אני בתוך ה - EUhosq כתב:כמובן שאם מזמינים מחו"ל לא לשכוח לבקש קיזוז VAT , ובכל מקרה כדאי לדבר עם קדמה, לא בטוח שהפרש העלויות מצדיק ויתור על אחריות.bossgt6 כתב:...
אתר יפה , דיברתי איתם הרגע בטלפון נחמדים החברה האלה .......
שרשור תגובות: Bezzera Strega - באזרה סטרגה - הביקורת
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אבי, לא ראיתי בסרטון את מוטי???? ודווקה החלק עם עופר מראה חליטה נהדרת... בסטילס הכל הרבה יותר יפה בזכות החדות וצבעים נהדרים, בסרט הכל באיכות קצת פחות טובה , אבל השיק של המכונה הזות אי אפשר להעלים.
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 276 פעמים
- יצירת קשר:
אוופס...סליחה מוטי. טעיתי. קבל התנצלותי.moti_r כתב:גם אני לא ראיתי את מוטי בסרט
וגם לי החליטה נראית מעולה ממש. גם בסטילס וגם בוידאו.
זרימה של דני, כמו שאני אוהב....
לגבי החליטה... משום מה אצלי רואים מים שקופים... אולי אני רואה סרט אחר ???
ראו למשל החל מ 0:42, 12 שניות מתחילת חליטה, או
החל מ 1:33, 13 שניות מתחילת חליטה, ממש מים שקופים ולא קפה סמיך...
וואלה... אם זה חליטה מהסרטים אז הצלחתם לבלבל אותי לחלוטין, אני כנראה לא מבין.
Sorry , אני לא בא להביע כל ביקורת, פשוט מנסה להבין משהו שלא מסתדר לי
לאור מה שלמדתי ולאור עשרות שרשורים כאן ובמקומות אחרים. פשוט לא מסתדר לי.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ב-0:42 החליטה נהדרת ממש. הצבעים לא טובים בגלל המצלמה, אבל אין שם טיפת בלונד.
ב-1:33 יש כבר בלונד, לקראת הסוף. עופר היה צריך להזיז את הכוס מוקדם יותר.
אבל עדיין החליטה נהדרת.
ראה את הצבעים בסטילס. ההבדל עצום אל מול הוידאו.
טיפ: קל לזהות בלונד בקפה. הוא מכתים את הקפה באופן מאוד ברור - רואים כתם צבע בהיר שלא עוזב את הקרמה. הבלונד קל יותר מהחליטה הראשונה וגם מהקרמה, ולכן הוא לא שוקע.
ב-1:33 יש כבר בלונד, לקראת הסוף. עופר היה צריך להזיז את הכוס מוקדם יותר.
אבל עדיין החליטה נהדרת.
ראה את הצבעים בסטילס. ההבדל עצום אל מול הוידאו.
טיפ: קל לזהות בלונד בקפה. הוא מכתים את הקפה באופן מאוד ברור - רואים כתם צבע בהיר שלא עוזב את הקרמה. הבלונד קל יותר מהחליטה הראשונה וגם מהקרמה, ולכן הוא לא שוקע.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא היה אף שוט בלונד - לפחות לא כזה שצילמתי לא בסטילס ולא בוידאו.
הוידאו הראשון רץ אולי לפי התקן ואז בשליש האחרון יש קצת בלונד.
הוידאו השני והשלישי היו Over extraction רציני - אני הרצתי כמעט רק סינגלים ובוידאו השלישי השוט זולג בטפטוף איטי מדי אפילו...
(אני מתכוון לסרטונים שהיו חלק מהסרטון הכולל)
מים שקופים ירדו למגירת ריקון... לא לאף כוס.
ברור שאפשר להוציא שוטים לא טובים כמו בכל מכונה - אבל הסטרגה מרסקת הרבה מכונות אחרות.
רק המכונה של קונקורדיה יותר טובה ועדיין בסטרגה בגלל המשאבה אפשר להתחיל חליטה עם משאבה ואז לעבור למנוף וככה להוציא טעמים אחרים מהקפה.
אין מה לעשות הפונטה ווקיו, אלקטרה וכל השאר הרבה מאחורי הסטרגה.
הוידאו הראשון רץ אולי לפי התקן ואז בשליש האחרון יש קצת בלונד.
הוידאו השני והשלישי היו Over extraction רציני - אני הרצתי כמעט רק סינגלים ובוידאו השלישי השוט זולג בטפטוף איטי מדי אפילו...
(אני מתכוון לסרטונים שהיו חלק מהסרטון הכולל)
מים שקופים ירדו למגירת ריקון... לא לאף כוס.
ברור שאפשר להוציא שוטים לא טובים כמו בכל מכונה - אבל הסטרגה מרסקת הרבה מכונות אחרות.
רק המכונה של קונקורדיה יותר טובה ועדיין בסטרגה בגלל המשאבה אפשר להתחיל חליטה עם משאבה ואז לעבור למנוף וככה להוציא טעמים אחרים מהקפה.
אין מה לעשות הפונטה ווקיו, אלקטרה וכל השאר הרבה מאחורי הסטרגה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אבי, החליטות בסרט היו טובות אבל לא מושלמות, אתה צודק. הן גם היו על הגבול הבהיר, קשור גם לקפה עצמו וגם לטמפ' החליטה שלטעמי צריכה להיות טיפה יותר גבוהה. בלונד אכן הופיע בסוף החליטה ועדיף היה להוציא הכוס קודם לכן ( אי אפשר הרי לעצור את החליטה). השתמשנו בסרט בסלסילת סינגל, הדאבל מאפשרת לנפק מנות סמיכות יותר וארוכות יותר. יאמר להגנתנו שהסרט צולם באופן ספונטני (בעצם, אם היה אחרת הייתי מודאג...)
what's next?
- ohadmitrani
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מדהים. מזיל ריר על המחשב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אתם מדברים על הסרטון שאני העליתי או על משהו אחר? ...hosq כתב:אבי, החליטות בסרט היו טובות אבל לא מושלמות, אתה צודק. הן גם היו על הגבול הבהיר, קשור גם לקפה עצמו וגם לטמפ' החליטה שלטעמי צריכה להיות טיפה יותר גבוהה. בלונד אכן הופיע בסוף החליטה ועדיף היה להוציא הכוס קודם לכן ( אי אפשר הרי לעצור את החליטה). השתמשנו בסרט בסלסילת סינגל, הדאבל מאפשרת לנפק מנות סמיכות יותר וארוכות יותר. יאמר להגנתנו שהסרט צולם באופן ספונטני (בעצם, אם היה אחרת הייתי מודאג...)...
יש שם 3 סרטוני חליטה עם תמונות - באף אחד מהם אין משהו שמזכיר בלונד או מים שקופים.
HOSQ הסרטון היחיד ששתית ממנו הוא האחרון ובו השוט רץ מ 2:40 עד 3:20 למנת סינגל והיה שם בקושי 30מ"ל.
מי חולט שוט יותר ארוך מזה? ובשביל מה?
איך בלונד יוציא שוט כמו בתמונה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 276 פעמים
- יצירת קשר:
עופר,דבוטאנט כתב:אתם מדברים על הסרטון שאני העליתי או על משהו אחר? ...hosq כתב:אבי, החליטות בסרט היו טובות אבל לא מושלמות, אתה צודק. הן גם היו על הגבול הבהיר, קשור גם לקפה עצמו וגם לטמפ' החליטה שלטעמי צריכה להיות טיפה יותר גבוהה. בלונד אכן הופיע בסוף החליטה ועדיף היה להוציא הכוס קודם לכן ( אי אפשר הרי לעצור את החליטה). השתמשנו בסרט בסלסילת סינגל, הדאבל מאפשרת לנפק מנות סמיכות יותר וארוכות יותר. יאמר להגנתנו שהסרט צולם באופן ספונטני (בעצם, אם היה אחרת הייתי מודאג...)...
יש שם 3 סרטוני חליטה עם תמונות - באף אחד מהם אין משהו שמזכיר בלונד או מים שקופים.
HOSQ הסרטון היחיד ששתית ממנו הוא האחרון ובו השוט רץ מ 2:40 עד 3:20 למנת סינגל והיה שם בקושי 30מ"ל.
מי חולט שוט יותר ארוך מזה? ובשביל מה?
איך בלונד יוציא שוט כמו בתמונה?...
צילומי הסטילס (בנפרד ואלו שמשולבים בסרט) מעולים, מגרים את החיך ומראים שוטים באמת נפלאים
אני התייחסתי לסרטון המופיע בסקירת הוידאו
תציץ למשל משניה 1:33, אצלי זה נראה זליגה של נוזל שקוף... וגם מה שנשאר על הכוס לאחר ההזזה
כמו גם השאריות על מגש העודפים , לא מצביעים על זרם כהה וסמיך..., כך גם מה שאני רואה משניה 0:42
אני מתנצל, באמת לא יודע, אולי אצלי זה סרט אחר מאשר אצלכם, או שאני ממש לא מבין דבר וחצי דבר בשוט מעולה ואולי גם שניהם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

פעם הבאה נסריט בחושך... שוטים של סטילס צולמו אחרי הסרטונים אז אם הסטילס נראה טוב הוא לא ייצא משוט שקוף.
זה נכון שבסרטון הצבעים נראים אחרת מהסטילס וזה בגלל פלאש\תאורה וכאלה.
אם זה היה שוט שקוף הוא לא היה נכנס אלי לבטן, לא מצולם, לא עולה לאתר ולא לא לא ...
זה נכון שבסרטון הצבעים נראים אחרת מהסטילס וזה בגלל פלאש\תאורה וכאלה.
אם זה היה שוט שקוף הוא לא היה נכנס אלי לבטן, לא מצולם, לא עולה לאתר ולא לא לא ...