מחפש רכב מנהלים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איך הפלסטיקה שלה? אמינות? איבזור?
על שמירת שווי פחות מטריד אותי (אנחנו מורישים את הרכבים שלנו) אבל חשוב לי שהרכב יהיה אמין לאורך זמן רב. אין לי זמן או סבלנות לתיקונים, מוסכים וקשקושים כאלה.
על שמירת שווי פחות מטריד אותי (אנחנו מורישים את הרכבים שלנו) אבל חשוב לי שהרכב יהיה אמין לאורך זמן רב. אין לי זמן או סבלנות לתיקונים, מוסכים וקשקושים כאלה.
ישקרו האנשים שיגידו כי יש מכוניות עם 0 טיפולים. הסקודות ידועות כמכוניות אמינות וטובות.
מה שכן אני מציע לך תעשה נסיעת מבחן או תלך להתרשם מהסופרב ואני מבטיח לך שתיפול בקסמיה.
כמו שאמרתי עלות מול תועלת.
לי יש סקודה פאביה החדשה ועל אמינותה לא ניתן לערער. אוטו פשוט מדהים. אני מרוצה עד מאוד.
מה שכן אני מציע לך תעשה נסיעת מבחן או תלך להתרשם מהסופרב ואני מבטיח לך שתיפול בקסמיה.
כמו שאמרתי עלות מול תועלת.
לי יש סקודה פאביה החדשה ועל אמינותה לא ניתן לערער. אוטו פשוט מדהים. אני מרוצה עד מאוד.
-
oferlaor
- מנהל

לא פוסל אבל מחפש תשובות לשאלות הללו. נחפש סוכנות באיזור ונבדוק. יש לעובד שלי עכשיו אוקטביה חדשה שקיבל חודש שעבר והוא מרוצה עד הגג.
מה עם סיטרואן C5 החדשה?
לאבא שלי יש את הרכב, והוא פשוט מדהים.
הנוחות שלו לוקחת כל רכב אחר בקטגורייה בלי להניד עפעף.
בנוסף, אם אתה נרתע מהמנוע+גיר, בתחילת שנה הבאה המנוע+גיר מוחלפים ל 1.6T עם 156כ"ס(שBMW פיתחו)+
גיר 6 הילוכים אוטומטי.
כמובן שאחרי שתינעל על כמה רכבים, תעשה נסיעת מבחן על כולם, ותראה מה מתאים לך(רצוי לקחת את שלושת הילדים)
לאבא שלי יש את הרכב, והוא פשוט מדהים.
הנוחות שלו לוקחת כל רכב אחר בקטגורייה בלי להניד עפעף.
בנוסף, אם אתה נרתע מהמנוע+גיר, בתחילת שנה הבאה המנוע+גיר מוחלפים ל 1.6T עם 156כ"ס(שBMW פיתחו)+
גיר 6 הילוכים אוטומטי.
כמובן שאחרי שתינעל על כמה רכבים, תעשה נסיעת מבחן על כולם, ותראה מה מתאים לך(רצוי לקחת את שלושת הילדים)
-
oferlaor
- מנהל

C5 לא בא בחשבון. זה טוב לליסינג קצר טווח (3 שנים) ולא כרכב לאורך זמן.
אני יודע שה-PASSAT עמיד ואמין, הבעיה היא שהמחיר מרתיע ביחס למה שמקבלים
אני יודע שה-PASSAT עמיד ואמין, הבעיה היא שהמחיר מרתיע ביחס למה שמקבלים
אתה יכול לקרוא על אנשים שמאוד מרוצים מהC5 שלהם שהיא בת 6-7.oferlaor כתב:C5 לא בא בחשבון. זה טוב לליסינג קצר טווח (3 שנים) ולא כרכב לאורך זמן.
אני יודע שה-PASSAT עמיד ואמין, הבעיה היא שהמחיר מרתיע ביחס למה שמקבלים...
במיוחד שאתה קונה אותה עם מנוע+גיר של BMW ושל חברה יפנית, וככה בכלל האמינות מצויינת.
אבל העיקר תבחר משהו בלב שלם, שאתה בטוח בו.
וכמובן סע בזהירות
-
oferlaor
- מנהל

סיאט זה של קונצרן VAG(פולקסווגן, סקודה, אודי, סיאט), למה הוצאת אותה החוצה?(מתוך עיניין)oferlaor כתב:רנו, סיאט, פז'ו וסיטרואן בחוץ......
אפשרות קצת אחרת:
יבוא אישי של טויוטה קאמרי היברידית.
רכב גדול, אמין, ירידת ערך נמוכה, חסכוני ורמה מעל קטגוריית המנהלים.
הבנתי שאתה רוכש עסקי, אני יודע שבטר פלייס יבאה אחת למנכ"ל משה קפלינסקי כך שמסתבר שגם חברות יכולות לייבא אישית רכבים.
עם הדולר הנוכחי זה יוצא יותר זול מפאסאט. ואם כבר פאסאט, הדור הקודם היה מאוד לא אמין ויקר לתחזוקה. נראה לי שגם הנוכחי לא שונה בהרבה.
יבוא אישי של טויוטה קאמרי היברידית.
רכב גדול, אמין, ירידת ערך נמוכה, חסכוני ורמה מעל קטגוריית המנהלים.
הבנתי שאתה רוכש עסקי, אני יודע שבטר פלייס יבאה אחת למנכ"ל משה קפלינסקי כך שמסתבר שגם חברות יכולות לייבא אישית רכבים.
עם הדולר הנוכחי זה יוצא יותר זול מפאסאט. ואם כבר פאסאט, הדור הקודם היה מאוד לא אמין ויקר לתחזוקה. נראה לי שגם הנוכחי לא שונה בהרבה.
בלי להעליב מישהו, אבל לא יעזור לך שכתבת את זה, הישראלים(ואני לא מתכוון למישהו ספציפי פה חס וחלילה) עדיין יחשבו שגרמני ויפני זה טוב ואמין וצרפתי לא אמין.anin17 כתב: עם הדולר הנוכחי זה יוצא יותר זול מפאסאט. ואם כבר פאסאט, הדור הקודם היה מאוד לא אמין ויקר לתחזוקה. נראה לי שגם הנוכחי לא שונה בהרבה....
מציע לכולם לצאת קצת מהסטיגמות ולקרוא טוב טוב ביקורות על רכבים, ולראות שהגרמני לא כזה אמין(בלשון המעטה), והצרפתי השתפר פלאים.
אני אעלה מחר גרפים וסקרים ובדיקות שמראות את זה.
בנוסף אל תשכחו שאתם קונים משהו שתבלו בו המון זמן, וחשוב מאוד שהוא יהיה נוח(גם אם זה בא על חשבון אמינות)
כי כמו שבאתר הזה יודעים, חשוב לך משהו שנשמע הכי טוב, ושרואים בו מצויין, ורק אחרי זה כל השאר.(וזה מצויין)
-
oferlaor
- מנהל

לא נראה לי שאני עושה יבוא אישי, לא במסכים, לא ברסיברים, ולא במכוניות, תודה...