FireFox 3.6 יוצא לדרך
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
IE Tab הוא discontinued.Catskinner כתב:אצלי הכל עובד מלבד IETaberezsolan כתב:מה עם התמיכה ב ADD-ONS קיימים? מצליח להסתדר איתם?......
במקומו - הורד את Coral IE Tab. אותו דבר בדיוק מבחינת פונקציונליות, ונתמך קדימה.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10909
אפשר גם לגרום ל- IT Tab עצמו לעבוד עם 3.6, אבל לדעתי פשוט יותר להתקין את Coral ולהעיף את IT Tab.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מה אני אגיד לכם? זוועה.
איכשהו שוב נפלתי בפח של "שדרוג גרסה" לFF. נתתי לו לעדכן את עצמו, הפעלתי מחדש, ומשהו דפוק לגמרי בתצוגה. יש לי WIN7, בשביל הנוחות של שימוש בHTPC גם כמחשב הגדלתי קצת את הפונטים ישירות מתוך הControl Panel. ב3.5 עבד יופי, ב3.6 כנראה שהוא לא מתייחס לזה כמו שצריך, אז הכל נראה מכווץ. הפעם אני לא טורח. הורדתי את 3.5 שוב, היום בערב אני מסיר את ה3.6 ומתקין 3.5. יכול מאוד להיות שחפירה ופשפוש בהגדרות יתנו פתרון, אבל אין לי כבר כוח לזה, בשביל השימוש המינימלי שלי בדפדפן.
איכשהו שוב נפלתי בפח של "שדרוג גרסה" לFF. נתתי לו לעדכן את עצמו, הפעלתי מחדש, ומשהו דפוק לגמרי בתצוגה. יש לי WIN7, בשביל הנוחות של שימוש בHTPC גם כמחשב הגדלתי קצת את הפונטים ישירות מתוך הControl Panel. ב3.5 עבד יופי, ב3.6 כנראה שהוא לא מתייחס לזה כמו שצריך, אז הכל נראה מכווץ. הפעם אני לא טורח. הורדתי את 3.5 שוב, היום בערב אני מסיר את ה3.6 ומתקין 3.5. יכול מאוד להיות שחפירה ופשפוש בהגדרות יתנו פתרון, אבל אין לי כבר כוח לזה, בשביל השימוש המינימלי שלי בדפדפן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
תופעה משונה שיש לי רק ב-FF ורק ב-WINDOWS 7.
כשאני מחפש בגוגל, הסטייל של העמוד משונה. איזור החיפוש גדול משמעותית מהטקסט של התוצאות.
למישהו רעיונות?
כשאני מחפש בגוגל, הסטייל של העמוד משונה. איזור החיפוש גדול משמעותית מהטקסט של התוצאות.
למישהו רעיונות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
כפי שאתה יכול לראות, לי אין את הבעיה הזו. אולי זה קשור ל theme שבו אתה משתמש? אני משתמש ב NOIA Extreme כבר הרבה שנים.
-
- Google Search.jpg
- (60.37 KiB) הורד 2313 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
הוא אומנם עובד אבל לפחות אצלי אי אפשר להשתמש ב Oultoolk Web Access איתו אלא רק בגרסת ה Light של OWA מה שמלכתחילה אפשר ב FF כפי שהוא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.