תגובות למאמר: יורוקום מציגה את הדור הבא של מסכי פלזמה 3D FULL HD - ה-50VT20
אחרי ניסיון קצר של כמה דקות צפיה במסך בהשקה אפשר להגיד שיש שינוי משמעותי בין המשקפים בבתי הקולנוע השונים,
אין את התחושה ״הכבדה״ על הראש והעיניים,
יש מין תחושה קלילה כזאת ולא מעייפת... מעניין איך חבר׳ה עם משקפיים אופטיות מרגישים יחד עם משקפי תלת מימד...
אין את התחושה ״הכבדה״ על הראש והעיניים,
יש מין תחושה קלילה כזאת ולא מעייפת... מעניין איך חבר׳ה עם משקפיים אופטיות מרגישים יחד עם משקפי תלת מימד...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לגבי ה-G20, אני בטוח שזה יגיע, אבל לא ברור אם זה יגיע ביחד עם המסכים הספציפיים הללו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

כתבה על תלת מימד בערוץ 2 -
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... 721004.htm
52:30 דקות לתוך המהדורה
http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... 721004.htm
52:30 דקות לתוך המהדורה
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בתור "חבר'ה עם משקפיים" - המשקפיים באמת קלות (במיוחד יחסית למשקפיים של סינמה סיטי הכבדות מאוד) אבל הצפייה מעייפת את העיניים (לפחות אצלי). אולי לא נועדתי לצפות ב-3D (חשבון הבנק שלי יהיה מאושר)hunter22 כתב:מעניין איך חבר׳ה עם משקפיים אופטיות מרגישים יחד עם משקפי תלת מימד......
-
oferlaor
- מנהל

bg1987
כל יצרן משתמש בתקן משלו בכדי למשוך אותך לשדרג מסכים ולשמור את ההשקעה שלך במשקפיים.
מצד שני, מדובר על טכנולוגיה סופר פשוטה להעתיק. סביר מאוד להניח שתוך זמן מאוד קצר ניתן יהיה להזמין באיביי משקפיים תואמי פנסוניק/סמסונג/סוני וכו'.
הם בוודאי לא יהיו איכותיים כמו משקפיים מקוריים (בכ"ז, מדובר בפיתוח של REAL-D). בנוסף, אני מעריך שהמחירים יצנחו מהר מאוד. אין שום הצדקה כלכלית ל-150 דולר לזוג מעבר לעובדה שאין עדיין תחרות אמיתית בתחום (אני מעריך שתוך שנה שנתיים המחיר לא יעבור את ה-20 דולר).
כל יצרן משתמש בתקן משלו בכדי למשוך אותך לשדרג מסכים ולשמור את ההשקעה שלך במשקפיים.
מצד שני, מדובר על טכנולוגיה סופר פשוטה להעתיק. סביר מאוד להניח שתוך זמן מאוד קצר ניתן יהיה להזמין באיביי משקפיים תואמי פנסוניק/סמסונג/סוני וכו'.
הם בוודאי לא יהיו איכותיים כמו משקפיים מקוריים (בכ"ז, מדובר בפיתוח של REAL-D). בנוסף, אני מעריך שהמחירים יצנחו מהר מאוד. אין שום הצדקה כלכלית ל-150 דולר לזוג מעבר לעובדה שאין עדיין תחרות אמיתית בתחום (אני מעריך שתוך שנה שנתיים המחיר לא יעבור את ה-20 דולר).
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
יעלם - יהפך לאופציה שתהיה ברקע עבור כמה המשוגעים לדבר. משהו בנוסח SACDMartinHSabag כתב:בוא נתערב שלא.danlior כתב:לדעתי 3D ביתי זה HYPE שיעלם...
תן מדדים אובייקטיבים ל"יעלם"....
נכון, לא מיושר עם התיאור שתמצא במילון למונח "יעלם" אך לכך היתה כוונתי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
מצטער, ככה אי אפשר להתעלם.
תגדיר הצלחה/כישלון לפי כמות מכירות של מסכים כאלו בשנה או כל מדד מדיד.
פנסוניק, למשל, שמה לה כיעד ל-2010 למכור מיליון מסכי תלת מימד ו-68 מיליון מסכים ב-2018 (הגרפים נמצאים באלבום התמונות). מבחינתה זו הצלחה.
האם אתה חושב שזה לא ייקרה?
תגדיר הצלחה/כישלון לפי כמות מכירות של מסכים כאלו בשנה או כל מדד מדיד.
פנסוניק, למשל, שמה לה כיעד ל-2010 למכור מיליון מסכי תלת מימד ו-68 מיליון מסכים ב-2018 (הגרפים נמצאים באלבום התמונות). מבחינתה זו הצלחה.
האם אתה חושב שזה לא ייקרה?
-
oferlaor
- מנהל

אין ספק שיקח לזה כמה שנים טובות להיכנס.
האומדן להצלחה זה כמות התוכן ונראה לי שהפוש הרציני יגיע ב׳ 2011 ובעיקר ב׳ 2012
הזרזים הגדולים יהיו במשחקים (ps3), אחרי זה בשידורי ספורט ולבסוף ככל הנראה פורנו.
האומדן להצלחה זה כמות התוכן ונראה לי שהפוש הרציני יגיע ב׳ 2011 ובעיקר ב׳ 2012
הזרזים הגדולים יהיו במשחקים (ps3), אחרי זה בשידורי ספורט ולבסוף ככל הנראה פורנו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
אני חושב שאם באמת ישדרו את המונדיאל הקרוב ב3D - זה כבר יעיף את הסיפור קדימה...
במקביל כמו שעופר אמר - השדרוג של הPS3 לתמיכה ב3D יחד או ללא תוסף זיהוי התנועה יקדם את העניין.
חוץ מזה - זה דיי פשוט - כמו שהסבירו לנו אתמול - המטרה בשלב זה היא לא שכל היום תשב מול המסך עם משקפיים - וככל הנראה גם לא יהיה מספיק תוכן בשביל זה - הרעיון הוא כשיש איזה שידור ספורט/סרט בתלת מימד - תשים את המשקפיים.
אין שום סיכוי שזה ייעלם - אני רק חושב כמה פעמים בשידורי כדורגל אתה רואה את הכדור נבעט בכיוון השער וזה נראה לך שזה קרוב - כשלמעשה בשידור החוזר אתה רואה שזה רחוק מאוד...
עופר - לא הבנתי - איך נוכל לראות בתלת מימד מעמדת השופט - הרי לא תשב מצלמה על השופט. כנ"ל גם ממעוף הציפור - אני משער שבפוטבול אין יותר מידיי מצלמות מעל המגרש בגובה נמוך.
במקביל כמו שעופר אמר - השדרוג של הPS3 לתמיכה ב3D יחד או ללא תוסף זיהוי התנועה יקדם את העניין.
חוץ מזה - זה דיי פשוט - כמו שהסבירו לנו אתמול - המטרה בשלב זה היא לא שכל היום תשב מול המסך עם משקפיים - וככל הנראה גם לא יהיה מספיק תוכן בשביל זה - הרעיון הוא כשיש איזה שידור ספורט/סרט בתלת מימד - תשים את המשקפיים.
אין שום סיכוי שזה ייעלם - אני רק חושב כמה פעמים בשידורי כדורגל אתה רואה את הכדור נבעט בכיוון השער וזה נראה לך שזה קרוב - כשלמעשה בשידור החוזר אתה רואה שזה רחוק מאוד...
עופר - לא הבנתי - איך נוכל לראות בתלת מימד מעמדת השופט - הרי לא תשב מצלמה על השופט. כנ"ל גם ממעוף הציפור - אני משער שבפוטבול אין יותר מידיי מצלמות מעל המגרש בגובה נמוך.
-
oferlaor
- מנהל

איתי,
מה שעושים בפוטבול זה בד"כ 2-3 מצלמות שתלויות מעל המגרש עם כבל. המצלמה פשוט מסוגלת למשוך את הכבל בציר שמעניין אותה וכך היא יכולה לנוע לאורך המגרש, ראש מסתובב (ZPT) מאפשר לה בעצם להגיע לכל מקום במגרש.
כיום זה פחות בשימוש בכדורגל, אבל זה מוסיף המון לחווית המשחק וכמעט לא מפריע לצופים של המשחק עצמו.
מה שעושים בפוטבול זה בד"כ 2-3 מצלמות שתלויות מעל המגרש עם כבל. המצלמה פשוט מסוגלת למשוך את הכבל בציר שמעניין אותה וכך היא יכולה לנוע לאורך המגרש, ראש מסתובב (ZPT) מאפשר לה בעצם להגיע לכל מקום במגרש.
כיום זה פחות בשימוש בכדורגל, אבל זה מוסיף המון לחווית המשחק וכמעט לא מפריע לצופים של המשחק עצמו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים