מזדהה בצורה מאוד מדויקת עם האמריה שלך !riji כתב:כמשתמש בנספרסו שכל המכרים שלו משתמשים בדגמים כאלה ואחרים של נספרסו וכבעל יכולת להשוואה למכונות אחרות מסוגים שונים אני לא חושב שהקפה של נספרסו נופל בקלות מול כל מכונה. כן הצלחתי למצוא קפה טוב יותר מנספרסו אבל זה היה קשה ולאחר שמתרגלים לנספרסו ובמיוחד כשאוהבים את המגוון אני חושב שזו עסקה טובה ביותר רק החסרון שאין את הכיף של ההתעסקות עם הקפה והיכולת ליצור תערובות אישיות, תלוי למתי רוצים את הקפה וכמה זמן יש להתעסק איתו. ודרך אגב מישהו פה ציין שנספרסו מרגיש לו כמו קרטון... נשמע לי מוזר אבל אני מוכן לבוא לטעימות של משהו אחר שאינו קרטוני כדי ללמוד על טעמים חדשים....
קפה - קפסולות או מכונת אספרסו...
קפה טרי דורש טחינה עבה יותר לעומת קפה ישן. אולי הכיול נעשה על קפה טרי, שזה הגיוני, אבל הזמן עובר ועובי הטחינה נשמר. מיכלי הפולים הללו בדר"כ לא אטומים לחלוטין, ולכן הקפה גם מתיישן די מהר.hosq כתב:הידעת? ברוב המכונות האוטומטיות יש מגביר קרמה
ועדיין המטחנות מכויילות על גס מידי. נשגב מבינתי.
אחת התרומות של מגבירי הקרמה זה בקרה על זמן חליטה עם פחות תלות בעובי הקפה. בחליטה של כ 30 שניות, גם מקפה קצת ישן או טחון גס מקבלים טעם נסבל. מדוע זה לא כך ברוב המכונות האוטומטיות בהן נתקלתי - לא מבין. מלבד שתיים, לקפה תמיד היה טעם רע....