IFA 2010: טבלט האנדרואיד של סמסונג
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ה Tab הינו אחד המכשירים שאני חם עליהם כבר זמן מה בשל אופי השימוש שלי במכשיר (או לפחות מה שאני מחפש בטלפון הבא שלי). אני רק חושש מהגודל שלו, צריך להתנסות איתו קצת טרם רכישה.
קבלו וידאו המציג את יכולת המשחק עם הטאב המרשים הזה (המכשיר מכיל GPU איכותי של PowerVR SGX540 ):
#at=141
#at=141
הבעייה עם הטאב הזה זה, למי שהגודל הזה מספק אותו, זה בעיקר המחיר
לטעמי פשוט סכום לא הגיוני לטאב 7 אינצ' מריץ אנדרואיד, וזה בעיקר שהשוק הולך בקרוב לקבל ים של מכשירים עם ספק' לא פחות מרשים במחיר הרבה-הרבה יותר תחרותי......לא ייתכן לדוגמה שהטאבלט של טושייבה שיש לו חומרה לא פחות חזקה (מעבד חזק יותר מסוג Nvidia Tegra 2 שתומך בפיענוח 1080p, מכיל מסך גדול ב 3 אינצ' ומכיל גם יציאה מובנית של mini HDMI ולא דורש מתאם לצורך כך) עולה באזור ה 400-500 יורו והאטבלט הזה של סמסונג יעלה 700-800 יורו...לא הגיוני בעליל (במידה והסכומים הם נכונים)
לטעמי פשוט סכום לא הגיוני לטאב 7 אינצ' מריץ אנדרואיד, וזה בעיקר שהשוק הולך בקרוב לקבל ים של מכשירים עם ספק' לא פחות מרשים במחיר הרבה-הרבה יותר תחרותי......לא ייתכן לדוגמה שהטאבלט של טושייבה שיש לו חומרה לא פחות חזקה (מעבד חזק יותר מסוג Nvidia Tegra 2 שתומך בפיענוח 1080p, מכיל מסך גדול ב 3 אינצ' ומכיל גם יציאה מובנית של mini HDMI ולא דורש מתאם לצורך כך) עולה באזור ה 400-500 יורו והאטבלט הזה של סמסונג יעלה 700-800 יורו...לא הגיוני בעליל (במידה והסכומים הם נכונים)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כן, שיחקתי עם כל אחד מהמכשירים שהושקו, חוץ מה-STREAK (לא ראיתי את DELL בתערוכה, לא בטוח שהם בכלל כאן).
על האחרים (ARCHOS, VIEWSONIC ו-עוד) בשרשור נפרד.
על האחרים (ARCHOS, VIEWSONIC ו-עוד) בשרשור נפרד.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אז אחרי המיני סערה שעוררו הדיווחים מגרמניה לגבי התימחור של הטאבלט של סמסונג (להזכירכם דובר על 799 אירו לגרסת ה-32GB , שזה כ-1,000 דולר), יוצאת היום הודעה מאד מרגיעה ומעודדת ב-Wall Street Journal שמצטטת מנהל מוצר בסמסומג (בחור בשם Hankil Yoon) שאומר שהתמחור של המכשיר בארה"ב יהיה בין 200 ל-400 דולר!!! (תלוי בסבסוד של חברת התקשורת, אבל אלו בערך המחירים).
עוד הוא מוסיף ואומר שסמסונג מתכוונת למכור כ-10 מיליון טאבלטים השנה ולתפוס נתח שוק של כ-10% מכלל הטאבלטים.
לדבריו, סמסונג נמצאית במגעים עם כמה ספקים בארה"ב.
עם המחירים הללו, אפשר בהחלט להתחיל לפנטז...
עוד הוא מוסיף ואומר שסמסונג מתכוונת למכור כ-10 מיליון טאבלטים השנה ולתפוס נתח שוק של כ-10% מכלל הטאבלטים.
לדבריו, סמסונג נמצאית במגעים עם כמה ספקים בארה"ב.
עם המחירים הללו, אפשר בהחלט להתחיל לפנטז...
כן אבל השאלה היא האם הסיבסוד הזה יביא גם התחיבות אל מול החברות בארה"ב כי אם כן אז כמובן לא רלוונטי אלינו