תגידו, אם יש לי 100 מגה, וכביכול לפי אז היה לי אמור להיות 1 מגה העלאה. (למרות שהיה לי גם אז 1.5 מגה העלאה)
יש טעם להתקשר אליהם ולשגע אותם כי אני רואה פה תוצאות של 1.7 מגה העלאה (כל קילובייט חשוב חבר'ס)
בשביל לאפשר הורדה של 100M חובה מינימום 2M העלאה, זה לא מרוחב ליבם של הוט. בבזק למשל ששם נותנים רק 1.5M העלאה בחבילות ה 100M רב האנשים לא מצליחים להגיע ל 100M הרישמי ולרב נעיים אפשהו בין 50M ל 80M בפועל.
אכן כך. 100 מגה בבזק, מוריד בביטורנט על גג עד 60 מגה בפועל (6.6 מגה לשניה, ובד"כ על 5.5).
ז"א מי שבבזק ומוריד בביטורנט, שיחסוך לעצמו כסף ויהיה על 50 מגה, כי בפועל אותה התוצאה (כמעט)
הכי מצחיק הם אומרים לך בשני חברות הוט ובזק שאתה תקבל עד 100 מגה בגלל יכולות טכנולוגיות
כשבעצם הם אלה שדופקים את התשתית על ידי חסימת אפלאוד ל 1.5 מגה מגה בחבילות של 100 מגה
יעני גם רצחת וגם ירשת
אם לפחות היו נותנים 2.5 מגה העלאה בחבילות של ה 100 מגה גם בהוט ובזק
אנשים היו מקבלים 100 תקין ללא בעיות
אבל פה זה כבר חמדנות מגבילים את הלקוח גובים ממנו עלות על 100 מגה
דופקים אותו ברוחב העלאה ככה חוסכים ברוחב פס הורדה ואת הרוחב העלאה ואת משחוסכים מוכרים ללקוחות
עסקיים בעלות של 4 ספרות מינימום כל חודש וככה עושים כסף וכסף בערימות
זה נקרא שיטה ישראלית על איך לדפוק את האזרח הקטן ולצאת נקיים מאשמה ועוד הכי עצוב שהצורת דפיקת לקוח פרטי
זה מגובה על ידי מיטב חוזי התקשרות וסוללת עורכי דין רעבים ככה שאף אחד לא יוכל לבוא בטענות
כי הרי גם ככה החברות יודעות שמתוך כל האוכלוסיית משתמשי אינטרנט ביתי אולי רק 10 אחוז יודעים מה זה אפלאוד
ולמה צריך אותו