תגובות להכרזה: שינויים והרחבות באתר HTCafe
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
בהמשך להודעה של אורי, תוכלו לבחור איזה פורומים מעניין אותכם לראות בעמוד "הודעות חדשות" בלינק הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ditprofile
שימו לב שזה לינק לאתר Hometheater ולא htcafe כי מסיבה כלשהי (שעופר (לאור) פעם הסביר לי והספקתי לשכוח) אי אפשר להגיע לרשימה הזו מתוך HTCafe.
שימו לב שזה לינק לאתר Hometheater ולא htcafe כי מסיבה כלשהי (שעופר (לאור) פעם הסביר לי והספקתי לשכוח) אי אפשר להגיע לרשימה הזו מתוך HTCafe.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
האמת שכשבוחנים את הפיצול ברצינות אז רואים שבתכלס מה שיהיה זה שלמשתמשי הפורום בשוטף יש רק פיצול אחד...לאטה ושטויות בפורום קפה. כל שאר הדברים שמדברים עליהם רוב הזמן בפורום של המכונות הידיניות, וקליה ביתית בפורום האחרון.
מה שזה משאיר זה שאנשים שבאים לקבל דעה וללכת כנראה הם יותר בכיוון של הפורום על מכונות אוטומטיות (אני מקווה שהם יודעים את זה
)
מה שזה משאיר זה שאנשים שבאים לקבל דעה וללכת כנראה הם יותר בכיוון של הפורום על מכונות אוטומטיות (אני מקווה שהם יודעים את זה
מילה של אקסטרימיסט.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4882
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
מעולה
עופר עלה והצלח
עופר עלה והצלח
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
בהצלחה,
גם אני לא מבין את השיקולים לפיצול היתר אבל מניח כי הנסיון שהוצהר עליו בהודעות השונות מעלה יוכיח את עצמו.
אישית אני משתמש באופציה של "הודעות חדשות" שמסננת עבורי את ההודעות שעדיין לא קראתי בכל פעם שאני מתחבר. כך שעבורי השנוי - הפיצול לא נראה מאיים.
מזל טוב לעופר על ההצטרפות לצוות הניהול.
גם אני לא מבין את השיקולים לפיצול היתר אבל מניח כי הנסיון שהוצהר עליו בהודעות השונות מעלה יוכיח את עצמו.
אישית אני משתמש באופציה של "הודעות חדשות" שמסננת עבורי את ההודעות שעדיין לא קראתי בכל פעם שאני מתחבר. כך שעבורי השנוי - הפיצול לא נראה מאיים.
מזל טוב לעופר על ההצטרפות לצוות הניהול.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תודה לכולם!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

בעקבות כמה שאלות על פורום קפה כללי, אנחנו משנים את שמו ל-"בית קפה".
השם החדש מרמז על אופיו של הפורום הזה - שיחה על כל מה שקשור לקפה, ואינו שייך לפורומים האחרים.
השם החדש מרמז על אופיו של הפורום הזה - שיחה על כל מה שקשור לקפה, ואינו שייך לפורומים האחרים.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
מקווה שדווקא מי שמחפש מידע על קפסולות או 'טורקי של עלית' יגיע להודעות מקצועיות על E61, טמפרים וכו'..
אם אני לא הייתי קורא במקרה כל מיני דברים שלא הבנתי בהם הייתי עוד מתלבט בין דלונגי למורפי-ריצ'ארדס
אם אני לא הייתי קורא במקרה כל מיני דברים שלא הבנתי בהם הייתי עוד מתלבט בין דלונגי למורפי-ריצ'ארדס
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש בזה משהו אבל אם מישהו כזה ישאל אז כבר יענו לו מכל כיוון.
קורא פסיבי יכול להסתכל גם בפורומים האחרים.
קורא פסיבי יכול להסתכל גם בפורומים האחרים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
לא לשכוח לפתוח פורום קפה מבושל, שחור ,וטורקי - לכל אותם חדשים שרוצים להיכנס וללמוד איך לייצר קאיימק בקפה חבל שיקפצו בטעות ל E-61
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
דבוטאנט כתב
עכשיו אני רואה שבכל אופן אני תמיד מגיע למכלול ההודעות החדשות, כך שלא חייבים להכנס בכל פעם לתת-פורום אחר.
מעולה
moti_r כתביש בזה משהו אבל אם מישהו כזה ישאל אז כבר יענו לו מכל כיוון.
קורא פסיבי יכול להסתכל גם בפורומים האחרים...
מי שרוצה לקרוא פורומים אחרים תמיד מוזמן.
הבעיה היא בד"כ בכיוון ההפוך, של קריאת מידע לא רלוונטי עבורך שיוצר רעש ומונע השתתפות....
עכשיו אני רואה שבכל אופן אני תמיד מגיע למכלול ההודעות החדשות, כך שלא חייבים להכנס בכל פעם לתת-פורום אחר.
מעולה
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

נכון.
ובנוסף, אם תלך ללינק הזה:
תוכל אפילו לבחור את הפורומים שלגביהן תקבל עדכון כשיש הודעות חדשות.
ברירת המחדל היא, כמובן, כל הפורומים. אני ממליץ להשאיר את זה דולק
אבל אם את מישהו, למשל, ממש לא מעניין לשמוע על מכונות אוטומטיות - הוא יכול לכבות את העדכונים מהפורום הזה, ולבקר שם רק באופן יזום, כשבא לו.
ובנוסף, אם תלך ללינק הזה:
תוכל אפילו לבחור את הפורומים שלגביהן תקבל עדכון כשיש הודעות חדשות.
ברירת המחדל היא, כמובן, כל הפורומים. אני ממליץ להשאיר את זה דולק
אבל אם את מישהו, למשל, ממש לא מעניין לשמוע על מכונות אוטומטיות - הוא יכול לכבות את העדכונים מהפורום הזה, ולבקר שם רק באופן יזום, כשבא לו.