IFA 2010: טבלט האנדרואיד של סמסונג

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

ה Tab הינו אחד המכשירים שאני חם עליהם כבר זמן מה בשל אופי השימוש שלי במכשיר (או לפחות מה שאני מחפש בטלפון הבא שלי). אני רק חושש מהגודל שלו, צריך להתנסות איתו קצת טרם רכישה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

קבלו וידאו המציג את יכולת המשחק עם הטאב המרשים הזה (המכשיר מכיל GPU איכותי של PowerVR SGX540 ):
#at=141

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #18 

הבעייה עם הטאב הזה זה, למי שהגודל הזה מספק אותו, זה בעיקר המחיר :!:
לטעמי פשוט סכום לא הגיוני לטאב 7 אינצ' מריץ אנדרואיד, וזה בעיקר שהשוק הולך בקרוב לקבל ים של מכשירים עם ספק' לא פחות מרשים במחיר הרבה-הרבה יותר תחרותי......לא ייתכן לדוגמה שהטאבלט של טושייבה שיש לו חומרה לא פחות חזקה (מעבד חזק יותר מסוג Nvidia Tegra 2 שתומך בפיענוח 1080p, מכיל מסך גדול ב 3 אינצ' ומכיל גם יציאה מובנית של mini HDMI ולא דורש מתאם לצורך כך) עולה באזור ה 400-500 יורו והאטבלט הזה של סמסונג יעלה 700-800 יורו...לא הגיוני בעליל (במידה והסכומים הם נכונים)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

כן, שיחקתי עם כל אחד מהמכשירים שהושקו, חוץ מה-STREAK (לא ראיתי את DELL בתערוכה, לא בטוח שהם בכלל כאן).

על האחרים (ARCHOS, VIEWSONIC ו-עוד) בשרשור נפרד.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

אז אחרי המיני סערה שעוררו הדיווחים מגרמניה לגבי התימחור של הטאבלט של סמסונג (להזכירכם דובר על 799 אירו לגרסת ה-32GB , שזה כ-1,000 דולר), יוצאת היום הודעה מאד מרגיעה ומעודדת ב-Wall Street Journal שמצטטת מנהל מוצר בסמסומג (בחור בשם Hankil Yoon) שאומר שהתמחור של המכשיר בארה"ב יהיה בין 200 ל-400 דולר!!! (תלוי בסבסוד של חברת התקשורת, אבל אלו בערך המחירים).
עוד הוא מוסיף ואומר שסמסונג מתכוונת למכור כ-10 מיליון טאבלטים השנה ולתפוס נתח שוק של כ-10% מכלל הטאבלטים.
לדבריו, סמסונג נמצאית במגעים עם כמה ספקים בארה"ב.

עם המחירים הללו, אפשר בהחלט להתחיל לפנטז...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שרשור שלא נקרא #21 

כן אבל השאלה היא האם הסיבסוד הזה יביא גם התחיבות אל מול החברות בארה"ב כי אם כן אז כמובן לא רלוונטי אלינו

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”