על הקשר בין מכונות קפה ומכוניות [פוצל]
אחרי שהיה לי רובוטי, רציף ואוטומטי אני אומר - רק מאזדה 3 מליסינג...דבוטאנט כתב:אחרי שהיה לי גיר רובוטי ואוטומטי אני אומר - רק ידני!...
גם רכב ספורט, גם רכב שטח!
למי שיודע להעריך איכויות ספורטיביות, המאזדה 3 הקודמת מספקת את הסחורה - תיבה עצבנית, מנוע שמח והגה ושלדה שאוהבים לדבר. כמובן שרצוי שלא אתה תשלם את חשבון התיקונים ...
תכלס, אם יש רכב שלא מתאים לישראלים, זו המאזדה 3. עצבני, צפוף, מעיק בנסיעות ארוכות, נמוך מידי. קטע קטע.
את האודי הרציפה הייתי משווה לקוויקמיל האוטומטית...האוטומטית הכי טובה עד הביקור בצ'מפיון ("אחינו, הרצועה טיטניום, לא משפץ ביז'ו! מחליף! רק תשאיר אצל הפקידה את מספר החשבון לעיקול ")
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קצת מוגזם להלל מאזדה 3 - לא? אנשים לא מדברים ככה על הפורשה שלהם...
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 04/05/2010 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מאזדה 3 בעיקר עושה רעש...
HOSQ תביא את הפחנוע שלך מול היונדאי סטיישן שלי ובכל כביש מפותל אני אחכה לך בסוף משועמם.
זה הגאג'יה של המכוניות.
HOSQ תביא את הפחנוע שלך מול היונדאי סטיישן שלי ובכל כביש מפותל אני אחכה לך בסוף משועמם.
זה הגאג'יה של המכוניות.
כן כן חברים כל מילה מיותרת... ואפילו כבר כתבתי את זה בעצמי בחלק שמסביר למה הרכב לא מתאים לישראלים, לא בקטע של התנשאות...בעצם כן
רכב עם מפרט אירופאי לטוב ולרע, אבל נעזוב את זה
עופר, גם בקו ישר ועם הדגם הקומפקטי אתה לא תיקח אותי, בדוק (פנה למילון בערך "סוס קוריאני" ותבין למה), ועל אחת כמה בכביש מפותל (כביש מפותל? יונדאי? תבדוק טוב מה הכניסו לך לגונדי
)
חחח...נשמע לי כמו מבחן השוואתי
רכב עם מפרט אירופאי לטוב ולרע, אבל נעזוב את זה
עופר, גם בקו ישר ועם הדגם הקומפקטי אתה לא תיקח אותי, בדוק (פנה למילון בערך "סוס קוריאני" ותבין למה), ועל אחת כמה בכביש מפותל (כביש מפותל? יונדאי? תבדוק טוב מה הכניסו לך לגונדי
חחח...נשמע לי כמו מבחן השוואתי
what's next?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מתחיל להיות פה מעניין ... עידו זה כולה מאזדה 3 לא איזה פרארי 599. גם אם תעקוף את עופר זה יהיה מקסימום לשבריר שניה בתאוצות ביניים ובסופו של דבר ליונדאי (אם זה I30) יש קצת יותר כוח סוס מה 105 של ה 3 וזה נאמר אפילו שיש במאזדה "שעונים ספורטיביים"
חוץ מזה מה אתם מתווכחים קיק דאון אחד אצל מוטי והוא עוקף את שניכם ...
חוץ מזה מה אתם מתווכחים קיק דאון אחד אצל מוטי והוא עוקף את שניכם ...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

HOSQ אני מכיר פרחחים חזירי גזים כמוך - פעם אחרונה שהייתי במסלולים הורדתי חצי שנייה בג'ימקנה מהמדריך (טוב הוא הפיל קונוס ונענש בשנייה) אז אל תתהלל יא חוגר.
יאללה מפגש קפה הבא במסלול קארטינג - נבדוק מההשפעה של אספרסו בודד מול כפול על זמני הקפה...
יאללה מפגש קפה הבא במסלול קארטינג - נבדוק מההשפעה של אספרסו בודד מול כפול על זמני הקפה...
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 04/05/2010 15:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
קיבלתי את ההזמנה ... ואני דווקא נוסע בסיטרואן C4 אז אי אפשר לכנות אותי "חזיר גזים" כי גם אם אלחץ על הגז התיבה האוטומטית המזורגגת AL4 תסרס הכול גם ככה.
אהה ועוד דבר, תחשבו מה יקרה אם נשתה אספרסו 100% רובוסטה ...
אהה ועוד דבר, תחשבו מה יקרה אם נשתה אספרסו 100% רובוסטה ...