צור צור,תן התראה מראש והכל יסודר.קרמריקה כתב:חג שמח לכולם! יוסי, אצור עמך קשר בקרוב בנוגע לירוק......
חג שמח לכל חברי הפורום.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
חג שמיח לכווווולם!!!!!
התחלנו עם הבורמלוס שזה הג'וב שלי, והמשנו בקפה...שזה גם הג'וב שלי. אז הקילוגרמים באים, אבל עוד 7 ימים זה נגמר. סתאאאם, נהנה מכל רגע.

אדי
אדי
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
חג שמח לכולם.
הסדר היה אצל הורי, מה שאומר קפה דריפ, אבל עם קפה טחון טרי ממטחנת גאג'יה MM שקניתי להם מתנה לפני כשנה. המטחנה הזו, אגב, בסדר גמור לדריפ - אבל לא להתקרב אליה לצורך אספרסו!
ניסיתי את המוקה-ג'אווה ה"מפורסם" (ראה שרשור בפורום קליה). ובכן, אכן מדובר בתזכורת ראויה לקפה דריפ מוקה-ג'אווה האמריקאי - לחובבי הז'אנר. אני באופן אישי חוזר לתערובות אספרסו, שגם בדריפ מוכיחות את עצמן יותר.
הסדר היה אצל הורי, מה שאומר קפה דריפ, אבל עם קפה טחון טרי ממטחנת גאג'יה MM שקניתי להם מתנה לפני כשנה. המטחנה הזו, אגב, בסדר גמור לדריפ - אבל לא להתקרב אליה לצורך אספרסו!
ניסיתי את המוקה-ג'אווה ה"מפורסם" (ראה שרשור בפורום קליה). ובכן, אכן מדובר בתזכורת ראויה לקפה דריפ מוקה-ג'אווה האמריקאי - לחובבי הז'אנר. אני באופן אישי חוזר לתערובות אספרסו, שגם בדריפ מוכיחות את עצמן יותר.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
דרך אגב יונתן, קראתי שלתערובת המפורסמת יש להשתמש בשני שליש ג'אווה ושליש ימן מוקה ולא 50/50 ...joncafe כתב:ניסיתי את המוקה-ג'אווה ה"מפורסם" (ראה שרשור בפורום קליה). ובכן, אכן מדובר בתזכורת ראויה לקפה דריפ מוקה-ג'אווה האמריקאי - לחובבי הז'אנר. אני באופן אישי חוזר לתערובות אספרסו, שגם בדריפ מוכיחות את עצמן יותר....
קח לינק (קרא בתערובות לפילטר):
http://www.roaste.com/CafeRoaste/Coffee ... eeBlending