שרשור תגובות: מאמר מהקהילה: מערכת הקולנוע הביתית שלי
אחלה מאמר, מזכיר לי את החיפושים שלי שהסתיימו באונקיו 608 וסט של canton 125 לבן יפיפה...
רק לידיעה, פעם באה אל תקנה מסילות מהום סנטר, אני קניתי מסילות 17מ"מ ללא דבק בעלות של 4 שקלים למטר בחנות טמבור מקומית, אני מעביר בהן 2 כבלים לרמקולים אחוריים (כבלים איכותיים ועבים), כבל רשת לחיבור הסטרימר וסיב אופטי לחבר את המחשב לטובת מוזיקה.
היכולות של ה 609 מבחינת רשת עושות חשק לשדרג אבל המנכ"לית לא תאשר הוצאה כזו. מה עוד שהשדרוג הבא יהיה של ה LCD...
רק לידיעה, פעם באה אל תקנה מסילות מהום סנטר, אני קניתי מסילות 17מ"מ ללא דבק בעלות של 4 שקלים למטר בחנות טמבור מקומית, אני מעביר בהן 2 כבלים לרמקולים אחוריים (כבלים איכותיים ועבים), כבל רשת לחיבור הסטרימר וסיב אופטי לחבר את המחשב לטובת מוזיקה.
היכולות של ה 609 מבחינת רשת עושות חשק לשדרג אבל המנכ"לית לא תאשר הוצאה כזו. מה עוד שהשדרוג הבא יהיה של ה LCD...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
כמובן שהתכוונתי גם לוידאו. החתולה שלנו, אגב, הרבה פחות אמיצה וסביר להניח שהייתה בורחת לחדר השינה כבר בשניות הראשונות של הפיצוצים...tomer_h כתב:אם אהבת את התמונות, אתה חייב לראות את הוידאו.......
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4882
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
ממש נהנתי לקרוא
תתחדש ותהנה,מושקע
תתחדש ותהנה,מושקע
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10572
- נתן תודות: 650 פעמים
- קיבל תודות: 1368 פעמים
לי יש צלקות (בעיקר באגו) עד היום מהפעם ההיא שראיתי את הסרט קוד שבור וישן עלי חתול - הסצנה של הפיצוץ במכרה הייתה יותר מדי בשבילו... 
אבל כל המטרה בתעלות עם הדבק דו"צ הייתה הדבקpargit כתב:אחלה מאמר, מזכיר לי את החיפושים שלי שהסתיימו באונקיו 608 וסט של canton 125 לבן יפיפה...
רק לידיעה, פעם באה אל תקנה מסילות מהום סנטר, אני קניתי מסילות 17מ"מ ללא דבק בעלות של 4 שקלים למטר בחנות טמבור מקומית, אני מעביר בהן 2 כבלים לרמקולים אחוריים (כבלים איכותיים ועבים), כבל רשת לחיבור הסטרימר וסיב אופטי לחבר את המחשב לטובת מוזיקה....
יש לנו עוד שתיים, שכמו שאתה רואה בצילומים בקושי נראות לעיןpixies כתב: כמובן שהתכוונתי גם לוידאו. החתולה שלנו, אגב, הרבה פחות אמיצה וסביר להניח שהייתה בורחת לחדר השינה כבר בשניות הראשונות של הפיצוצים......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
היה כיף ומרתק לקרוא ואפילו מזכיר את המסע האישי שלי שהתחיל ממש קטן ודי בטעות ונגמר בסופו של דבר בהחלפה של כל הסט כולו (בעזרתם של חברי הפורום כמובן...
) מאוד מתחבר לכל מה שכתבת...
שמח שאתה מרוצה מהסאונד, מהחוויה וכמובן מהחתולה שנותנת את התייחסותה לנושא...
שמח שאתה מרוצה מהסאונד, מהחוויה וכמובן מהחתולה שנותנת את התייחסותה לנושא...
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
אתה מוזמן, הקפה עליJEXY כתב:כל הכבוד על היוזמה, אבל למה התעלות פלסטיק כאלה מכוערות...
בא לי לבוא אליך וללמד אותך לחתוך ב45 מעלות......
הדירה היא שכורה לכן בהתחשב במינימום זמן, כסף ומאמץ שהושקעו אני מרוצה מהתוצאה הסופית.
המאמץ היה לשפר את המצב הקודם, שכמו שראית בתמונות לפני זה היה קטסטרופלי.
בנוסף, מה שאתה רואה בתמונות זה מצילומי תקריב, בתכלס מי שיושב בסלון לא רואה כלום.
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
יופי של כתבה! תתחדש 
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
אחלה סיפור
אהבתי את הדעה שלכם לגבי ה B&W והקליפש. גם לי הקליפש נשמע צעקני מידי אבל ה B&W ממש קולע לאוזן שלי. לעומת זאת אני לא חובב של הצליל של פולק אודיו
כל זה מראה כמה אין טעם בויכוחים מה יותר טוב כי זו בחירה כל כך אינדיבידואלית
תתגדש ותהנה ומאחל לך מכל לב שתתחיל לחשוב על שדרוגים רק בעוד שלוש שנים לפחות!
אהבתי את הדעה שלכם לגבי ה B&W והקליפש. גם לי הקליפש נשמע צעקני מידי אבל ה B&W ממש קולע לאוזן שלי. לעומת זאת אני לא חובב של הצליל של פולק אודיו
כל זה מראה כמה אין טעם בויכוחים מה יותר טוב כי זו בחירה כל כך אינדיבידואלית
תתגדש ותהנה ומאחל לך מכל לב שתתחיל לחשוב על שדרוגים רק בעוד שלוש שנים לפחות!