גם הרגיל
מבחינתי האייס של ארומה הוא סוג של מוצר "ישראלי" פרובנציאלי כלומר משהו מגעיל שהרבה אנשים ששתו אותו בלבד התרגלו לטעמו
האייס של ארקפה הוא ממש מדהים אבל מאז שהבנתי שבכל כוס מתחבאות להן כ 600 קלוריות (פסיכי לגמרי) אני לא נוגע בזה יותר
היתה לאשתי תקופה שהיא היתה בדיאטה (זה כמו להגיד "היתה לאשתי תקופה שהיא נשמה" ) וכמעט כל יום היא שתתה אייסקפה. ואז היא גילתה את הנתון הנ"ל... אלו היו ימים קשים
האלטרנטיבה השפויה היא לקנות בלנדר ב-700 שקל (תגידו לי תתחדש).
עכשיו המתכון והרכיבים בידיים שלך... אני בעד שוט אספרסו בודד + חלב + קרח. אבל אם אשתי ביקשה אז כבר להתפנק עם תוספת של סקופ גלידת וניל איטלקי וקצת סירופ מייפל.
מאור_בר כתב:האלטרנטיבה השפויה היא לקנות בלנדר ב-700 שקל (תגידו לי תתחדש).
עכשיו המתכון והרכיבים בידיים שלך... אני בעד שוט אספרסו בודד + חלב + קרח. אבל אם אשתי ביקשה אז כבר להתפנק עם תוספת של סקופ גלידת וניל איטלקי וקצת סירופ מייפל.
...
בדיוק! רק שים לב לדבר הבא: כתוש קודם את הקרח והאספרסו בלי חלב, ותוסיף את החלב לקראת הסוף. כתישת קרח לוקחת זמן, וערבול יתר של חלב מביא לתוצאות לא רצויות.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
שנית - דווקא אני ממליץ לעשות בדיוק הפוך מההמלצה של יונתן.
דווקא מהנסיון שלי, כתישה של קרח ביחד עם החלב מביאה לשני דברים נהדרים:
1. הקרח נכתש הרבה יותר מהר וחלק, כי יש נוזל שעוזר לו להסתובב בכד
2. החלב מוקצף והופך להיות קרמי ואוורירי
אני יכול לומר לך שכשאני עושה אייס קפה בבית, אנשים לא מאמינים שאין בכלל גלידה בפנים. זה יוצא כ"כ סמיך ומדהים, שזה מרגיש בדיוק כמו הדבר האמיתי, אלא שיש רק חלב בפנים. הסוד הוא הקצפה ארוכה של החלב, תוך שמירה על פתח אוורור פתוח - כך שיכנס אויר לתוך הכד ויאוורר את החלב.
דבוטאנט כתב:סטארבאקס היו פה ועפו בבושת פנים - עלינו אי אפשר לעבוד עם קפה גרוע ושיווק אגרסיבי.
ארומה לוקחת את סטארסאקס בהליכה בכל פרמטר (עם השעועית...).
דבוטאנט כתב:סטארבאקס היו פה ועפו בבושת פנים - עלינו אי אפשר לעבוד עם קפה גרוע ושיווק אגרסיבי.
...
סטארבאקס באמת לא היה משהו, אבל הדבר היחיד שהארומה לוקחת בהליכה זה אולי את "קפה הנשיא" שהיה בצבא
הקפה של סטארבקס לדעתי ולדעת רבים פחות טוב משמעותית מכל רשת ישראלית. עם כל אהבתנו לרשתות אמריקאיות, היא נחלה פה כישלון חרוץ, ובצדק גמור. גם אלו מהאמריקאים שמבינים קצת עניין, מודעים לכך ומכנים אותה charbucks לאור הקפה השרוף שלהם...
יש רשתות סבירות באמריקה, אחת מהן אפילו פעילה בארץ, סטארבקס היא ממש לא אחת מהן. הם מומחים בשיווק, לא בקפה.
קרמריקה כתב:הקפה של סטארבקס לדעתי ולדעת רבים פחות טוב משמעותית מכל רשת ישראלית. עם כל אהבתנו לרשתות אמריקאיות, היא נחלה פה כישלון חרוץ, ובצדק גמור. גם אלו מהאמריקאים שמבינים קצת עניין, מודעים לכך ומכנים אותה charbucks לאור הקפה השרוף שלהם...
יש רשתות סבירות באמריקה, אחת מהן אפילו פעילה בארץ, סטארבקס היא ממש לא אחת מהן. הם מומחים בשיווק, לא בקפה.
...
הבעיה של סטארבאקס היא,שהם קלעו לטעם האמריקאי,ועם הטעם הזה ניסו לכבוש את השוק הישראלי,דבר שמסתבר כטעות.
כאשר הם ישנו את הטעם-יותר נכון את הקליה,כי סך הכל אין לי ספק שהם משתמשים בזנים טובים,הם יכנסו לשוק הישראלי,ובגדול.