רובוט לניקוי הבית התלבטות עזרתכם בבקשה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ניתן להתקשר שיחת חינם מהארץ באמצעות Skype למספר שירות הלקוחות של Neato robotics, הם יוכלו לעזור במציאת סניף מתאים.
המספר: 1-877-296-3286
המספר: 1-877-296-3286
תודה, אני אתקשר אליהם ביום שני.ziv_r כתב:ניתן להתקשר שיחת חינם מהארץ באמצעות Skype למספר שירות הלקוחות של Neato robotics, הם יוכלו לעזור במציאת סניף מתאים.
המספר: 1-877-296-3286...
מישהו יודע לגבי חלקי חילוף לneato ?
האמת שאני רואה שהוא עולה עוד 50-100 דולר מדגמים דומים של roomba , אני עדיין קצת בהתלבטות.
אני מבין שלסדרה 500 של roomba יש מחלות, אבל הם מוכרים פי כמה וכמה מneato כך שסביר שיותר ישמעו על תקלות אצלם. השאלה אם באחוזים המספר אכן שונה?
מעולם לא היה לי את הרומבה, אבל יש לי את ה-neato כבר חצי שנה, עדיין עובד מצויין כמו בהתחלה (בשימוש כמעט יומיומי, עם הרבה חיות בבית), ואני מאוד מרוצה ממנו.
כבר "נאלצתי" להביא שניים נוספים לבני משפחה שראו ורצו גם.
דרך אגב, למי שלא טס לארה"ב יש אפשרות להזמין לארץ מכאן. כשאני הזמנתי 2 רובוטים במשלוח אחד, יצא לי בסביבות 650$ לרובוט, כולל הכל (לוקחים עליו מכס כמו של שואב אבק 12%). זה די זהה למחיר של לקנות רומבה בארץ, אבל ה-neato כמה רמות מעל (החשש הכי גדול שהיה לי הוא שזה מוצר לא ידוע כמו הרומבה, אבל הוא אצלי כבר חצי שנה כך שהחששות התבדו).
דרך אגב, למי שלא טס לארה"ב יש אפשרות להזמין לארץ מכאן. כשאני הזמנתי 2 רובוטים במשלוח אחד, יצא לי בסביבות 650$ לרובוט, כולל הכל (לוקחים עליו מכס כמו של שואב אבק 12%). זה די זהה למחיר של לקנות רומבה בארץ, אבל ה-neato כמה רמות מעל (החשש הכי גדול שהיה לי הוא שזה מוצר לא ידוע כמו הרומבה, אבל הוא אצלי כבר חצי שנה כך שהחששות התבדו).
אוקי. השילוח דרך מי? וכמה עלה?
והאם כדאי להזמין אבזור נוסף עם ההזמנה הראשונית?
יש באיביי את המוכר הזה, 140 דולר המשלוח. שווה לדעתך?
http://cgi.ebay.com/NEATO-ROBOTICS-XV-1 ... 3f09a6e50a
יש באיביי את המוכר הזה, 140 דולר המשלוח. שווה לדעתך?
http://cgi.ebay.com/NEATO-ROBOTICS-XV-1 ... 3f09a6e50a
rangin כתב:מעולם לא היה לי את הרומבה, אבל יש לי את ה-neato כבר חצי שנה, עדיין עובד מצויין כמו בהתחלה (בשימוש כמעט יומיומי, עם הרבה חיות בבית), ואני מאוד מרוצה ממנו.
דרך אגב, למי שלא טס לארה"ב יש אפשרות להזמין לארץ מכאן. כשאני הזמנתי 2 רובוטים במשלוח אחד, יצא לי בסביבות 650$ לרובוט, כולל הכל (לוקחים עליו מכס כמו של שואב אבק 12%). זה די זהה למחיר של לקנות רומבה בארץ, אבל ה-neato כמה רמות מעל (החשש הכי גדול שהיה לי הוא שזה מוצר לא ידוע כמו הרומבה, אבל הוא אצלי כבר חצי שנה כך שהחששות התבדו)....
הדבר היחיד שאפשר לדעתי לשקול זה חבילה של 4 פילטרים ב-20$.
הרובוט מגיע עם 2 פילטרים (אחד חלופי). אני עוד לא החלפתי את הראשון שלי. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני שואב את הפילטר עם שואב רגיל, והוא לא נהיה לבן כמו בהתחלה, אבל זה מוריד ממנו את כל השכבה שמצטברת עליו.
לגבי זמן - אני בחרתי באופציה הזולה יותר שיש באתר (International Economy שזה דרך fedex) והוא הגיע תוך שבוע.
מה שכן, הוא נתקע לי במכס כמה ימים, בגלל שבתעודת משלוח הם כתבו מחיר נמוך מאוד (40$ לשני רובוטים) בשביל לעבוד על המכס (בלי שביקשתי!). המכס בארץ לא פראיירים, והם רואים חבילה גדולה וכבדה, אז הם בודקים. הייתי צריך להעביר להם את החשבונית האמיתית בשביל שהם יוכלו לשחרר לי את זה (הכל דרך פדקס בטלפון/מייל, זה לא שהייתי צריך ללכת למכס או משהו כזה).
אם אתה לא רוצה שהוא ייתקע כמה ימים במכס, תבקש מהם בהזמנה שיצהירו על המחיר האמיתי. אם לא אכפת לך עוד יומיים-שלושה, אולי אחד יצליח לחמוק (אני בספק).
בחנות aimtofind (שקישרתי אליה קודם), משלוח של רובוט אחד עולה בערך 70$, ושניים 100$. זה הכי זול שמצאתי (והרוב המוחלט בכלל לא שולחים לארץ).
הרובוט מגיע עם 2 פילטרים (אחד חלופי). אני עוד לא החלפתי את הראשון שלי. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני שואב את הפילטר עם שואב רגיל, והוא לא נהיה לבן כמו בהתחלה, אבל זה מוריד ממנו את כל השכבה שמצטברת עליו.
לגבי זמן - אני בחרתי באופציה הזולה יותר שיש באתר (International Economy שזה דרך fedex) והוא הגיע תוך שבוע.
מה שכן, הוא נתקע לי במכס כמה ימים, בגלל שבתעודת משלוח הם כתבו מחיר נמוך מאוד (40$ לשני רובוטים) בשביל לעבוד על המכס (בלי שביקשתי!). המכס בארץ לא פראיירים, והם רואים חבילה גדולה וכבדה, אז הם בודקים. הייתי צריך להעביר להם את החשבונית האמיתית בשביל שהם יוכלו לשחרר לי את זה (הכל דרך פדקס בטלפון/מייל, זה לא שהייתי צריך ללכת למכס או משהו כזה).
אם אתה לא רוצה שהוא ייתקע כמה ימים במכס, תבקש מהם בהזמנה שיצהירו על המחיר האמיתי. אם לא אכפת לך עוד יומיים-שלושה, אולי אחד יצליח לחמוק (אני בספק).
בחנות aimtofind (שקישרתי אליה קודם), משלוח של רובוט אחד עולה בערך 70$, ושניים 100$. זה הכי זול שמצאתי (והרוב המוחלט בכלל לא שולחים לארץ).
יפה. כמה שילמת בסוף על המכס כשהראת להם את החשבונית האמיתית?
והאם לדעתך אני יכול לשלם שם בפייפאל..
rangin כתב:הדבר היחיד שאפשר לדעתי לשקול זה חבילה של 4 פילטרים ב-20$.
בחנות aimtofind (שקישרתי אליה קודם), משלוח של רובוט אחד עולה בערך 70$, ושניים 100$. זה הכי זול שמצאתי (והרוב המוחלט בכלל לא שולחים לארץ)....
תודה רבה על התשובות
rangin כתב:אני רואה באתר שלהם שאפשר לשלם עם Paypal.
אין לי את החשבונית לפני, אבל אם אני זוכר נכון, לקחו לי מכס(12%)+מע"מ(16%)+עמלה של פדקס (כ-200 ש"ח על 2 רובוטים, לא יודע אם מחושב באחוזים או קבוע).
תצפה למחיר כולל של כ-650$....
Neato Vx-11
הNeato שלי סוף סוף הגיע
אני אחרי ההתלהבות הראשונית
אחרי טעינה לא ארוכה של שעה, הוא יצא לסיבוב בסלון,
והוא חכם
נעמד בערך מטר מעמדת הטעינה, סרק את השטח ויצא לסיבוב, כאשר הוא מתחיל מהמסגרת
וממשיך בצורה מסודרת למרכז השטח ובסיום חזרה לעמדת הטעינה.
נסיון נוסף במרכז חדר הילדים משהו כמו 6-7 מ"ר 5-6 דקות של עבודה וחדר נקי.
זהו, אז יש לי רובוט שואב
happy vacuuming!
אני אחרי ההתלהבות הראשונית
אחרי טעינה לא ארוכה של שעה, הוא יצא לסיבוב בסלון,
והוא חכם
נעמד בערך מטר מעמדת הטעינה, סרק את השטח ויצא לסיבוב, כאשר הוא מתחיל מהמסגרת
וממשיך בצורה מסודרת למרכז השטח ובסיום חזרה לעמדת הטעינה.
נסיון נוסף במרכז חדר הילדים משהו כמו 6-7 מ"ר 5-6 דקות של עבודה וחדר נקי.
זהו, אז יש לי רובוט שואב
happy vacuuming!
האמת שעדיין אין לי מושג,דרור3 כתב:אתה צריך להעביר אותו מחדר לחדר או שהוא עובר לבד?...
אמש העברתי אותו לחדר הנוסף באופן ידני
כרגע הוא נמצא בחלל הציבורי, סלון מטבח
בהמשך הסופ"ש הוא יבחן לעומק
אם אני זוכר נכון מקריאה ברחבי הרשת
הוא יודע לסיים חדר ואז לעבור עצמאית לחדר הנוסף