ח״ח לאורי לרנר על יצוג האתר בערוץ 10
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
אפשר לראות כאן:
http://news.nana10.co.il/Category/?CategoryID=300583
דקה 25:30 משהו בסגנון (אם תצליחו לעצור באיזור הזמן הזה)
RESPECT
http://news.nana10.co.il/Category/?CategoryID=300583
דקה 25:30 משהו בסגנון (אם תצליחו לעצור באיזור הזמן הזה)
RESPECT
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
דווקא בריאיון איתי כן דיברנו על זה...eriK1 כתב:נו ולא הזכירו בכלל בכתבה שום דבר שקשור לתיעדוף והגבלת רוחב פס וכל הקומבינות שהם עושים
אני דורש כתבה נוספת! חח...
לדעתי הם לא יכולים להציג שום דבר שאין להם הוכחה מפורשת אליו - אחרת זו לשון הרע / הוצאת דיבה.
כל מה שהם יכולים להראות זה האיטיות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אורי - קודם כל, כל הכבוד.uriler כתב:הכתבה לא עלתה לאתר - עלו רק האייטמים שהיו לפניה (כולל כרטיסי החינם ליד נוקיהו)....
בכתבה נטוויז'ן מסרו כי הם פנו באופן אישי למשתתפים בכתבה ולמתלוננים למיניהם,
מעניין אותי לדעת האם נטוויז'ן פנו אלייך והציעו לך משהו אטרקטיבי (תיעדוף, עסקי?), אולי הוזלה של התשלום?
תודה,
ושוב כל הכבוד.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
mrgadgets,
אני אומנם לקוח של נטוויז'ן (ואחד הותיקים, אני חושב שמשהו כמו 12 שנים), אבל כרגע אני לא משתמש בחיבור שלהם (אני סטודנט לתואר שני והאוניברסיטה היא ה ISP שלי, מה שמעניק לי מהירות גבוהה, אמינות ויותר חשוב - גישה למאגרי מידע בצורה חופשית).
סביר להניח שגם אם היו מציעים לי הייתי מסרב מטעמי גילוי נאות.
אורי
אני אומנם לקוח של נטוויז'ן (ואחד הותיקים, אני חושב שמשהו כמו 12 שנים), אבל כרגע אני לא משתמש בחיבור שלהם (אני סטודנט לתואר שני והאוניברסיטה היא ה ISP שלי, מה שמעניק לי מהירות גבוהה, אמינות ויותר חשוב - גישה למאגרי מידע בצורה חופשית).
אורי
הקלטתי את כל המהדורה, אני אחתוך את האייטם הנ"ל ואעלה אותו.oferlaor כתב:הייתי יכול להקליט אם מישהו שאני לא אגיד את שמו היה מחזיר את אמצעי ההקלטה שלי (אההם אההם).
אגב,
מתברר שגם רונן מכוחותינו - כך שבעצם די השתלטנו על המהדורה
כל הכבוד לרונן - עבודה מצויינת.
אכן, הציטוטים מהפורום היו גולת הכותרת... אבקש מאנשי ערוץ 10 לשלוח לי אולי העתק של זה....
You are never fully dressed without a smile
עדכון - תקלה טכנית לא צפויה דפקה את ההקלטה הנ"ל. ניסיתי לבצע שיחזורים כאלה ואחרים עד עכשיו, אבל נשברתי.Shed כתב:הקלטתי את כל המהדורה, אני אחתוך את האייטם הנ"ל ואעלה אותו.oferlaor כתב:הייתי יכול להקליט אם מישהו שאני לא אגיד את שמו היה מחזיר את אמצעי ההקלטה שלי (אההם אההם).
אגב,
אכן, הציטוטים מהפורום היו גולת הכותרת... אבקש מאנשי ערוץ 10 לשלוח לי אולי העתק של זה.......
sorry.
You are never fully dressed without a smile
סתם לידע כללי,uriler כתב:mrgadgets,
אורי...
אתה זה שדיבר עם הנציג בהקלטה? כל הכבוד על האסרטיביות למי שדיבר.
גם אני לקוח וותיק של נטוויז'ן (10 שנים) ואף פעם לא חוויתי תקלות כאלו לפני שנה הייתה תקרית כזו אבל זה הסתדר.
אם אני לא טועה הISP של האוניברסיטה הוא מחב"א והם פשוט מעולים (מניסיון) האינטרנט מהיר שם מאוד יש להם תשתית ישירה והם לא משתמשים בIIX.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3542
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 407 פעמים
- קיבל תודות: 349 פעמים
- יצירת קשר:
כל הכבוד לאורי ולרונןoferlaor כתב:הייתי יכול להקליט אם מישהו שאני לא אגיד את שמו היה מחזיר את אמצעי ההקלטה שלי (אההם אההם).
אגב,
אכן, הציטוטים מהפורום היו גולת הכותרת... אבקש מאנשי ערוץ 10 לשלוח לי אולי העתק של זה....
בפעם הבאה נא לשלוח לעופר, זיו, מרטין,חיים התראה, אפשר גם לעדכן אותי בפרטי ואני אדאג להקליט
מראש ולהעלות לYOUTUBE דרך החשבון הפרטי http://www.youtube.com/arierotman.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים