עופר שכתבת :
"התמונה - היא תלת מימדית כל כלך שתוך מספר דקות אתם תרגישו את עצמכם נסחפים הישר לתוך העלילה ונמצאים ממש בחדר עם הדמויות! "
שכחתי שמדובר ב-50" וחשבתי שאתה בוחן את ה-65"
באיזה מרחק היית מול המסך שהרגשת כך?
לגבי איכות ה-SDTV אני מניח שבשימוש בכניסת הקומפוננט (עי" transcoder מ- scart בממירים האנלוגיים , או חיבור ישירות ליציאת הקומפוננט בממירי ה - HD ) איכות התמונה תישתפר.
נערך לאחרונה על ידי saar156 ב 28/09/2011 21:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לדעתי בשלוש שנים האחרונות פנאסוניק די עומדת במקום בחוות דעת שהיא מקבלת.וחבל נראה כאילו היא הפסיקה להשקיע ביכולות ויותר עברה לגדג'טים (כגון SMART TV) על חשבון ביצועים
אין ספק שפנאסוניק יכולה ויכלה להשקיע יותר. (מבחינה טכנית לא מדובר על משהו גרנדיוזי למהנדסים )
יכול להיות שיש כאן קיבעון מחשבתי בכל תהליך היצור כי השיפורים הם מינורים והם יכולים להיות הרבה יותר גדולים בטכנולוגיה של היום בהחלט ניתן לקבל אייכויות טובות מאוד.
לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך
...
אתה טועה. זה לא תלוי ביורוקום אלא פנסוניק.
אתה לא חושב שזה משהו שיורוקום היתה מאוד מאוד רוצה? אני אומר לך את זה ממקור ראשון.
...
אתה לא חושב שזה משהו שיורוקום היתה מאוד מאוד רוצה? אני אומר לך את זה ממקור ראשון.
...
אני בהחלט מסכים איתך בכך אבל מאידך אני לא בטוח שהיפנים הם עד כדי כך קשוחים ואני אומר זאת מתוך נסיון של מוצרים אחרים שהיפנים מיצרים הם מקבלים שינויים די בברכה ומוכנים ללכת די רחוק עבור הלקוח. יכול להיות שיש איזה שהיא עקשנות מצד יפן אבל השאלה עד כמה יורוקום לוחצת כדי להביא לשינוי
מעבר לכך אם זה באמת חשוב ליורוקום כפי שאתה אומר מדוע היא לא מפתחת בעצמה'אפליקצית תמיכה בעיברית כדי לתת מענה לפתרון העברית ? לאחר מיכן לבוא ולהשתיל את העברית כאן בארץ במסך נראה לי גם לא דבר מסובך (אבל לגבי המשפט האחרון אני לא בטוח)
חג שמח ושנה טובה
אותו דבר כשאתה טיפש.
...
...
אני בהחלט מסכים איתך בכך אבל מאידך אני לא בטוח שהיפנים הם עד כדי כך קשוחים ואני אומר זאת מתוך נסיון של מוצרים אחרים שהיפנים מיצרים הם מקבלים שינויים די בברכה ומוכנים ללכת די רחוק עבור הלקוח. יכול להיות שיש איזה שהיא עקשנות מצד יפן אבל השאלה עד כמה יורוקום לוחצת כדי להביא לשינוי
מעבר לכך אם זה באמת חשוב ליורוקום כפי שאתה אומר מדוע היא לא מפתחת בעצמה'אפליקצית תמיכה בעיברית כדי לתת מענה לפתרון העברית ? לאחר מיכן לבוא ולהשתיל את העברית כאן בארץ במסך נראה לי גם לא דבר מסובך (אבל לגבי המשפט האחרון אני לא בטוח)
חג שמח ושנה טובה
היבואנים בארץ הפכו את עצמם לראש נץ נץ שנץ נץ נראה פרוג'קטור לידם .לא משקיעים בקהל הצרכני כלום מעבר למה שהיצרן נותן נקודה.
וניתן לראות את זה למשל בC4 אם היצרן לא פיתח דרייברים אז היבואן בארץ מתנהל כמו גולם
ולא מנסה לפתח וליצור אפיקים חדשים וליצור מוצר שייתן מענה לצרכן השיראלי במקום שיעלה את רמת המוצר וייתן מענה בדרייברים הוא מעדיף לשבת על הגדר ולא לעשות כלום (וC4 זה דוגמא שיצאה לי בשלוף אבל ניתן לראות את התופעה בהרבה מוצרים בתחום)
ואחר כך אנחנו עוד לא מבינים למה זה שאין יוזמה של היבואנים כאן בארץ למעט אולי בודדים ביותר
אותו דבר כשאתה טיפש.