מכונות קפסולות "תואמות" נספרסו?
hosq כתב:מזכיר לי שאיזה מוכר ניסה לשכנע אותי שמילה הם הכי טובים ועובדה - הם נותנים רק שנה אחריות כי "הם לא מתקלקלים אז לא צריך יותר מזה!"
שאלתי אותו אם הוא מקשיב לעצמו לפעמים......
איזה דרך מקורית להתסכל על דברים
זה הרי ידוע שהמכונות של נספרסו מיוצרות ע"י 2-4 יצרנים מוכרים בתחום, הדגמים הפופולאריים והבסיסיים ע"י קרופס ודלונגי ויש דגמים מתקדמים יותר שמיוצרים גם ע"י מילה סימנס ונדמה לי שאולי עוד יצרן מוכר שאני לא זוכר את שמו.
המכונות נמכרות רק ע"י נספרסו או משווקים מטעמה ולא ע"י היצרנים עצמם (ומיוצרות תחת החסות של נספרסו) והעניין הכי מפתיע הינו שבאירופה תמיד מודפס על המכונה שם היצרן ואילו לישראל מגיעים הדגמים ללא שם היצרן בחזית המכונה, אם תבחנו טוב את חוברות ההפעלה של המכונות השונות בד"כ בצילומים של המכונה רואים בחזית מי היצרן אם כי זה מוצנע בהמשך.
המכונות נמכרות רק ע"י נספרסו או משווקים מטעמה ולא ע"י היצרנים עצמם (ומיוצרות תחת החסות של נספרסו) והעניין הכי מפתיע הינו שבאירופה תמיד מודפס על המכונה שם היצרן ואילו לישראל מגיעים הדגמים ללא שם היצרן בחזית המכונה, אם תבחנו טוב את חוברות ההפעלה של המכונות השונות בד"כ בצילומים של המכונה רואים בחזית מי היצרן אם כי זה מוצנע בהמשך.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
NitaiS, תודה על המידע המועיל. כפי שכבר נכתב מתחתי, יש כאן מעט אי דיוקים שנראים פרסומיים מאוד.
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 29/09/2010 9:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ממתי תרמובלוק זה פטנט? 19 באר מתואר פה כמשהו חיובי...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אלכס היקר ולכל השאר אני מתנצל אם תגובתי נראתה פרסומית אך אין זה העניין. אני חובב קפה ודיי חובב מושבע לקפה נספרסו למרות שזה יכול להשתנות מאחר ורק לא מזמן התחלתי להתעניין יותר בתחום ולחקור.
לגביי דף נספרסו בפייסבוק זה נכון שאני פרסמתי דף זה בתור חובב קפה נספרסו ללא קשר לחברה. פרסמתי פעם אחת לאנשים נוספים כמוני שמתעניינים ולא הצפתי את הפורום או כל פורום.
דבר אחרון הוא שחבל שמגיבים ככה על תגובה שבסה"כ באה לעזור, אם טעיתי בחוסר דיוק או פרטים זה יכול לקרות אך בעיקר פרסמתי את מה שאני יודע או חושב שאני יודע ואת דעתי האישית ולא נראה לי בדיוק במקום ללגלג על כך.
פורום אמור לעודד פרסום תגובות ולא לתקוף ולבאס.
חג שמח!
לגביי דף נספרסו בפייסבוק זה נכון שאני פרסמתי דף זה בתור חובב קפה נספרסו ללא קשר לחברה. פרסמתי פעם אחת לאנשים נוספים כמוני שמתעניינים ולא הצפתי את הפורום או כל פורום.
דבר אחרון הוא שחבל שמגיבים ככה על תגובה שבסה"כ באה לעזור, אם טעיתי בחוסר דיוק או פרטים זה יכול לקרות אך בעיקר פרסמתי את מה שאני יודע או חושב שאני יודע ואת דעתי האישית ולא נראה לי בדיוק במקום ללגלג על כך.
פורום אמור לעודד פרסום תגובות ולא לתקוף ולבאס.
חג שמח!
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
NitaiS,
אני מתנצל על הטעות, אבל אני מקווה שאתה מבין שאנחנו מאוד רגישים כאן לפרסום סמוי ופעילות מתחת-לפני-השטח של סוחרים.
ההודעה שלך נראתה כפרסומית באופן קיצוני, היות והיא הציגה את נספרסו כעלית טכנולוגיית הקפה, בצורה קצת קיצונית אל מול האמת המקצועית שאנחנו מכירים.
אף אחד לא התכוון ללגלג, אין לי ספק בכך. יש כאן הרבה אנשים מקצועיים, שישמחו לעזור ולשמוע ולהשמיע הכל ולכל אחד. אבל אי-דיוקים שנראים כפרסומת בוטה, מתקבלים כאן בצורה לא נעימה כ"כ, בגלל הרגישות הגבוהה שלנו לנושאי פרסומיים כאלה.
אני מתנצל על הטעות, אבל אני מקווה שאתה מבין שאנחנו מאוד רגישים כאן לפרסום סמוי ופעילות מתחת-לפני-השטח של סוחרים.
ההודעה שלך נראתה כפרסומית באופן קיצוני, היות והיא הציגה את נספרסו כעלית טכנולוגיית הקפה, בצורה קצת קיצונית אל מול האמת המקצועית שאנחנו מכירים.
אף אחד לא התכוון ללגלג, אין לי ספק בכך. יש כאן הרבה אנשים מקצועיים, שישמחו לעזור ולשמוע ולהשמיע הכל ולכל אחד. אבל אי-דיוקים שנראים כפרסומת בוטה, מתקבלים כאן בצורה לא נעימה כ"כ, בגלל הרגישות הגבוהה שלנו לנושאי פרסומיים כאלה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -