רון קופמן אמר "נתניהו חלאה" - והושעה מערוץ הספורט

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

Giliboy כתב:
Balance כתב:
Giliboy כתב:נו..?
איראן או לא איראן..?

וכמובן, בלי הקוף,
שיסגרו את ה"יציע" בכלל..
...
מה הקשר? :twisted:
קצת דרך ארץ, אלה בכל זאת המנהיגים שלנו, אם אותם לא נלמד לכבד אז אין דין ואין דיין.
קצת כבוד ולא תרבות "האח הגדול" והחיים יראו יפים ורציניים יותר.

מצטער, לקרוא לראש ממשלה חלאה זה גועל, לצדד בזה אפילו יותר (n)

אגב, לא הייתם רוצים לחיות באירן
...
אתה אומר
"בכל זאת, המנהיגים שלנו",כאילו צדיקים כולם.
נוכלים אחד-אחד..
ראש ממשלה גנב,
שר ביטחון נהנתן שמעסיק עובדים זרים בלי רשיון,
בניזרי בכלא,
הירשנזון בכלא,
גונן שגב סוחר סמים
שחיתויות מפה עד יפן,
מחר נשיא שנכנס לכלא,
ואתה בסרט של "מנהיגים" מתקופת בן גוריון.
אם אני, בתור מצדד, מגעיל אותך יותר מהם,
אז תתקדם!!!!
...
הם לא צדיקים, רחוק מזה. אבל זו לא סיבה לכנות אותם בשמות מעליבים בטח לא ברדיו.
רון קופמן יכול להגיד מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה אבל הבוס שלו ( מנהל התחנה ) יכול לבחור להעניש אותו.
( האם אתה נוהג להסתובב במקום העבודה שלך ולקלל פוליטיקאים ? מסופקני .. ).
הניסיון לכאורה להדביק לראש הממשלה את ההשעיה של קופמן הוא דיבילי במקרה הטוב.
נראה לכם שהוא מתעסק בשטויות האלה ? מישהו בתחנה החליט לעשות בקרת נזקים וככה זה נראה.

והכי חשוב,
אומרם שלא יורקים לבאר שממנה שותים. לפני חודש הוא קיבל להוביל קמפיין ממשלתי..
יש גבול לציניות..
אני היתי מפטר אותו מהקמפיין ותובע אותו בבית משפט על הפרת חוזה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 20360
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

אני רחוק מאוד מלהיות אוהד ביבי, ברק וכל המנהיגים שנחתו עלינו לאחרונה.
וגם חייב לציין שאני נהנה הרבה פעמים מהקוף והרעש שלו.

אבל....
יש דברים ויש דרך גם בגן בחיות שאנו חיים בו.
זו לא צורה נאותה ואני בטוח שהוא מבין שהוא עבר את הגבול.
ההשעיה היא נכונה וסימבולית רק כדי לומר טעינו...
העם דורש..... כל מיני דברים

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1174
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2496
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

Giliboy כתב:
Balance כתב:
Giliboy כתב:נו..?
איראן או לא איראן..?

וכמובן, בלי הקוף,
שיסגרו את ה"יציע" בכלל..
...
מה הקשר? :twisted:
קצת דרך ארץ, אלה בכל זאת המנהיגים שלנו, אם אותם לא נלמד לכבד אז אין דין ואין דיין.
קצת כבוד ולא תרבות "האח הגדול" והחיים יראו יפים ורציניים יותר.

מצטער, לקרוא לראש ממשלה חלאה זה גועל, לצדד בזה אפילו יותר (n)

אגב, לא הייתם רוצים לחיות באירן
...
אתה אומר
"בכל זאת, המנהיגים שלנו",כאילו צדיקים כולם.
נוכלים אחד-אחד..
ראש ממשלה גנב,
שר ביטחון נהנתן שמעסיק עובדים זרים בלי רשיון,
בניזרי בכלא,
הירשנזון בכלא,
גונן שגב סוחר סמים
שחיתויות מפה עד יפן,
מחר נשיא שנכנס לכלא,
ואתה בסרט של "מנהיגים" מתקופת בן גוריון.
אם אני, בתור מצדד, מגעיל אותך יותר מהם,
אז תתקדם!!!!
...
אם אתה מצדד בתרבות הזו אז זה מגעיל.
נכון, מה שרשמת למעלה לגבי האנשים נכון אך נכון גם שהם מקבלים את עונשם, חלקם כבר וחלקם בדרך מה שמראה שבכל זאת יש פה צדק בסופו של דבר.

תפריד, אני לא מצדד בהתנהלות של האנשים שציינת אלא רק טוען שצריכה להיות דרך ארץ בהתייחסות אחרת אנחנו במדרון.
ראש ממשלה הוא ראש המדינה ויש לנהוג כלפיו בכבוד הראוי ואם יחטא יש להענישו כמו שנעשה היום לנשיא לשעבר.
בשום אופן, כמה שתסביר לי לא אקבל את הזילות הזו, לא רוצה להתחבר לסגנון הזה.
אם אתה מקבל זאת אז תישאר, אם לא, תתקדם :wink:

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2496
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

amiti כתב:אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא.
...
כולם בני אדם אבל בכל זאת ראש ממשלה, נשיא וכדומה ראויים ליותר כבוד ויראה מפאת מעמדם.
מה הקשר לצדקנות??
אם אדם לא יודע לכבד לא ראוי שיכבדו אותו

dudi7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 350
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

לאיש תקשורת אסור להתבטא בצורה כזו.
השלב הבא זה מגיש חדשות שיקרא למישהו שהוא לא אוהב חלאה.

יש קודים של התנהגות וצריך לקיימם.
גם בפורום כאן יש חוקים ברורים לגבי מה שמותר ואסור.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 20360
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

amiti כתב:אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא.
...
לא מצדיק שום ניבול פה
אבל כפי שנאמר, כן, גם למרות שאני לא סובל אותו
ראש ממשלה הוא ראש ממשלה ולא הייתי מכנה אותו חלאה

אגב, גם נשיא...
קצב עבד קשה להרוויח את התואר חלאה למרות מעמדו

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

toxin כתב:גם בארה"ב שהיא שיא הדמוקרטיה ומקדשת את חופש הביטוי, לא תשמעו אף אחד (לא רפובליקני ולא דמוקרטי) שקורא לנשיא ארה"ב "חלאה" או לחברי הקונגרס "טינופות". אם יש ביקורות או שרוצים לצחוק עליהם, עושים את זה בכיף אבל בצורה מרומזת או מכנים אותם בכינויים יותר מתונים.
...
ביום שמנהיגנו ינהגו בנו הציבור בכבוד, כפי שמנהיגי ארה"ב נוהגים, נחשוב אם למתן את הכינויים.
עד אז, הם חלאות אדם, טינופות, המיץ של הזבל, חבורה של סמרטוטים!!!
...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #24 

...
מי אמר שמותר לנבל את הפה ? דרך אגב זו עבירה שניתן לקבל עליה פיצוי בבית משפט .. ועל אחת כמה וכמה כאשר היא מושמעת בפרהסיה..
קראת למישהו מטומטם ? יש מצב שהוא יתבע אותך בבית משפט .. וגם יזכה בפיצוי.. למזלנו כולם עסוקים בהשרדות יום יומית. לאף אחד אין זמן להתעסק בשטויות האלה.
מנהלי התחנה פחדו מתביעה ( והם חשופים לתביעות מכמה גורמים ) ולכן השעו אותו בשביל להקדים תרופה למכה.

חבל שאף אחד לא מתיחס לזה שממשלת ישראל משלמת לאותו מר קופמן עבור קמפיין פרסומי שרץ עכשיו בטלביזיה וברדיו .. אם זה מה שקופמן חושב על שרי הממשלה וראש הממשלה ( וזו זכותו ) היתי מצפה ממנו שיגיד "לא תודה, אני אצלכם לא עובד". אבל קופמן כמו ישראלי טוב, יודע לירוק יפה יפה לבאר שממנה הוא שותה ( תרתי משמע .. ).

כנראה שבממשלה באמת יושבים אנשים לא ממש חכמים ( את זה מותר להגיד ) כי אני במקומם היתי מבטל את הקמפיין ותובע את משרד הפרסום ואת מר קופמן בכבודו ובעצמו על הפרת חוזה.
Giliboy כתב:
toxin כתב:גם בארה"ב שהיא שיא הדמוקרטיה ומקדשת את חופש הביטוי, לא תשמעו אף אחד (לא רפובליקני ולא דמוקרטי) שקורא לנשיא ארה"ב "חלאה" או לחברי הקונגרס "טינופות". אם יש ביקורות או שרוצים לצחוק עליהם, עושים את זה בכיף אבל בצורה מרומזת או מכנים אותם בכינויים יותר מתונים.
...
ביום שמנהיגנו ינהגו בנו הציבור בכבוד, כפי שמנהיגי ארה"ב נוהגים, נחשוב אם למתן את הכינויים.
...
1. תנשום עמוק..
2. אתה כנראה לא מכיר את הפוליטקיה הפנימית בארה"ב..
3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך ..
הקולנוע שלי

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1174
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

dudi7 כתב:לאיש תקשורת אסור להתבטא בצורה כזו.
השלב הבא זה מגיש חדשות שיקרא למישהו שהוא לא אוהב חלאה.

יש קודים של התנהגות וצריך לקיימם.
גם בפורום כאן יש חוקים ברורים לגבי מה שמותר ואסור.
...
התקשורת עברה כברת דרך מאז ימי ה-ח' וה-ע' של ערוץ אחד. כיום ישנן תוכניות שמתכונתן מעונבת עם מגישים מכובדים ומכבדים ומהצד השני תוכניות פרועות עם מגישים שלא דופקים חשבון.
לא מצדיק שום ניבול פה
אבל כפי שנאמר, כן, גם למרות שאני לא סובל אותו
ראש ממשלה הוא ראש ממשלה ולא הייתי מכנה אותו חלאה
...
בגלל הכבוד שאתה נותן לו הוא עושה ממך קציצה כל שני וחמישי. (האם זה מספיק מכובד?)
הגיע הזמן לראות נכוחה את המציאות הצינית שבה אנחנו חיים. אין ספק שפה היה שימוש פוליטי בסמכויות. הייתי שמח להשתתף פה בדיון ולבקר את דבריו הבוטים של קופמן , אך השעייה היא עניין אחר . היא נועדה לדבר אחד - להפחיד אותו ושכמותו מלבקר את ראש הממשלה .

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

יופי של פוסט !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

Lior_M כתב:
...
מי אמר שמותר לנבל את הפה ? דרך אגב זו עבירה שניתן לקבל עליה פיצוי בבית משפט .. ועל אחת כמה וכמה כאשר היא מושמעת בפרהסיה..
קראת למישהו מטומטם ? יש מצב שהוא יתבע אותך בבית משפט .. וגם יזכה בפיצוי.. למזלנו כולם עסוקים בהשרדות יום יומית. לאף אחד אין זמן להתעסק בשטויות האלה.
מנהלי התחנה פחדו מתביעה ( והם חשופים לתביעות מכמה גורמים ) ולכן השעו אותו בשביל להקדים תרופה למכה.

חבל שאף אחד לא מתיחס לזה שממשלת ישראל משלמת לאותו מר קופמן עבור קמפיין פרסומי שרץ עכשיו בטלביזיה וברדיו .. אם זה מה שקופמן חושב על שרי הממשלה וראש הממשלה ( וזו זכותו ) היתי מצפה ממנו שיגיד "לא תודה, אני אצלכם לא עובד". אבל קופמן כמו ישראלי טוב, יודע לירוק יפה יפה לבאר שממנה הוא שותה ( תרתי משמע .. ).

כנראה שבממשלה באמת יושבים אנשים לא ממש חכמים ( את זה מותר להגיד ) כי אני במקומם היתי מבטל את הקמפיין ותובע את משרד הפרסום ואת מר קופמן בכבודו ובעצמו על הפרת חוזה.
Giliboy כתב:
...
...
1. תנשום עמוק..
3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך ..
...
אתה עונה בססמאות, שום דבר מעבר לזה.
אמנם זה לא נשמע בוטה כמו הדברים שלי,
אבל לא עושה אותם נכונים..
כשיהיה לך משהו מבוסס להגיד, נשמח לשמוע.
...
לא יכולתי שלא להתייחס ולתת ביטוי למשפט התלוש הזה..
...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

חברים, אפשר להוריד את הטון. ממילא זה לא מה שישנה את הנוף האנושי במוסדות השילטון.

מה שכן, אף אחד עדיין לא ענה לי במה אמור האייפון לעזור לח"כים והאם יש בכלל ח"כ אחד שידע להפעיל אותו בלי שיצמידו לו עוד עוזר פרלמנטרי הייעודי לנושא תקשורת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #29 

Giliboy כתב:
Lior_M כתב:
...

Giliboy כתב:
...
...
1. תנשום עמוק..
...
אתה עונה בססמאות, שום דבר מעבר לזה.
אמנם זה לא נשמע בוטה כמו הדברים שלי,
אבל לא עושה אותם נכונים..
כשיהיה לך משהו מבוסס להגיד, נשמח לשמוע.
...
לא יכולתי שלא להתייחס ולתת ביטוי למשפט התלוש הזה..
...
אני לא מבין איפה הסיסמא עליה אתה מדבר.
התיחסתי לדברים לגופו של עניין.
שדרן רדיו לא יכול להגיד מה שבא לו כי עם התפקיד יש גם סוג של ממלכתיות וגם אם לא, אז איזו שהיא צורה סבירה של התבטאות.
לפי תגובתך הקודמת (התבטאת בדיוק כמוהו וכמו הדגנרט השני נתן זהבי ) ברור לי שאתה לא מבין איפה פה הבעיה
חבל, כי אנשים כאלה רק מרדדים את השיח הציבורי ולא תורמים לו כלום ( חוץ מצעקות וקללות אין באמת התעסקות בעיקר ).

אני לא יודע אם יש לך ילדים אבל אני בטוח שאתה לא תרצה שהם יתחילו לדבר כמו שני הטפשים האלה ( קופמן וזהבי ).
מי יודע, אולי עד אז תשנה את דעתך.

ליאור
הקולנוע שלי

זורו44 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 422 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שרשור שלא נקרא #30 

Catskinner כתב:חברים, אפשר להוריד את הטון. ממילא זה לא מה שישנה את הנוף האנושי במוסדות השילטון.

מה שכן, אף אחד עדיין לא ענה לי במה אמור האייפון לעזור לח"כים והאם יש בכלל ח"כ אחד שידע להפעיל אותו בלי שיצמידו לו עוד עוזר פרלמנטרי הייעודי לנושא תקשורת.
...
היה ח"כ יחיאל חזן שהעיפו מהכנסת בגלל הצבעות כפולות ,והתמחות ב"מוח" של מכונת ההצבעה.יכל לשמש כעזר
לחכ"ים במליאה עם האייפון.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”