועה אני חושב שהחברה היא חברת בת ,או שותפה גדולה מאוד של ATI .Shayosef כתב:לא אומר שרע אבל אישית מניסיון אני מעדיף מוצרים של חברת ASUS ואחריה של GIGABYTE שזה נוגע לאמינות ואיכות המוצר.pixies כתב:ימים עד שבועות...
תודה......יאללה נקנה
pixies ואתה שכנעתם אותי...
- eranshapiro
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: רדוגמא לרסיברים
תודהpixies כתב:ה-307 לא מפענח כלום מה-HDMI, גם לא LPCM 7.1.eranshapiro כתב:למשל אונקיו 307 ו 507pixies כתב:תן דוגמאות לדגמים של רסיברים שהשתמשו במושגים האלה, ואני אבדוק. אני לא בטוח ב-100% לגבי המושגים עצמם.......
ה-507, לעומת זאת, מפענח הכל כולל DTS-HD ו-True-HD....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
כבר בארץpixies כתב:הכרטיס הזה של Sapphire המבוסס על HD 5450 כבר ניתן לרכישה בארץ ומחירו נכון להיום 320 ש"ח:
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=316
שימו לב שזוהי גירסה של 1GB. יש ל-Sapphire גם גירסאות זולות של 512MB אבל לא ברור אם הן ייובאו לארץ.
...
- Huber
- חבר במועדון HT

מניסיון, לספיר יש אחוז החזרות הכי קטן משלושת המותגים שציינת. ספיר כיום היא היצרן מספר אחד לכרטיסי ATI. בדור הנוכחי ATI אימצו את עיקרון ה VAPOR-X שהמציאה ספיר כסטנדרט לכרטיסי ה 5870/5890.Shayosef כתב:אישית אני מחכה לדגמי ה 5450 מ ASUS או GIGABYTE.pixies כתב:גם אני בתהליכי שדרוג, עצבני במיוחד - רסיבר + רמקולים + מסך.
ל-HTPC שלי שהוא מבוסס 690G ומעבד +AMD 4200 פשוט אוסיף HD 5450....
האם יש לך מושג מתי הם מגיעים לארץ ?...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אז עכשיו אחרי שיש כרטיסים שמוציאים את הפורמטים החדשים
כ BIT STREAM ועוליםכ 300 ש"ח,
למה בעצם צריך את ה ASUS SLIM שעולה כפול??
כ BIT STREAM ועוליםכ 300 ש"ח,
למה בעצם צריך את ה ASUS SLIM שעולה כפול??
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
זה יכול להיות פתרון עבור מחשבים ממש ישנים שיש להם חריץ AGP, כי גירסת ה-SLIM היא PCI רגיל (לא PCI-E).
כלכלי? כנראה שלא...
כלכלי? כנראה שלא...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה כבר בארץ, הגירסות של 512MB DDR2?Huber כתב:כבר בארץpixies כתב:הכרטיס הזה של Sapphire המבוסס על HD 5450 כבר ניתן לרכישה בארץ ומחירו נכון להיום 320 ש"ח:
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=316
שימו לב שזוהי גירסה של 1GB. יש ל-Sapphire גם גירסאות זולות של 512MB אבל לא ברור אם הן ייובאו לארץ.
......
- Huber
- חבר במועדון HT

-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מצאתי... אני רואה שבאמת טיפה יותר זול - 280 ש"ח. יפה מאוד. נקווה למחירים אפילו יותר זולים בהמשך.
אגב, יש גם הצלחה מלאה בניגון פורמטים חדשים במחשב מבוסס ה-Clarkdale של חיים.
אגב, יש גם הצלחה מלאה בניגון פורמטים חדשים במחשב מבוסס ה-Clarkdale של חיים.
- Huber
- חבר במועדון HT

מברוק - היה לי מוזר שהקלרקדייל לא תומך אחרי שכל האתרים המוכרים אמרו שזה עובד היטב 
איך פתרתם את הבעייה/מה הייתה הבעייה?
איך פתרתם את הבעייה/מה הייתה הבעייה?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אפשר לינק בבקשה?pixies כתב:מצאתי... אני רואה שבאמת טיפה יותר זול - 280 ש"ח. יפה מאוד. נקווה למחירים אפילו יותר זולים בהמשך.
אגב, יש גם הצלחה מלאה בניגון פורמטים חדשים במחשב מבוסס ה-Clarkdale של חיים....
(אמרתי לעצמי שברגע שזה יירד מ 300 אני קונה